Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 289,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

xD

Ale to chyba tylko dla osób nieposiadających PS+ w jakiejkolwiek formie :nosacz2:

Taa, "nowym abonentom". Lojalnym klapom zawsze wiatr w oczy :sapek:

Opublikowano

Jeżeli będzie działało to ogra się Stray, a Extra się weźmie dopiero kiedyś tam.

Opublikowano

Pytanie, czy dam radę w 7 dni ograć Stray, Final Fantasy i Returnala. :kekw:

Opublikowano

Z Returnalem mogę pomóc, w jakieś 5 godzin zrobimy całość. Reszta zależy od ciebie.

@Figuś nie smutaj mi tu. Jak powiedziałem, że ogram to ogram.

Opublikowano
59 minut temu, Bigby napisał:

Pytanie, czy dam radę w 7 dni ograć Stray, Final Fantasy i Returnala. :kekw:

urlop wez, to dasz rade

Opublikowano

Poza tym Returnalem polecam się delektować, a nie trachnąć speedruna :)

Opublikowano

Powrót do DS. Wiedźmin dopiero jak będzie w podstawowym Plusie.

Opublikowano

Teraz chodzi w cenie 2 paczek fajek, ale bez łatki do next gena bym nie siadał :)

Opublikowano
  • Autor

zapomnij, on codziennie odmawia paciorek za to żeby nigdy nie wylądował w plusie, a ty chcesz żeby to kupił :yao:

Opublikowano
12 minut temu, mario10 napisał:

Teraz chodzi w cenie 2 paczek fajek, ale bez łatki do next gena bym nie siadał :)

No tak, będę płacił za grę w którą mam wyjebane. Jak kiedyś trafi do Plusa to ogram, bo tak obiecałem Farmerowi.

Opublikowano

Jak masz wywalone to nawet bym jej w plusie nie ogrywał. Jest tyle dobra do ogarnia, że na gry, które nas nie kręcą szkoda czasu. No chyba, że poszedł jakiś gruby zakład.

Opublikowano

W ogóle to wydaje mi się, że w tureckim plusie tych gierek jest mniej.

I dosyć ważna uwaga. Assasins Creed Vallhala występuje tylko w ang/rus wersji językowej. Nie czaje dlaczego, ale tak sobie wymyślili. 

Opublikowano

Dali by w bibliotece PS2 Front Mission 4 :wub:...

Ktoś tu wspominał, że Observer'a może tylko strumykiem ogrywać, u siebie widzę,że mogę pobrać :notbad:

Opublikowano
9 minut temu, Szajka napisał:

Dali by w bibliotece PS2 Front Mission 4 :wub:...

raczej piąteczkę

Opublikowano

Raczej trójeczke z dodanymi trofeami, chętnie przejde piąty i szósty raz

Opublikowano

Jest na ps store amerykanskim, wiec mam nadzieje, ze dostaniemy kiedys.

Opublikowano

O chuj tu chodzi? Mam zwykła wersje z ps4 z plusa, ale Intergrade ma dlc z Yuffie

Przechwytywanie.JPG.134bdcc61b402b7c44fae5764aaf17df.JPGPrzechwytywanie2.JPG.6bb5bc27a173e1daed34c84ce9581727.JPG

Niby jest upgrade, ale do podstawki znowu

Przechwytywanie3.JPG.1351904dde1f614b91e0eeb8f2366f42.JPG

Opublikowano

Od czasu pobrania upgrejdu FF7R do PS5 te interfejsy były już niedostępne, za to osobno można było dokupić Yuffie. Chyba po to, by nie duplikować licencji? Zresztą porąbany ten system licencyjny, w końcu gry z PS+ nie są na wieczność tylko na czas trwania subskrypcji.

Opublikowano

Ściągam te wersje ps4, zobacze jak to bedzie wygladac, ale pojebany jest ten ps store.