Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Alan Wake 2 w PS+ na październik? jeśli się potwierdzi to bardzo grubo

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 378,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

No byłoby solidnie choć ograny to warto ograć jak ktoś nie miał okazji.

Opublikowano

Alan Wake 2 ostatnio był też wrzucony do Humble Bundle. Więc pewnie przestali zarabiać standardowymi kanałami i poleciało w abo.

Opublikowano

Kupiłem AW2 na Epicu z myślą o graniu przez GFN, nigdy nie zagrałem i raczej nie zagram w tę wersję. Kupiłem też pudełkową na PS5, na razie nie grałem.

Czytam dziś, że w październiku AW2 ma być w Plusie, którego też opłacam. Wychodzi na to, że sfinansowałem trzy kopie gry Remedy.

🤷‍♂️

Opublikowano

Najlepszy abonamentbanderas

Tekken 3, Soulcalibur 3, Tomb Raider Anniversary, Alan Wake 2 i Tlou 2

Opublikowano
9 godzin temu, DarkStar napisał(a):

Kupiłem AW2 na Epicu z myślą o graniu przez GFN, nigdy nie zagrałem i raczej nie zagram w tę wersję. Kupiłem też pudełkową na PS5, na razie nie grałem.

Czytam dziś, że w październiku AW2 ma być w Plusie, którego też opłacam. Wychodzi na to, że sfinansowałem trzy kopie gry Remedy.

🤷‍♂️

Nie lubisz dobrych gier, gier remedy, surv-horrorów? Musi być jakiś powód, dla którego tak się bronisz przed zagraniem w tę wspaniałą produkcję. ;)

Opublikowano

Szkoda, że Alan podstawka tylko, super wrzutka, w końcu się na coś przyda Plus. Coccon od zapowiedzi na liście więc się ogra jeszcze w tym roku.

Opublikowano
1 godzinę temu, Atherius napisał(a):

Nie lubisz dobrych gier, gier remedy, surv-horrorów? Musi być jakiś powód, dla którego tak się bronisz przed zagraniem w tę wspaniałą produkcję. ;)

Nie gustuję w horrorach, z reguły sobie jeden rocznie przechodzę. W zeszłym roku kupiłem AW2 i SH2 i wybrałem przejście tego drugiego. AW2 jest w planie na ten październik.

1 godzinę temu, Square napisał(a):

Szkoda, że Alan podstawka tylko, super wrzutka, w końcu się na coś przyda Plus. Coccon od zapowiedzi na liście więc się ogra jeszcze w tym roku.

To stanowi dla mnie pocieszenie, bo mam Deluxe Edition :) Chociaż tyle, dzięki temu aż tak nie wtopiłem.

Edytowane przez DarkStar

Opublikowano

Alan wyszedł 2 lata temu, jak ktoś bym zainteresowany to na pewno przeszedł bo w dobrej cenie latała wersja deluxe, TLOU2 jeszcze dawniej. Sam mam spore zaległości ale to były gry, które chciałem ograć więc raczej nie czekałem aż sony łaskawie da do abo.

Opublikowano

ale to nie jest problem tej wrzutki (obiektywnie świetnej) tylko twój

Opublikowano
9 minut temu, mario10 napisał(a):

Alan wyszedł 2 lata temu, jak ktoś bym zainteresowany to na pewno przeszedł bo w dobrej cenie latała wersja deluxe, TLOU2 jeszcze dawniej. Sam mam spore zaległości ale to były gry, które chciałem ograć więc raczej nie czekałem aż sony łaskawie da do abo.

Dalej brniesz w te bzdury. Byłem i jestem zainteresowany AW2 lecz jeszcze nie przeszedłem. Mój backlog sięga dużo dalej niż 2 lata. Nie jestem raczej osamotniony.

Opublikowano

O, w sam raz przejdzie się Alan Wake Remastered i potem od razu Alan Wake II :)

Ale wrzuta w postaci Tekken 3 i Soul Calibur 3 dla Extra i Premium mnie rozwaliła - z przyjemnością wrócę do tych tytułów!

Opublikowano

Chyba najlepsza oferta podstawowego plusa w tym i poprzednim roku. Aż się boje, że po tak mocnym październiku dostaniemy sytuacje odwrotną w listopadzie notlikethis

Opublikowano

Tekken 3banderasMoze moja milosc do Tekkena znow sie rozpali, bo umarla wraz z koncem generacji PS2.

Opublikowano

Kurde tylko czemu Alan Wake 2 nadal trzyma cenę w pudełku? Na necie niecałe 200 zł i to pudełko w języku innym niż angielski. Jeszcze nie grałem, a wypadałoby i wolałbym kupić niż nabijać abonament.

Opublikowano

Odpowiedz jest prosta, ludzie już nie kupują tyle pudełek co za tym idzie, nie trzeba już konkurować ceną na rynku wtórnym, bo po prostu gier fizycznych jest mniej, niż w czasach ps4. Znikły też tanie serie, które obniżały ceny do w marketach.

Opublikowano

Ja mając abonament już bardzo rzadko kupuje nowe gry AAA, a z reguły jestem w stanie poczekać nawet 2-3 lata, licząc że prędzej czy później trafi do abonamentu. Tak np. doczekałem się GOW:R. Wyjątek zrobiłem dla SH2 remake bo chciałem mieć na płycie.

Chcę zagrać w AW2 odkąd wyszedł, ale ja mam dalej w backlogu jedynkę :).

Opublikowano

Alan swietny, ale tak po prawdzie jeśli ktoś miał naprawdę ochotę zagrać to znalazł okazję by ograć go wcześniej i raczej nie czekał dwóch lat

Opublikowano

Ja rocznie mam ochotę zagrać pewnie w jakieś 20-30 gier, a z tego jestem w stanie zagrać w tym czasie w ok. 5-10 max. Także tak, można mieć chęć i w ciągu 2 lat nie zagrać.

Dalej mam ochotę zagrać w Dishonored a jeszcze nie zdążyłem :P