Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

Myślicie, że Sony PL zrobi jakieś komitet kolejkowy jak to zrobiły jakieś oddziały w UE?

Na golasa to byłby najlepszy sposób zakupu.

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 913,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano

Za oceanem również kupienie PS5 to albo zabawa w bundle, albo kupowanie rocznych subskrypcji w sklepach na jakieś shity. Albo, jak w Gamestop, i jedno i drugie. Same bundle to też żart. Szczytem był bundle PS5 plus jakieś gówniane słuchawki plus, uwaga, punkty do Madden NFL za 150$, całość prawie 900$. Tyle, że u skalpelów na Facebooku można kupić nówki z odbiorem osobistym za 650$. Normalnie w sklepie 550, co i tak wychodzi IMO lepiej niż śmieciowe bundle za 900. 

Opublikowano

Edit: post do usunięcia 

Edytowane przez niunias101

Opublikowano

Mam dalej niezrealizowane zamówienie premierowe z xkom.
Tempo maja za(pipi)iste - 03.11 napisali mi ze jestem w jakiejs kolejce na około 155 miejscu dzisiaj czyli po kolejnych 2 miesiącach napisali mi ze moje zamówienie znajduje się na miejscu UWAGA 150, komedia ten sklepik [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Opublikowano

Spokojnie, cierpliwości. Jak utrzymają obecne tempo realizacji, to w styczniu 2027 roku będziesz już cieszył się swoją PS5.

Opublikowano

Jak z x koma to możliwe że nawet stówkę mniej z kodem na preorder. Jak w końcu zrealizują to dobra :cebula: na dzisiejsze czasy. 

Opublikowano

Dziwię się, że jeszcze nie anulowali tych zamówień przecież jeśli zamówienie było preorderem to powinno być sprzedane w premierowej cenie, a na to przy obecnych cenach raczej nie ma szans. Ale mimo wszystko fama poszła i opinia o sklepie też.

Opublikowano
8 minut temu, mario10 napisał:

Dziwię się, że jeszcze nie anulowali tych zamówień przecież jeśli zamówienie było preorderem to powinno być sprzedane w premierowej cenie, a na to przy obecnych cenach raczej nie ma szans. Ale mimo wszystko fama poszła i opinia o sklepie też.

Spoko, wezmą Kujawską w stroju kąpielowym do przekazania informacji o anulowaniu i piwniczaki wybaczą:pawel:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zestawy w ME.

Fifa, Returnal, PS+ na rok = 3100zł

Demons, pad, PS+ na rok = 3450zł

Co to za pojebana rozbieżność cenowa :rotfl:

Opublikowano

No właśnie byłem na ich stronie i to jakiś nieśmieszny żart.

W bundlach zawsze FIFA22, której nie chcę i ciężko w ogóle byłoby się tego gówna pozbyć.

Ogólnie jakiś czas temu w EURO widziałem dość regularnie spoko zestawy (drugi pad i Morales/Demony/Ratchet), ale teraz w ogóle nie mają nic w ofercie (podobnie jak Media Markt) i tylko ten yebany Media Expert został z sieciówek.

A myślałem, że już się uspokoiło i w zestawach, ale jednak są do kupienia te PS5, a tu lipa (no bo te zestawy z ME są nie do przyjęcia).

Opublikowano

Jeszcze niedawno na stronie MM było od zajechania zestawów z PS5 (sam tam kupiłem). Chyba im się skończyła ta słynna świąteczna dostawa.

Opublikowano

Na to wygląda. Z sieciówek obecnie widzę tylko w Neonet, ale 2999 zł nie dam za zestaw z FC6 i Ratchetem, bo te gry latają już po 150 zyla na Allegro, więc głupio przepłacać. W końcu zdecydowałem się na zakup, a wygląda na to, że przegapiłem okienko dostępności, ech. 

Liczyłem na oficjalny zestawik z Aloszką, ale coś cisza.

Opublikowano

Obecnie tylko neonet ma jakieś zestawy, ale dużo ludzi narzeka na ten sklep. Niby mają, płacisz, a później informacja, że będzie ale za miesiąc. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Wojtq napisał:

Liczyłem na oficjalny zestawik z Aloszką, ale coś cisza.

a były już w ogóle jakieś takie oficjalne bundle z grą? Tzn że pudło z grafika z gry itp.

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

a były już w ogóle jakieś takie oficjalne bundle z grą? Tzn że pudło z grafika z gry itp.

Nie, ale po co robic bundla, skoro schodzą zestawy z gierkami z PS4 albo Destruction all stars za 3500zł :dynia:

Opublikowano

Niech najpierw zaczną dodawać konsole do sklepów, bo póki co to jedynie taki zestaw jest dostępny w sieciówkach :yao:

1681423523_mediaexpert.thumb.png.4d78dac12bcb00ab42abbba584e82b4f.png

Opublikowano

Może próbujcie w xkom, na premierę się wywiązali to może i dobre zestawy będą mieli.

Opublikowano
2 godziny temu, YETI napisał:

Obecnie tylko neonet ma jakieś zestawy

No tak nie bardzo chyba :reggie:
neonet.png.b0698d4ba5f5200b38f6e9816382a2a5.png

4 minuty temu, Square napisał:

Może próbujcie w xkom, na premierę się wywiązali to może i dobre zestawy będą mieli.

Po tej wpadce chyba w ogóle zrezygnowali z PlayStation, nie ma nawet takiej zakładki :pawel:
1884841589_xkom.png.1d498289a81512b1773e25808ba3a4b0.png

Opublikowano

Te ceny to jest jakiś kosmos, kureła może udałoby sie namówić starą na drugą konsolę, ale jak dalej będą takie ceny i dostępność to prędzej wyląduje u mnie Switch. 

W sumie nie wiadomo czy w tym roku będą wkoncu dostępne normalnie plejki? 

Opublikowano
6 godzin temu, Wredny napisał:

@Bzduras, to gdzieś blisko dworca Szczecin Główny? :philosoraptor:

Screenshot_20220216-234827_Chrome.jpg.b889d709ef58aac7e8223e2b5a513363.jpg

Bo się nad wycieczką zastanawiam :pawel:

W sumie dwoma tramwajami od dworca albo 20 minut spaceru. Daleko nie jest, mogę Ci pomóc się odnaleźć :)

Opublikowano

@Bzduras, dzięki, ale nici z ewentualnego piwka, bo zadzwoniłem tam u babka powiedziała, że to jakiś glitch w Matrixie i nic fizycznie w sklepie nie mają.

W akcie desperacji więc...

194544219_Screenshot_20220217-105942_WPPoczta.jpg.53295a93dcdec28f4daa6846b267bb97.jpg

Tak z ciekawości... ile kalorii ma gruz i czy długo można przeżyć, jedząc tynk ze ściany? :philosoraptor: