Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Osoba jeleniowata tam pracuje, to musi się udać! Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez nievil edit: dopiero teraz zauważyłem, że ktoś już tego byczka wrzucił :)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 15 godzin temu, Czokosz napisał(a):Jakaś dawka zachodniej ideologii?To nie jest zachodnia ideologia. Pewnie na zachód od nas nie ma się nic do gejów i lesbijek, jest tolerancja i jest to normalne. Jednak nie mylmy tego z woke które w USA jest absurdalne. Nigdy nie spotkałem się aby ktoś z Francji, Niemiec, Czech, Szwecji, Danii miał w stopce zaimki. Za to z USA dostaje nagminie takie wiadomości i to od osób decyzyjnych co jest chore.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Kurde cieszyłem się bo uwielbiam serię Fable i nawet ten materiał z directa wyglądał fajnie ale każda informacja o grze jaka wychodzi ewidentnie pokazuje co nawet sami twórcy tego tworu fablo podobnego że to nie jest gra z serii Fable a osoby twór jak ostatni Dragon Age. Brak systemu zmiany wyglądu bohatera który był znakiem marki da się przeboleć ale ten okropny sposób narracji niczym w The Office kompletnie tam nie pasuje. Szkoda no ale i tak do premiery już skończy mi się GP a za takie tytuły prawie 30e miesięcznie płacić nie będę, teraz liczę tylko na jakieś przeceny dodatków do Fable 2/3 bo nigdy nie miałem okazji ich ograć i głód przeminie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):ale ten okropny sposób narracji niczym w The Office kompletnie tam nie pasuje.wow brytole zrobili brytolski humor
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na pewno będzie mega śmiechawa znając humorek dzisiejszych zachodnich devów ehh chyba jednak nic z tego nie będzie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 27 minut temu, Figaro napisał(a):wow brytole zrobili brytolski humorŻartowałem będą jaja jak berety, mam nadzieje że jako iż alkohol i komedie gangsterskie są naszym dobrem narodowym otrzymamy tego typu humor w Wiedźminie.