Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze komiksy

Featured Replies

Opublikowano

Prolog był przewyśmienity, na dniach zaczynam tom 2, więc kontynuując zbieranie serii, wleciał tom numer 3:

IMG-20240111-072358.jpg

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 388,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

Opublikowano
W dniu 4.01.2024 o 09:37, Shen napisał:

Czekam na tego Ultimate, będzie zbierane, fajnie dla odmiany będzie zobaczyc na dłużej Petera któremu jakoś życie prywatne się układa.

ultsmteaser1_0.thumb.jpg.555b140a337c76ead15945cd776ab975.jpg

Pierwszy issue przeczytany, zapowiada się świetna seria. Hickman nie zawodzi

Opublikowano

Do mnie jutro ma przyjść zeszyt dopiero jak dobrze pójdzie, jest czekanko :wujaszek:

Opublikowano

Wrzucam część moje kolekcji komiksów na pierwszy „strzał” idą omnibusy i wydania egmontu 

E4E94B8B-E45D-4BFB-8DE0-CD59408EBBA7.jpeg

5BDF7768-2B56-49E7-927E-CE491E98B39C.jpeg

7ABC031D-17E7-40A9-B93F-3C77FAEF7F32.jpeg

D7751291-1A1C-40B1-B21F-2A394743FDCC.jpeg

Opublikowano

Ja rzadko czytam omnibusy, zazwyczaj to są klasyki które chce mieć w biblioteczce, a dawno już je mam przeczytane :)

Bywa też tak, że mam wydania zbiorcze, a jak zapowiadają omnibusa to sprzedaje i wymieniam właśnie na omnibus. Fajnie wyglądaja, ale czytać to ciężko.

Opublikowano
13 godzin temu, Rozi napisał:

Te w folii widzę przeczytane :pawel:

A co ma piernik do wiatraka? Po zakupie muszę od razu targać folie? A skąd wiesz że te co nie mają foli są przeczytane?:drakeyeah: Zbieram bo lubię, mam też inne wydania zbiorcze wydane m.in. przez Egmont. W sumie coś tam Egmont wspomina o wydaniu komiksów z lat 60-tych i 70-tych Marvela. Dla mnie omnibusy są dopełnieniem kolekcji :kaz: i raczej zostaną w folii :nosacz3:

Opublikowano

dziś skromnie prequel i sequel to świetnie przyjętego Last Ronin.

Znowu dostałem mini kalendarz ścienny marvela jak na zdjęciu z omnibusem, mogę oddać za koszt wysyłki jak ktoś chce.

20240113_112603.thumb.jpg.c50ef3322c927e486e945a687ce467a5.jpg

Opublikowano

image.thumb.png.7e5857a598c4051aa997acac9fc8918f.png

Hickman nie zawiódł, Checchetto też dowiózł jak zwykle. Kolejne zeszyty już zamówione.

@Shen Oryginalny TMNT Ronin plus to wydanie zaborcze Lost Years to wszystko co wyszło z universum roninowskiego?

Opublikowano
2 minuty temu, Jeez_PS napisał:

@Shen Oryginalny TMNT Ronin plus to wydanie zaborcze Lost Years to wszystko co wyszło z universum roninowskiego?

Na ten moment wszystko, Last Ronin II ma zacząć się ukazywać w marcu

ronin.jpg.3b6d64354b85d75281ce28d61b09429f.jpg

Opublikowano

Zakupiłem ten 1 tom. Kwestię tego czy warto brać to dalej czy nie w pełnej cenie zostawiam każdemu z osobno. Mnie to kusi, bo w sumie fajnie to wygląda w tym formacie i wydaniu- a z Thorgala mam tylko "Żegnaj Aaricio". Wiadomo, że egmontowskie można kupić o wiele taniej, ale chyba jest zainteresowanie skoro wydali to tak szybko po serii testowej. Bo komiksy o Spider-Manie tylko na tym się skończyły. 

20240116_102322.jpg

Opublikowano

Ogólnie jak wam się znudzą te powtarzalne historyjki dobrych chłopców w getrach ścigających złych chłopców w rajtach, to polecam Blast. Chyba pierwszy raz coś wciągnęlo mnie tak mocno, że po 300 stronach odłożyłem z rozsądku, bo szkoda było to cudo zjeść na raz. Foty nie ma, bo pewnie i tak nikogo XD

Edytowane przez number_nine

Opublikowano

Takie dwa bangery wpadły (w tym DR widzę więcej Spidera w wykonaniu Marco Chechetto)

image.thumb.jpeg.bfe3fb2533a66dddc0c3e4be3229c92d.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę przesyt DC mam, także powrót do tytułu który mi bardzo siadł na studiach. A że była promocja i komplet dorwałem za ok 200 złotych to szkoda nie brać 

IMG_3928.jpeg

Opublikowano

Clone saga przez wielu hejtowana, ja mam sentyment bo czytałem za dzieciaka i Scarlet Spider mój ulubiony kostium. W marcu drugi tom, ale czekam na jakieś dobre promo na azylu.

20240130_220724.thumb.jpg.46a5f315d1117980d0559a6ccd361fdf.jpg

Podobaja mi się okładki w tych omnibusach

Przechwytywanie.thumb.JPG.5140986fc66913f7b602fe2aa45bda2d.JPG

Opublikowano

Clone Saga jest spoko ale tylko ta część rysowana przez Bagleya.

U mnie Thor Straczynskiego zawierający cały event Siege i według wielu najlepsza historia z Daredevilem w Gallery Edition czyli Born Again. Dla mnie jednak niedoścignionym wzorem jest The Man Without Fear z Mega Marvela.

image.thumb.jpeg.bf7e56f08ae1506242fa59f71a5afc1f.jpeg

image.thumb.jpeg.b5d7ab8d0d6b268e46c58634b1ae0f01.jpeg

Opublikowano

A więc tak: Lastmana gorąco polecam bo to złoto :wub:, Onizuka spoko chociaż mi tak średnio się dodaje gangster i prawiczek ;), Szumowina momentami hardkorowy, Kowboja i Friday kupiłem za rekomentacją chłopaków z Nightslime (polecam ich podcast!) a Szczyt bogów wziąłem ze względu na tematykę górską (chociaż nazwisko Taniguchiego już powinno styknąć).

Dzisiaj State of Play to już nie poczytam ale od jutra jedziemy z koksem :ohboy:

20240131_195357.jpg

Opublikowano

Zamknąłem całą sagę Knightfall ostatnimi dwoma tomami, oraz kupiłem ten polecany przez @Najtmer zeszyt od Paula Diniego:

IMG_20240201_121823.jpg

IMG_20240201_121907.jpg

Opublikowano

Dark night świetna historia. Też kupiłem kilka lat temu z polecenia forumka.

Opublikowano

Ja z kolei kupiłem jakiś czas temu wszystkie pięć tomów Nightfalla, Świetetna historia, podobno -- bo do tej pory nawet jednej strony nie przeczytałem... :facepalm:

Opublikowano

Myśleliście, że dacie mi klauny za Alexa Rossa i ujdzie Wam to na sucho? Niedoczekanie. Sprawdzę to organoleptycznie i jak będzie (pipi)nia, to POWYJAŚNIAM :)

IMG_20240206_123544.jpg

Opublikowano

Było trzeba Marvels wziąć, jego najlepsze dzieło :niki:

Potwór z bagien:banderas: z Doom Patrol moje ulubione DC wydane w Polsce.