Opublikowano 28 października 20213 l Po prostu argument, że gierki są tylko dodatkiem do możliwości gry online jest nietrafiony. Mam wrażenie, że powstał tylko po to by usprawiedliwić dodawanie słabych gier. Nie spotkałem się z tym, żeby nawet samo Sony kiedykolwiek go użyło w jakikolwiek sposób. W reklamach PS Plus rzadko spotkasz hasło w stylu „Dołącz teraz i graj online!”, o ile w ogóle. Zawsze ukazywane są gry, które do niej trafiają.
Opublikowano 28 października 20213 l Możemy się tak licytować, ze strony o PlayStation Plus: Cytat Wzbogać swoje wrażenia z gry na PlayStation, korzystając z dostępu do wieloosobowej gry online, gier co miesiąc, rabatów na wyłączność i nie tylko. Co na pierwszym miejscu? Dostęp do wieloosobowej gry online. Sam kupuję Plusa tylko dla online. A że gry są słabe w tym miesiącu (a może są jakieś perełki w nich?), trudno - nie zawsze będą hity, graczom nigdy się nie dogodzi.
Opublikowano 28 października 20213 l Dzięki za cytat. Dla Ciebie Plus jest tylko do gry online(dla mnie zresztą też, ale niestety nie mam już z kim grać, pozdro Kamil ), jest jednak spora część osób, która kupije Plusa dla samych gier i mają prawo być w jakiś sposób zawiedzione. Choć według mnie takie osoby muszą się kierować niezłą naiwnością, licząc, że trafią na kozackie gry każdego miesiąca.
Opublikowano 28 października 20213 l 28 minut temu, Rozi napisał: A że gry są słabe w tym miesiącu (a może są jakieś perełki w nich?), trudno - nie zawsze będą hity, graczom nigdy się nie dogodzi. O, dobry cytat do tych Twoich narzekań na słabsze miesiące Game Passa, który sumarycznie oferta z reguły miażdży te gówna z Plusa.
Opublikowano 28 października 20213 l Porównywanie Game Passa i Plusa? Tylko easye mógł na to wpaść Nie że już wcześniej odbiłem pałeczkę z bronieniem słabszych miesięcy Game Passa perełkami, itp. itd.
Opublikowano 28 października 20213 l 1 godzinę temu, Rozi napisał: No to dostajecie gry, są hity, perełki, gry VR, indyki, gry multi, no kurwa Plus nie jest odpowiednikiem Game Passa, po prostu. Startował jako usługa dająca fajne gry za fryla i obniżki w sklepie więc czemu po dodaniu płatnego Multi główne założenia tego abonamentu poszły się yebać? Gracze? Stworzeni do golenia
Opublikowano 19 listopada 20213 l Może kogoś zainteresuje: https://m.euro.com.pl/playstation-network/sony-subskrypcja-playstation-plus-12-m-ce-kod-aktywacyjny-promocja.bhtml?utm_source=3138681&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=(TradeDoubler)&utm_content=%2F&fbclid=IwAR0SOzVWNtRXV4Zdd1GD9KUY_6TXZdTr9ZaKSKIKYQXUX_aXfkhpYUHZ5N0 12 miesiecy za 159 zł Pytanie takie. Jeśli masz PS plus do marca 2022 i doładuje kolejnym kodem (tym powyżej) to bede mial automatycznie ps plus do marca 2023 ?
Opublikowano 19 listopada 20213 l Tak przedłuży Ci o okres, który wykupisz. W sumie sam się doładowałem mam co prawda do marca ale promocji takiej nie będzie Edytowane 19 listopada 20213 l przez mario10
Opublikowano 24 listopada 20213 l Byłby najlepszy miesiąc od dłuższego czasu - chociażby dla samego Mortal Shell które ma łatkę pod PS5.
Opublikowano 24 listopada 20213 l Zależy, godfall ponoć nie warty włączenia, mortal shell to jakaś tam osiemnasta podróba soulsów, a lego głównie dla dzieciorów.
Opublikowano 24 listopada 20213 l Ciekawie ciekawie, gameplaye z tego Godfall wyglądały miejscami ciekawie. Ktoś tutaj na forumku też chyba zachwalał.
Opublikowano 24 listopada 20213 l Niestety, ale Godfall to mega wtopa, nudna gra nastawiona na grind.
Opublikowano 24 listopada 20213 l W dniu 15.11.2021 o 00:07, Paolo de Vesir napisał: No mnie Soulsy najzwyczajniej męczą przez swoją formułę, dodatkowo przemieloną do porzygu przez praktycznie dziesiątki/setki klonów stąd z przyjemnością przyjąłbym bardziej slasherowe wydanie gier From niż kolejne soulsy. ;/ 41 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Byłby najlepszy miesiąc od dłuższego czasu - chociażby dla samego Mortal Shell które ma łatkę pod PS5.
Opublikowano 24 listopada 20213 l @mugen cóż, może zmiana developera zmieni też moje podejście? W przeciwieństwie do większości tutaj hejt na gry idzie z doświadczenia, a nie hurr durr haloforzagearsy.
Opublikowano 24 listopada 20213 l Ps plus styczeń - kwiecień bije ostatnie miesiące na głowę. Edytowane 24 listopada 20213 l przez Rtooj
Opublikowano 26 listopada 20213 l Dziś wpadł ps+ za 145 ale mniejsza z tym. Godfall wyszedł na PS5. W plusie niby PS4/5 na niektórych stronach też, że jest na PS4. Czy coś przeoczyłem i na pastgena też wyszedł?
Opublikowano 26 listopada 20213 l Autor 32 minuty temu, mitra napisał: Dziś wpadł ps+ za 145 ale mniejsza z tym. Godfall wyszedł na PS5. W plusie niby PS4/5 na niektórych stronach też, że jest na PS4. Czy coś przeoczyłem i na pastgena też wyszedł?
Opublikowano 26 listopada 20213 l Jak na PS5 sprzedało się tylko 12 kopii musieli przemyśleć swoją strategię.
Opublikowano 27 listopada 20213 l Wziąłem za darmo na 14 dni i nie przedłużam, a mam możliwość za 145zl na rok, bo nie gram on-line. A dla takich gierek to nie warto.
Opublikowano 30 listopada 20213 l Edit. Szybko poszło. Dobra promka w Media Markt. 3 miesiace Plusa za 19,97. https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/abonament-playstation-plus-na-3-miesiace-za-1997-zl-w-mediamarkt/ Edytowane 30 listopada 20213 l przez A_Bogush
Opublikowano 1 grudnia 20213 l Kurcze, mamy 1. grudnia, a wciąż ani widu ani słuchu o PS+ na grudzień. Czyżby zapowiadane były świąteczne b o m b y?