Opublikowano 3 maja 20222 l 3 godziny temu, dee napisał: Konwersja z Golda na GPU wciąż działa jak złoto. 3 kodziki na Golda plus miesiąc Godpassa za 4 PLN Golda z oficjalnej dystrybucji brałeś czy jakiejś eneby/innej alternatywy?
Opublikowano 3 maja 20222 l Ja brałem na Turcję, 270zł za całość na 2 lata (2 x 12msc gold + 1msc gamepass) i jako, że korzystałem już z konwersji za 4 zł to obecnie już mi się nie pojawiła.
Opublikowano 3 maja 20222 l Godzinę temu, Luqat napisał: Golda z oficjalnej dystrybucji brałeś czy jakiejś eneby/innej alternatywy? Kinguin
Opublikowano 3 maja 20222 l Ja robiłem w tym roku to już konwersja była za normalna cenę miesiąca gp, bez
Opublikowano 4 maja 20222 l Jak mam już GPU, to mogę dokupić do tego GOLD celem przekonwertowania na GPU? Nigdy tak nie robiłem i pierwszy raz spotykam się z możliwością na stronie o tanim gamepasie. Wcześniej dokupowałem kody na 3 miesiące (eneba i inne strony z keyshopami), a teraz widzę, że jest trochę tańsza opcja jak dokupi się GOLD. Nie chciałbym jednak kupić kodu, którego nie będę mógł wykorzystać
Opublikowano 5 maja 20222 l będziesz mógł wykorzystać tylko jest w takim przypadku niekorzystna konwersja
Opublikowano 5 maja 20222 l 3 godziny temu, messer88 napisał: będziesz mógł wykorzystać tylko jest w takim przypadku niekorzystna konwersja Z tego co piszą to wychodzi taniej niż kupno kodu na 3 miesiące GPU. "Tylko dwa kroki dzielą Cię od 3 miesięcy i 10 dni taniego Xbox Game Pass Ultimate. Za przedłużenie subskrypcji zapłacisz tylko 105,28 zł – 43% oszczędności względem oficjalnej ceny abonamentu. " https://tanigamepass.pl/aktualni-subskrybenci/tani-xbox-game-pass-ultimate-na-3-miesiace-i-10-dni-dla-aktualnych-subskrybentow/ Gdzieś tu jest haczyk?
Opublikowano 5 maja 20222 l nie ma tylko chodziło mi o to że np jak w tym przypadku za pół roku golda wychodzą 3 miesiące gpu imo lepiej poczekać aż się skończy obecny gpu
Opublikowano 5 maja 20222 l Czekasz na koniec abonamentu. Ładujesz kodami golda na 3 lata. Kupujesz miesiąc GPU, wpada konwersja i masz GPU na 3 lata. Tu nie ma co kombinować. Edytowane 5 maja 20222 l przez dee
Opublikowano 5 maja 20222 l W moim przypadku musiałbym czekać prawie 3 lata aż mi się obecny GPU skończy Cały czas dobijam pod sam "korek" i staram się podtrzymywać ten stan w obawie przed podniesieniem ceny. Teraz nie wiem czy to był dobry pomysł. Raz już robiłem konwersję, myślałem, że to jest jednorazowa akcja i więcej nie będzie można...
Opublikowano 5 maja 20222 l najtaniej to wychodzi mnie teraz, czekam aż się skończy i następnego dnia sprawdzam za ile mogę miesiąc wykupić i tak już kolejny raz miesiąc za 4zł mowa o GP na PC
Opublikowano 5 maja 20222 l Godzinę temu, Elitesse napisał: Raz już robiłem konwersję, myślałem, że to jest jednorazowa akcja i więcej nie będzie można... można tylko niekoniecznie wskoczy za 4zł, może być za 55 czy ile tam kosztuje normalnie miesiąc gpu.
Opublikowano 5 maja 20222 l Ile najtaniej udało wam się kupić 3x kody golda? W październiku kończy mi się gpu, więc będę musiał za niedługo zaopatrzyć się w kody i zrobić konwersję.
Opublikowano 5 maja 20222 l W dniu 3.05.2022 o 15:51, dee napisał: Jasne, że robiłem. Dlatego piszę, bo wiele osób o to pyta. Dlatego niech ten Goldzik Boży będzie z nami jak najdłużej.
Opublikowano 29 maja 20222 l Proszę Moderatora o usunięcie tego posta Edytowane 5 czerwca 20222 l przez sroxer
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Gdzie teraz najkorzystniej doładować ultimate? Wypadłem na rok z obiegu. Z 4 zł już korzystałem.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l 16 minut temu, D.B. Cooper napisał: Gdzie teraz najkorzystniej doładować ultimate? Wypadłem na rok z obiegu. Z 4 zł już korzystałem. Pierwsza strona tematu: Masz link
Opublikowano 10 czerwca 20222 l 2 godziny temu, D.B. Cooper napisał: Gdzie teraz najkorzystniej doładować ultimate? Wypadłem na rok z obiegu. Z 4 zł już korzystałem. Miesiąc temu konwersja wciąż działała. Ładujesz golda na ile chcesz, max. 3 lata, kupujesz miesiąc GPU i konwertuje całość na GPU. Mi nawet ponownie ten miesiąc wskoczył za 4 PLN
Opublikowano 11 czerwca 20222 l Fajna opcja na doładowanie dla kont z aktywnym gamepassem https://lowcygier.pl/keyshopy/5-miesiecy-xbox-game-pass-ultimate-dla-aktywnych-subskrybentow-za-103-zlote/ w koszyku nawet taniej mi wyszło, 89 z groszami
Opublikowano 11 czerwca 20222 l 13 godzin temu, dee napisał: Miesiąc temu konwersja wciąż działała. Ładujesz golda na ile chcesz, max. 3 lata, kupujesz miesiąc GPU i konwertuje całość na GPU. Mi nawet ponownie ten miesiąc wskoczył za 4 PLN Siadło i mi za czwóraka
Opublikowano 11 czerwca 20222 l Ja również sobie doładowałem 10 miesięcy za 170zł. Wychodzi 17zł/miesięcznie. Po poprzednich konwersjach, raz w maju pobrało mi pełną cenę i znowu promka. Jest git.