Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze komiksy

Featured Replies

Opublikowano

Co do Ostatniego z Mężczyzn, czym się różnią te wydania.

http://www.sklep.gildia.pl/komiksy/295557-y-ostatni-z-mezczyzn-tom-1

http://www.sklep.gildia.pl/komiksy/52440-y-ostatni-z-mezczyzn-1-zaraza

To te same historie, tylko od innego wydawcy?

Ten Wieczny Batmna, to będzie tylko jeden tom? Warto w to inwestować?

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 387,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

Opublikowano

Jedno jest od Egmontu 5 tomów będzie a drugie od Manzoku chyba 3 tomy tylko wyszły (tego już nie kupisz)

Batman Wiecznego są 3 tomy, drugi wyjdzie w czerwcu. Podobno im dalej tym trochę gorzej, ale jak chce się mieć obraz całości z Endgame (7tom Batka) to wypadało by go przeczytać. Takie opinie czytałem i słyszałem.

Opublikowano

20zxwli.jpg

Moje ostatnie zakupy nieźle przetrzebiły portfel. W następnym miechu już luźniej bo tylko Gotham Central i Avengers to sobie nadrobię Batmana albo coś z wkkm.

Opublikowano

wiedzmin_2.jpg

Żal było nie kupić za 7zł. Niezły cykl, ale poprzestanę na samym wiedźminie i Ekspedycji nie kupię, bo wychodzi taniej w zbiorczym wydaniu coś ok 68zeta, a tu za jeden tom musiałbym dać 14zł. Poza tym stare wydania Ekspedycji wcale nie są drogie a to prawdziwy rarytas.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musiał być plusik za Alana Moore'a - Killing Joke to jeden z najważniejszych komiksów, szczególnie w kwestii formalnej i wykorzystania cech tego medium.

Jeśli jeszcze nie czytałeś to szykuj się na:

:banderas: :banderas:

Opublikowano

Ej ej, napisz jak Catwoman wypada, zastanawiam się nad tym bo pisze Brubaker a jego Fatale jest super.

Opublikowano

Gildia znowu wymęczyła portfel ;_;

D5JWQzd.jpg

Klasyka, teoria i pulpa. Idealna kulturalna trzymoc.

Opublikowano

Co miesiąc jakiś komiks ;D czekam na Thunderbolts bo ciekawi mnie od momentu zapowiedzi ;)

2493b090864cb58c4d89598f9d449a68.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne: 100 naboi (Egmont plis), Y (będzie kupowane), Samotny wilk i ..(pewnie nigdy), DMZ (moze wreszcie) Transmetropolitan (jezu dla twojej bolesnej męki)

w tym roku plany na Bękarty, Y, Skalp i dokończenie rozpoczętych serii Saga, Locke, Hellboy

za mało na chwalenie się na gildii, kij im w oko to jest moje ulubione forum

wVLGPH7.jpg

7fG8IcC.jpg

snHrwFK.jpg

jACtoXb.jpg

G3RByUG.jpg

Opublikowano

W multiversum dobre promo na omnibusy Marvela, wlasnie 800zl wy(pipi)alem na komiksy dla dzieci

Opublikowano

Ćwiczę silną wolę...

Wygrałem!

Opublikowano

Dawno nic nie kupowalem, ale na te 3 pozycje juz sie od dawna czaiłem ;)

Opublikowano

Kurcze zakupił bym jakiś stosunkowo świeży i dobry komiks że stajni DC ale nie wiem gdzie szukać ;)

Opublikowano

Jaki bo gdzie to raczej sobie poradzę jeśli się dowiem o jakimś dobrym ;) udało mi się oglądnąć serial The Flash do najświeższego odcinka, teraz zacząłem Arrowa. Pomyślałem o komiksach o młodych tytanach ( jakąś serie ) lub o Deathstroku tylko nie wiem czy jakiś jest. Batman też by mógł być ale nie standardowy bo wszyscy historię znają ;)

Edytowane przez Myriu

Opublikowano

Dostałem e-maila od Gildii, że wysłali mi właśnie Kryzys na Nieskończonych Ziemiach 8) oprócz tego wziąłem do paczki no.6 Amerykańskiego Wampira i 3 tom Black Science, no ale jednak Kryzys mający ~400 stron dobra za 75zł... Ciekawi mnie, czy nie będzie tak jak z Azylem, połowa komiks, połowa jakiś scenariusz, oby jednak nie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przyszło zamówienie z multiversum, tak wygląda 15kg komiksów. :obama:

2ml6rb.jpg

ng99p4.jpg