Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

Featured Replies

• Odpowiedzi 943
  • Wyświetleń 120,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ale tu nikt nie kupuje za pln xddd

• https://xbox.grykom.pl/   Myślę, że warto aby ta stronka, którą wykonał @grykom też się tu znalazła.

• Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No

Opublikowano
3 godziny temu, dee napisał:

Konwersja z Golda na GPU wciąż działa jak złoto. 3 kodziki na Golda plus miesiąc Godpassa za 4 PLN :banderas:

11.jpg

Golda z oficjalnej dystrybucji brałeś czy jakiejś eneby/innej alternatywy?

Opublikowano

Ja brałem na Turcję, 270zł za całość na 2 lata (2 x 12msc gold + 1msc gamepass) i jako, że korzystałem już z konwersji za 4 zł to obecnie już mi się nie pojawiła.

Opublikowano
Godzinę temu, Luqat napisał:

Golda z oficjalnej dystrybucji brałeś czy jakiejś eneby/innej alternatywy?

Kinguin

Opublikowano

Jak mam już GPU, to mogę dokupić do tego GOLD celem przekonwertowania na GPU? Nigdy tak nie robiłem i pierwszy raz spotykam się z możliwością na stronie o tanim gamepasie. Wcześniej dokupowałem kody na 3 miesiące (eneba i inne strony z keyshopami), a teraz widzę, że jest trochę tańsza opcja jak dokupi się GOLD. Nie chciałbym jednak kupić kodu, którego nie będę mógł wykorzystać ;) 

Opublikowano
3 godziny temu, messer88 napisał:

będziesz mógł wykorzystać tylko jest w takim przypadku niekorzystna konwersja 

Z tego co piszą to wychodzi taniej niż kupno kodu na 3 miesiące GPU. "Tylko dwa kroki dzielą Cię od 3 miesięcy i 10 dni taniego Xbox Game Pass Ultimate. Za przedłużenie subskrypcji zapłacisz tylko 105,28 zł43% oszczędności względem oficjalnej ceny abonamentu. " https://tanigamepass.pl/aktualni-subskrybenci/tani-xbox-game-pass-ultimate-na-3-miesiace-i-10-dni-dla-aktualnych-subskrybentow/

Gdzieś tu jest haczyk?

Opublikowano

nie ma tylko chodziło mi o to że np jak w tym przypadku za pół roku golda wychodzą 3 miesiące gpu 

imo lepiej poczekać aż się skończy obecny gpu 

Opublikowano

Czekasz na koniec abonamentu. Ładujesz kodami golda na 3 lata. Kupujesz miesiąc GPU, wpada konwersja i masz GPU na 3 lata. Tu nie ma co kombinować.

Edytowane przez dee

Opublikowano

W moim przypadku musiałbym czekać prawie 3 lata aż mi się obecny GPU skończy ;) Cały czas dobijam pod sam "korek" i staram się podtrzymywać ten stan w obawie przed podniesieniem ceny. Teraz nie wiem czy to był dobry pomysł. Raz już robiłem konwersję, myślałem, że to jest jednorazowa akcja i więcej nie będzie można...  

Opublikowano

najtaniej to wychodzi mnie teraz, czekam aż się skończy i następnego dnia sprawdzam za ile mogę miesiąc wykupić i tak już kolejny raz miesiąc za 4zł :kaz:

mowa o GP na PC

Opublikowano
Godzinę temu, Elitesse napisał:

Raz już robiłem konwersję, myślałem, że to jest jednorazowa akcja i więcej nie będzie można...  

można tylko niekoniecznie wskoczy za 4zł, może być za 55 czy ile tam kosztuje normalnie miesiąc gpu. 

Opublikowano

Ile najtaniej udało wam się kupić 3x kody golda? W październiku kończy mi się gpu, więc będę musiał za niedługo zaopatrzyć się w kody i zrobić konwersję. 

Opublikowano
W dniu 3.05.2022 o 15:51, dee napisał:

Jasne, że robiłem. Dlatego piszę, bo wiele osób o to pyta.

Dlatego niech ten Goldzik Boży będzie z nami jak najdłużej. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę Moderatora o usunięcie tego posta

Edytowane przez sroxer

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie teraz najkorzystniej doładować ultimate? Wypadłem na rok z obiegu. 

Z 4 zł już korzystałem.

Opublikowano
16 minut temu, D.B. Cooper napisał:

Z 4 zł już korzystałem.

Pierwsza strona tematu:

Masz link

Opublikowano
2 godziny temu, D.B. Cooper napisał:

Z 4 zł już korzystałem.

Miesiąc temu konwersja wciąż działała. Ładujesz golda na ile chcesz, max. 3 lata, kupujesz miesiąc GPU i konwertuje całość na GPU. Mi nawet ponownie ten miesiąc wskoczył za 4 PLN :xboss:

Opublikowano
13 godzin temu, dee napisał:

Miesiąc temu konwersja wciąż działała. Ładujesz golda na ile chcesz, max. 3 lata, kupujesz miesiąc GPU i konwertuje całość na GPU. Mi nawet ponownie ten miesiąc wskoczył za 4 PLN :xboss:

Siadło i mi za czwóraka :notbad:

Opublikowano

I jak tu nie kochać Phila :wub:

Opublikowano

Ja również sobie doładowałem 10 miesięcy za 170zł. Wychodzi 17zł/miesięcznie. Po poprzednich konwersjach, raz w maju pobrało mi pełną cenę i znowu promka. Jest git.