Opublikowano 26 listopada26 lis Tu jest rozpiska jak grafika nie wystarczy https://blog.playstation.com/2025/11/26/playstation-plus-monthly-games-for-december-lego-horizon-adventures-killing-floor-3-the-outlast-trials-more/Dla mnie nic w tym miesiącu, ale ja nadal mam backlog z tej usługi.
Opublikowano 28 listopada28 lis Na Instant Gaming doładowania 300zł za 264zł (-12%). Chyba lepiej dawno nie było.EDIT: i już po, wziąłem 2x300 na zapas
Opublikowano 28 listopada28 lis Kurde, dopiero co wziąłem na miesiąc by ograć Alanka i coś tam jeszcze, a tu wchodzi kolejny spoko miesiąc z Lego Horizon i Outlast Trials? Trudno się oprzeć, ale muszę się powstrzymać z zakupem abo.
Opublikowano 28 listopada28 lis Łej Pany.... Po raz fazylion-gwandylionowy: jestem mega zadowolony z aktualnych ofert gier na Abonament Ps Premium! Ha! I jak tu nie kusić się i nie przedłużać subskrypcji ,,Premium" na konto PSN... nawet jeśli wyniesie mnie to normalną kwotę (hajs się na razie na ten cosik ,,nie zgadza!" xD. Ale z początkiem Grudnia powinien portfel zaszumieć od grosza na to przeznaczonego!). Najlepiej z oferty Ps Plus na Grudzień 2025 wygląda The Outlast Trials (PS4, PS5) - dla mnie to produkcja niczym jakaś survival-horror nostalgia i cześć na wysokości temu gatunkowi. A dlaczego? Bo zagranie w to będzie jakby powrotem do pierwszego Outlasta, którego - Łej Panie, to były czasy - ogrywałem przez cracka na starym lapku, jak i przenosiny w czasie do gamingu w ,,Amnesia" (tą pierwszą wersję - chyba było to ,,The Dark Descent" o ile pamiętam)... No i co tu jeszcze: dziękować za takie giery: za obecną ofkę na Ps Plus XII 2025 i w ogóle za całe ,,Premium", które jest dość mocne dla graczy PlayStation.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Witam,Orientuje się ktoś co blokuje Sony w udostępnieniu Gran Turismo 7 do grania w chmurze?Jakieś licencje czy nie działa to zadowalająco?Mam Mam portala i PS4 i wolałbym sobie pojeździć na portalu niż ogrywać wersję na PS4.Pozdrawiam
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Żadne gry z PS4 nie są dostępne do grania w chmurze.EDIT: a sorry, nie zrozumiałem :) Masz PS4, a chcesz grać w wersję z PS5 z chmury, ok. To nie wiem. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez DarkStar
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 5 minut temu, DarkStar napisał(a):Żadne gry z PS4 nie są dostępne do grania w chmurze.EDIT: a sorry, nie zrozumiałem :) Masz PS4, a chcesz grać w wersję z PS5 z chmury, ok. To nie wiem.Tak chodzi o wersję z PS5 do odpalenia z chmury na portalu.Obecnie nie jest ta funkcja dostępna dla Gran Turismo 7, aż dziwne, że jedna z flagowych serii Sony nie wspiera tego.