Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War: Ragnarok

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Przy tej kamerce będzie ciężko - na mnie nawet ten "epicki" pojedynek z Baldurem na początku czy ostatnia walka nie zrobiły jakiegoś wrażenia. Ale i tak się jaram - system walki byl zlotem, tutaj znowu wezmę najtrudniejszy i będę męczył bule w niektórych starciach po 2h.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 255,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sumie standardowo: do tematu w Graczpospolitej nie każdy zagląda, a może kogoś zainteresuje.   God of War: Ragnarok [PS5] Mocno ogólnie, bez Spoilerów, nawet screeny z początku przygo

• U mnie jeszcze więcej

• tak czytam w swoim zeszyciku walenia w chu ja w robocie i widze, ze dawno nie bylo sraczki.   rano za telefon do szefa i lecimy do midgardu.

Opublikowano

Wątpie że Kratos pokażę jeszcze jakieś akcje jak w swoich latach świetności, zestarzał się chłopak i już nie jest tym młodym i dynamicznym bogiem wojny co kieydś :pechowiec:

Opublikowano

Jak zamiast kolorowych trolli będą unikatowi przeciwnicy to będzie dobrze. Chyba nic mnie tak nie zawiodło jak Strażnik Mostu.

Opublikowano
  • Autor

Liczę na ujeżdżanie młodym World Serpent i rozpierdol Asgardu.

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Wątpie że Kratos pokażę jeszcze jakieś akcje jak w swoich latach świetności, zestarzał się chłopak i już nie jest tym młodym i dynamicznym bogiem wojny co kieydś :pechowiec:

Stary, okrutny Kratos nie wpisuje się w PR Sony któremu zależy na medialnych markach.

Opublikowano

Pewnie dlatego jedną z największych marek Sony jest jedna z najbrutalniejszych gier na rynku TLOU2.

Opublikowano

Młody Kratos chciał sprawić wrogom jak najwięcej bólu i cierpienia, stary Kratos chce odpocząć i walkę zakończyć jak najszybciej. 

Opublikowano

Wygląda to obłędnie:banderas:

To będzie jebany sztosior:banderas: Właśnie ograłem gow 1, lecę gow 2 i zamierzam polecieć całą serie. Zmiana formuły wyszła grze na dobre bo kolejny raz by to już nie przeszło. Szkoda tylko, że w plusie nie ma jeszcze odsłon z psp :(

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

Szkoda tylko, że w plusie nie ma jeszcze odsłon z psp :(

na pewno nie ma przez chmurę? Te gry miały wydania HD na PS3

Opublikowano
Teraz, Figuś napisał:

na pewno nie ma przez chmurę? Te gry miały wydania HD na PS3

Nie ma :( Obstawiam, że kiedyś wpadną bo coś muszą dodawać.

Opublikowano
2 godziny temu, Rtooj napisał:

Pewnie dlatego jedną z największych marek Sony jest jedna z najbrutalniejszych gier na rynku TLOU2.

Trochę inaczej można sprzedać PR-owo (i serialowo) walkę o przeżycie w obronie własnej rodziny niż wesołe wyłupywanie wrogom oczu w ramach zemsty.

Dziwne, że muszę tłumaczyć ci taką oczywistość.

Opublikowano

Pewnie dlatego Part 2 jest gorsza, bo w całości jest oparta na motywie zemsty.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Trochę inaczej można sprzedać PR-owo (i serialowo) walkę o przeżycie w obronie własnej rodziny niż wesołe wyłupywanie wrogom oczu w ramach zemsty.

Dziwne, że muszę tłumaczyć ci taką oczywistość.

Polecam skończyć TLOU2 albo włączyć dubbing PL, to nie jest gra o transportowaniu kobiet w ciąży ani ratowaniu przetrzymywanych ludzi przez sekty. Zwykła zemsta 1:1 kończy się w 3 lokacji, jednak

Spoiler

główna bohaterka stosuje przelicznik 1 ząb Joela = 1000 ciał.

Opublikowano
25 minut temu, Rtooj napisał:

Polecam skończyć TLOU2 albo włączyć dubbing PL, to nie jest gra o transportowaniu kobiet w ciąży ani ratowaniu przetrzymywanych ludzi przez sekty. Zwykła zemsta 1:1 kończy się w 3 lokacji,

Spoiler

jednak główna bohaterka stosuje przelicznik 1 ząb Joela = 1000 ciał.

oko, ale ja pisałem o starym kratosie

oj rtooj, rtooj :reggie: 

Opublikowano

Jutro o 17 chyba będzie nowy materiał z Ragnaroka. Na yt jest oczekiwanie na kanale gameinformer, pewnie chodzi o to co zapowiadali, że zobaczymy te 4 minuty gp z walki.

Opublikowano
  • Autor

Jak z tym gameplayem - to dziś? 

Opublikowano

Będzie trzeba wyciągnąć topór z szafy i przyodziać skórę dzika czy co tam Kratos nosił przed pokazem.

Opublikowano
6 godzin temu, Figuś napisał:

tak

o 17 premiera XD

już, ten drugi film dopiero za 3 dni XD

Opublikowano

Serio tylko tyle? 90 sekund w sumie niczego. A idź pan w chuj.

Opublikowano

Pewnie nawet nie zdążyłeś wykarczować tego dzika toporem zanim video dobiegło końca :kaz:

Opublikowano

Wcześniej widziałem heheszki, że to jest DLC do poprzednika i w sumie widzę, że trochę w tym racji.

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał:

Pewnie nawet nie zdążyłeś wykarczować tego dzika toporem zanim video dobiegło końca :kaz:

No tak to nahajpowali, że oczekiwałem te 8-10 minut materiału.