Opublikowano 10 czerwca 20242 l 8 minut temu, Daddy napisał(a): Pamiętaj że tam jest jeszcze ekipa która dalej rozwija sod2. Nie. Od jakiegoś czasu zajmuje się tym inne studio. Wushu Studios - mają 160 pracowników i pomagają też przy SoD3. Edytowane 10 czerwca 20242 l przez SnoD
Opublikowano 10 czerwca 20242 l Trochę vibe Days Gone poczułem, choć wiem, że to zupełnie inna gra. Wygląda ciekawie, krwawo, jak dowiozą fabularnie to będzie niezła produkcja.
Opublikowano 12 czerwca 20242 l Jedynka mimo wielu wad i wyraźnym niskobudżetowym sznytem mnie zachwyciła, choć nie miałem okazji, aby ją skończyć. W dwójkę jeszcze nie grałem (czeka na kupce wstydu), ale trójka to raczej obowiązkowy zakup.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Chciałem się zapisać, ale trzeba się logować za pomocą discorda, ale coś nie bangla i pokazuje mi, że przekroczony limit czasowy czy coś.W sumie dziwny wymóg, bo jak dla mnie to powinien być mail i np gamertag, a nie jakieś zewnętrzne, ch#ja komu potrzebne apki.Na tych urywkach wyglada jak dwójka po lekkim liftingu.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Wiesz, niekoniecznie to musi oznaczać coś złego, bo SoD to tytuły oparte na fajnych, survivalowych mechanikach i może w "trójce" jeszcze bardziej z tym poszaleli, więc nie będę skreślał gierki, bo wygląda tylko na ciut ładniejszą część poprzednia.Co prawda wydaje mi się, że przy okazji zapowiedzi było coś mówione o pójściu w prawdziwe AAA i bardziej "story driven", ale nie pamiętam dokładnie, więc nie chcę mieszać.No i przy okazji premiery na PS5 (bo nie oszukujmy się - będzie day one) fajnie byłoby dostać jakieś State of Decay Trilogy w jednym pudełeczku
Opublikowano 7 czerwca7 cze Trailer do dupy, chyba ostatnie czego ludzie oczekiwali to rozpierducha w stylu L4D.
Opublikowano 8 czerwca8 cze Nie grałem w poprzednie odsłony, natomiast jak oglądam ten gameplay to mam odczucie, jakby zapowiadali kolejną część Dead Island albo Dying Light
Opublikowano 8 czerwca8 cze 17 godzin temu, XM. napisał(a):Masakryczne gówno. Totalnie nie rozumieją za co ludzie lubili jedynkę.Raczej rozumieją, tylko pewnie ktoś wpadł na genialny pomysł, że trzeba pokazać rozwałkę na God Mode.I nie jedynkę tylko 2 ;) To obecnie definitywnie wersja serii po 30 updateach i zremasterowaną mapą jedynki w zestawie :D
Opublikowano 10 czerwca10 cze W dniu 8.06.2026 o 15:49, SnoD napisał(a):Raczej rozumieją, tylko pewnie ktoś wpadł na genialny pomysł, że trzeba pokazać rozwałkę na God Mode.I nie jedynkę tylko 2 ;) To obecnie definitywnie wersja serii po 30 updateach i zremasterowaną mapą jedynki w zestawie :DCzyli jedynki nie warto zaczynać? Sprawdzę sobie dwójkę ale raczej 3 odpuszczę
Opublikowano 18 czerwca18 cze Ponad godzinka gameplayu z wczesnej alfy.Wygląda nawet ładniej od dwójeczki, dużo mocniej w realizm poszli graficznie, fajne oświetlenie - takie DayZ tylko fajniejsze
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Windows Central dołącza: Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Observer
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No ku#rwa, oby nie, bo gierka wygląda zajebiście.Dla mnie byłaby to mega niezrozumiała decyzja, ale już nie takie debilizmy wychodziły zarówno z obozu zielonych, jak i niebieskich, więc cholera wie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Akurat też bardzo czekam na SoD 3, bo to miała być pierwsza odsłona na PS. Pewnie temu nagle pojawiły się gameplaye, itd. Byłoby mega szkoda, gdyby projekt upadł.