Opublikowano 14 stycznia14 sty Chciałbym Ridge Racera z Arcade Archives 2. Jak dadzą port z PS1 to trochę AA wyruchają. Chyba, że to RR z PSP, ale to bez sensu, bo RR2 już dali i to taka dopakowana jedynka ;)
Opublikowano 16 stycznia16 sty Czy włącza Wam sie HDR w Epic Mickey? Widzę info że gra obsługuje, ale u mnie jest SDR. W konsoli mam ustawione oczywiście "Włączone gdy jest obsługiwane".
Opublikowano 26 stycznia26 sty Nawet nie chce mi się sprawdzać co tam będzie w ,,abo" PS Plus (Premium również) dane na miesiąc luty 2026 do biblioteki gier... Premium jest z tej opcji dla mnie najważniejsze: albo znowu coś wyleci, albo coś Store więcej doda. Z racji premiery ,,Return to Silent Hill" rozkminiam gierkę w ,,Silent Hill 2" i ,,Alone in the Dark" (to nowe) plus ,,The Evil Within 2". No a atmosfera zimowa za oknem to pragnienie (oczywiście wieczorami) potęguje. :D
Opublikowano 28 stycznia28 sty Jak dobrze, że mi się w lutym kończy Edytowane 28 stycznia28 sty przez Patapon
Opublikowano 28 stycznia28 sty Ultros się zobaczy. Kiedyś mi wpadło w oko, ale jakoś się nie złożyło. Ideolo. Reszta meh.
Opublikowano 28 stycznia28 sty Ogólnie średnio. Ultros do sprawdzenia, bo wygląda fajnie jak kiedyś widziałem. Ace combat no nie wiem. Już mogli dać Armored Core.
Opublikowano 29 stycznia29 sty W dniu 28.01.2026 o 21:15, Plugawy napisał(a):Ogólnie średnio. Ultros do sprawdzenia, bo wygląda fajnie jak kiedyś widziałem. Ace combat no nie wiem. Już mogli dać Armored Core.Ace Combat sztos, misję w górach i w trakcie deszczu do dziś mam w pamięci Z czystym sumieniem polecam!
Opublikowano 31 stycznia31 sty Kiedyś sprzedawali tego Ace Combat za paczkę czipsów w wersji limitowanej więc tej raczej nie dodam, bo wiadomo, że Sony nie potrafi rozróżniać wersji i istnieje ryzyko zablokowania sobie tamtej, a druga sprawą to po co miałbym dodawać gorszą wersję?
Opublikowano wtorek o 20:353 dni Ace Combat spoko, ale te doczytywanie się obiektów kłuje w oczy. Zrobiłbym 2 misje, ale się rozbiłem przez własną nieuwagę. Checkpoint był na samym początku, a nie miałem już za bardzo czasu tego nadrabiać.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Grałem kiedyś w Disco Elisium z Plusa, a obecnie nie ma tej gry w katalogu. Natomiast w bibliotece mam ją oznaczoną znaczkiem PS Plus. Czy kiedy wykupię Plusa, będę mógł ją ściągnąć i zagrać w ramach abonamentu?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zależy czy była dodana do biblioteki w ramach comiesięcznych gier PS+ Essential - w te gry możesz grać "dożywotnio" pod warunkiem aktywnego dowolnego PS+.Ciężko czasem się połapać w bibliotece (co ma jaką licencję), ale prywatny Excelek z grami z PSN mówi mi, że Disco było tylko w tych wyższych tierach (Extra albo Premium) więc to było dostępne tylko czasowo. Mam aktualnie premiuma, ale Disco mogę jedynie kupić za 44,75 zł.PSI to by się zgadzało, bo wyleciało już jakiś czas temuhttps://www.reddit.com/r/DiscoElysium/comments/1jo17sp/disco_elysium_is_leaving_ps_plus_extra_in_april/