Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Osoba jeleniowata tam pracuje, to musi się udać!

G_a3rKYW4AAnz2L.jpg

Edytowane przez nievil
edit: dopiero teraz zauważyłem, że ktoś już tego byczka wrzucił :)

• Odpowiedzi 332
  • Wyświetleń 45,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie oszukujmy się ta gra na pewno wyleci na początek 27 - to widać po tej prezentacji. Śmiesznie się czyta ta porównania do Hogwartu, widać, że te osoby nigdy nie grały w Fable, bo tu dostaliśmy 100%

• Będzie mocny tytuł na start przyszłej generacji Xboxów 

• Może będę zdartą płytą grającą w kółko to samo, ale przecież to zero zdziwienia xD Każda gra od MS to nie kwestia "czy będzie na PlayStation" a raczej "czy będzie day one na PlayStation". Jak ktoś jes

Opublikowano
15 godzin temu, Czokosz napisał(a):

Jakaś dawka zachodniej ideologii

?

To nie jest zachodnia ideologia. Pewnie na zachód od nas nie ma się nic do gejów i lesbijek, jest tolerancja i jest to normalne. Jednak nie mylmy tego z woke które w USA jest absurdalne. Nigdy nie spotkałem się aby ktoś z Francji, Niemiec, Czech, Szwecji, Danii miał w stopce zaimki. Za to z USA dostaje nagminie takie wiadomości i to od osób decyzyjnych co jest chore.

Opublikowano

Kurde cieszyłem się bo uwielbiam serię Fable i nawet ten materiał z directa wyglądał fajnie ale każda informacja o grze jaka wychodzi ewidentnie pokazuje co nawet sami twórcy tego tworu fablo podobnego że to nie jest gra z serii Fable a osoby twór jak ostatni Dragon Age. Brak systemu zmiany wyglądu bohatera który był znakiem marki da się przeboleć ale ten okropny sposób narracji niczym w The Office kompletnie tam nie pasuje. Szkoda no ale i tak do premiery już skończy mi się GP a za takie tytuły prawie 30e miesięcznie płacić nie będę, teraz liczę tylko na jakieś przeceny dodatków do Fable 2/3 bo nigdy nie miałem okazji ich ograć i głód przeminie.

Opublikowano
6 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

ale ten okropny sposób narracji niczym w The Office kompletnie tam nie pasuje.

wow brytole zrobili brytolski humor

Opublikowano

Na pewno będzie mega śmiechawa znając humorek dzisiejszych zachodnich devów ) ehh chyba jednak nic z tego nie będzie

Opublikowano
27 minut temu, Figaro napisał(a):

wow brytole zrobili brytolski humor

Żartowałem będą jaja jak berety, mam nadzieje że jako iż alkohol i komedie gangsterskie są naszym dobrem narodowym otrzymamy tego typu humor w Wiedźminie.