Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Featured Replies

• Odpowiedzi 313
  • Wyświetleń 38,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale wywaliło noobów na forum 

• Wpadło 100% gry, ale na 106% chyba nie będę się porywał. Spróbuję jeszcze wycisnąć jak najwięcej. Idealne relikty jeszcze w wielu planszach mogę zrobić, ale nie widzę tego w Toksycznych Tunelach,

• Sam nie wiem. Jakoś dziwnie Crash wygląda. Inaczej niż remakeu. Futro jakieś takie niefutrzane. I maski, stroje, skakanie po suficie. Strzelający Cortex. Troche vibe Ratcheta. Żeby nie przekombinowali

Opublikowano

Gdzie Switch, gdzie PC?

Pewnie co najwyżej, przy dobrych wiatrach, rok po premierze jak przypuszczam...

A CTR jak nie było na PC tak nie ma.

Opublikowano

Ciekawe czy pojda w full 3d czy dalej korytarzyki.

Opublikowano

Oby trzymali się starych rozwiązań. Próbowali na ps2 i 3 z różnymi dziwactwami i nie wyszło.

Opublikowano

Może tym razem zrobią dobrą grę. :) 

Opublikowano

N Sane trylogy przyjęło się i sprzedało bardzo dobrze, CTR też fajne, to skąd ten sceptycyzm.

No i z tego co kojarzę robią to kolesie od ostatniego remake'u Spyro, które gniotem nie było.

Ja tam mocno czekam, bo platformowek nigdy za wiele.

Edit: Jedyna obawa może być związana z tym jak sobie poradzą ze stworzeniem czegoś totalnie od podstaw, ale jakoś się o to nie martwię.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Czwórką chyba była Wrath of the Cortex, mam nadzieję, że to nie jest remake, tylko całkowicie oddzielna odsłona. Co prawda był w klimacie oryginałów, ale za to bardzo odtwórczy, i nie chciałbym czegoś takiego.

Opublikowano

To nie Remake. Wymazali WotC z kanonu :D

Opublikowano

WotC było całkiem spoko, gracze oczekiwali czegoś innego niż trylogia, a dostali to samo w trochę lepszej oprawie wiec stąd to niezadowolenie.

Opublikowano

No i to jest news, osobiście bardziej mnie nakręcający, niż taki chociażby nowy Ratchet. Nie oczekuję cudów, dev, jak tu już wspomniano, doświadczony w temacie, ale remake'owanie to co innego, niż tworzenie gry od podstaw. Jestem dobrej myśli i czekam na pełny pokaz. 

Opublikowano
10 godzin temu, Czoperrr napisał:

WotC było całkiem spoko, gracze oczekiwali czegoś innego niż trylogia, a dostali to samo w trochę lepszej oprawie wiec stąd to niezadowolenie.

Bzdury gadasz odnosnie oczekiwan i zawodu nimi spowodowanego. Jak ktos czegos oczekiwal, to wlasnie wiecej tego samego, czyli platformowki z 0-30% levelami pojazdowymi/gimmickowymi. W WotC tyle procent to bylo, ale leveli platformowych. A te vehicles lvls byly tak koszmarnie (pipi)owe, ze nie da sie w to grac. Klimacik spoko, klasyczne levele ok, ale wiekszosc gry to po prostu gowniane mini-gierki. Choc za dzieciaka mialem to w dupie i gralem az mi sie michalek trzasl.

Ciesze sie, ze wydaja w koncu wlasciwa 4 i mam nadzieje, ze tego nie zepsuja. A szansa na tak wiekopomne wydarzenie jak oficjalna kontynuacja oryfinalnej trylogii jest tylko jedna. Skoro wyskoczyli z numerkiem 4 i jeszcze podtytulem "tak jest, w koncu wam to dajemy", to oczekiwania mam duze.

Najlepszym rozwiazaniem bylaby platformowka 2.5d jak stare Crashe, ale z 2x wiecej leveli (umowy sie, 25 na gre to malo) w roznych sceneriach i wlasnie ze stonowana iloscia family levels.

Drugim ok rozwiazaniem jest Crash w open levelach jak Mario albo chociaz cos w rodzaju Raymana, jednak tu trzeba se wysilic, zeby mialo to rece i nogi - trudne levele.

Najgorszym rozwiazaniem bedzie znowu pakiet na(pipi)iania na lodziach podwodnych i kulkach analnych. 

Opublikowano

Ja do tej pory czytałem same pozytywy, więc zobaczymy.

Ale też chętnie poznam te plotki/wycieki.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Podoba mi sie to co widzę na ten moment.

Opublikowano

Po sieci krążą 3 sekundy gameplay i już widać, że wraca klasyczny piękny gameplay. Wygląda super.

Opublikowano

Ja tam poczekam z jaraniem się bo wszytkopo trójce bylo beznadziejne. Jeszcze nawetok grało mi się w odsłony na GBA. Teraz w koncu wracam do trylogii (ten lag zabija mi przyjemnośc z gry całkowicie). Ten temat nie powinien byc w dziale dla platformowek?

Opublikowano

EbH_qmpUMAABlLw?format=jpg&name=large

EbH_rkiUYAMUZjd?format=jpg&name=large

EbH_rW6VAAM-Xpt?format=jpg&name=large

EbIBA53UEAEBAaq?format=jpg&name=large

EbIBA6mU0AEIOd6?format=jpg&name=large

EbIBBCwVAAAihUu?format=jpg&name=large

EbIBA-IU4AAK92K?format=jpg&name=large

Edytowane przez Bigby