Opublikowano 1 grudnia 20204 l Nie mogę ukończyć gry xdd mniemam ze to ostatni level juz Spoiler Kuba? Na x series x wiesza mi się ciagle w tym samym momencie i wyłącza konsole. Przy szturmie na budynek. Fajnie.
Opublikowano 1 grudnia 20204 l No po ostatnim patchu nieudacznicy z Treyarch coś popsuli ze konsola die lubi wysypać i wyłączenie RT pomaga, ja wczoraj zainstalowałem sobie ponownie multi MW i jest gitara
Opublikowano 8 grudnia 20204 l Dziś wyszła łatka, rano widziałem, że się pobierała, jedyne 25GB https://charlieintel.com/black-ops-cold-war-patch-update-dec-8/67787/ Edytowane 8 grudnia 20204 l przez Wooyek
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Byłby Ktoś zainteresowany przejściem Dead Opsów (aka "Operacja Sztywniak") do 64 (65?) levelu? Tylko chodzi mi o Osoby, Które umieją w to grać, czyli wiedzą, jak dotrzeć do "room of faith", gdzie leżą klucze do bram i nie napier. bez sensu granatami. Wbrew pozorom nie jest to trudna sprawa, tylko cały team musi wiedzieć, jak grać, bo wystarczy jeden, który odstaje i nie ogarnia tematu i wszystko się posypie. Najdalej dotrwałem do 50 levelu i nie mogę przejść dalej. Edytowane 9 grudnia 20204 l przez [InSaNe]
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Mi, niestety, nie działa opcja 120hz na ps5, mimo że posiadam monitor 144hz- Benq z wyjściem HDMI 2.0. Ustawiłem w konsoli 1080p, Performance mode, wyłączyłem ray tracing i wciąz zablokowane mam 120fps. Spotakaliście sie z podobnym problemem? Jakieś porady.
Opublikowano 15 grudnia 20204 l 2 godziny temu, walek napisał: Mi, niestety, nie działa opcja 120hz na ps5, mimo że posiadam monitor 144hz- Benq z wyjściem HDMI 2.0. Ustawiłem w konsoli 1080p, Performance mode, wyłączyłem ray tracing i wciąz zablokowane mam 120fps. Spotakaliście sie z podobnym problemem? Jakieś porady. moze kabla nie masz hdmi 2.0
Opublikowano 15 grudnia 20204 l 16 godzin temu, Hubert249 napisał: Mapa Raid z najlepszego CoD-a w multi ever tj BO2
Opublikowano 15 grudnia 20204 l 9 godzin temu, walek napisał: Mi, niestety, nie działa opcja 120hz na ps5, mimo że posiadam monitor 144hz- Benq z wyjściem HDMI 2.0. Ustawiłem w konsoli 1080p, Performance mode, wyłączyłem ray tracing i wciąz zablokowane mam 120fps. Spotakaliście sie z podobnym problemem? Jakieś porady. U mnie jest to samo na Series X, co bym nie pozmieniał to opcja 120fps jest nieaktywna. Jak w TV ustawie odświeżanie na 120Hz, też opcja jest zablokowana.
Opublikowano 16 grudnia 20204 l mam problem z instalacją kampanii, na ekranie głownym jest odblokowany tylko multuiplayer a kampania i zombie mają blokadę i jest napisasne że niezainstalowana. Jak ją zainstalować? ktoś wie może?
Opublikowano 16 grudnia 20204 l Musisz kampanię w całości zassać z psstore. Nie pamiętam dokładnie, ale jest w menu, jak najedziesz na kampanię taka opcja. Tak samo zombies. Kampania to 3 osobne packi po ok 15Gb.
Opublikowano 16 grudnia 20204 l ale jak to znalezc w psstore tą kampanie? w glownym menu gry jak najezdzam na kampanie to nie mam żadnej opcji
Opublikowano 16 grudnia 20204 l w końcu nowe mapy, bardzo spoko The Pines no i znany z poprzednich części Raid
Opublikowano 17 grudnia 20204 l W ogóle to w BO2 były najlepsze mapy w historii. Oprócz nieśmiertelnego w/w Raid genialne były również Standoff oraz Hijacked. Fajnie by było gdyby na okoliczność nowej odsłony je odrestaurowali.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Tak, Standoff też robił. Powinni wszystkie wrzucić i nikt by nie narzekał. Z tych dedykowanych cold war żadna nie ma duszy.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l jest pare map spoko moja ulubiona z Cold War to Crossroads strike oraz Moscow później chyba bym dal cartel, checkmate oraz satelite A i ta nowa Pine Mall tez jest spoko ja liczę na powrót map z BO1 tam to dopiero były mapy
Opublikowano 17 grudnia 20204 l W moim psstore (ps4) jest tylko wersja płatna Cold War. Gdzie to znaleźć?