Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dajcie panowie znać jak to hula na podstawowym PS5. Recenzje recenzjami, ale od forumkowiczów zawsze lepiej usłyszeć.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jak jutro wyciągnę z paczkomatu to coś napiszę, bo jestem pojebany i kupiłem to drugi raz, mimo że na XSX nadal nie skończyłem (a mam 120h).
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Grajcie bo gra jest mega, niesamowity klimat i bardzo dobre strzelanie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 minutę temu, Wredny napisał(a):Jak jutro wyciągnę z paczkomatu to coś napiszę, bo jestem pojebany i kupiłem to drugi raz, mimo że na XSX nadal nie skończyłem (a mam 120h).Ale to serio takie dobre jest, czy jesteś po prostu jakimś turbofanem od początku serii? Pytam poważnie, bo jak patrzę na opinie graczy w sieci to takiego optymizmu nie dostrzegam. Wręcz przeciwnie - raczej narzekania, też na stan techniczny niezależnie od platformy
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja grałem od premiery i bawiłem się świetnie. Dzisiaj gra jest na pewno w dużo lepszym stanie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pierdolenie dla samego pierdolenia. Zwłaszcza na facebooku widzę januszerię, która jedzie po gierce, bo modne jest teraz jebać wszystko co ukraińskie.Jasne, że miała sporo patchy, zajmuje ogromną ilość miejsca (150GB chyba) i ciągle coś łatają, ale to chyba dobrze raczej.To jest ogromny, żyjący świat i ciężko wyłapać wszystkie błędy, więc zawsze się coś trafi, ale bez przesady, żeby porównywać to do tego, w jakim stanie wychodził np Cyberpunk na PS4/XONE.To od samej premiery była naprawdę dobrze działająca gra, a teraz na bank działa jeszcze lepiej.A czy jestem fanem?Ze S.T.A.L.K.E.R.em miałem do czynienia dopiero od niedawna, jak wyszły te remastery na konsole i stałem się fanem, bo uwielbiam wszelkiego rodzaju post-apo, a takie swojskie, surowe to już w szczególności, więc jedno i drugie - lubię, ale głównie dlatego, bo to zajebista gierka jest.