Opublikowano 14 stycznia14 sty Chciałbym Ridge Racera z Arcade Archives 2. Jak dadzą port z PS1 to trochę AA wyruchają. Chyba, że to RR z PSP, ale to bez sensu, bo RR2 już dali i to taka dopakowana jedynka ;)
Opublikowano 16 stycznia16 sty Czy włącza Wam sie HDR w Epic Mickey? Widzę info że gra obsługuje, ale u mnie jest SDR. W konsoli mam ustawione oczywiście "Włączone gdy jest obsługiwane".
Opublikowano poniedziałek o 17:282 dni Nawet nie chce mi się sprawdzać co tam będzie w ,,abo" PS Plus (Premium również) dane na miesiąc luty 2026 do biblioteki gier... Premium jest z tej opcji dla mnie najważniejsze: albo znowu coś wyleci, albo coś Store więcej doda. Z racji premiery ,,Return to Silent Hill" rozkminiam gierkę w ,,Silent Hill 2" i ,,Alone in the Dark" (to nowe) plus ,,The Evil Within 2". No a atmosfera zimowa za oknem to pragnienie (oczywiście wieczorami) potęguje. :D
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jak dobrze, że mi się w lutym kończy Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Patapon
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ultros się zobaczy. Kiedyś mi wpadło w oko, ale jakoś się nie złożyło. Ideolo. Reszta meh.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ogólnie średnio. Ultros do sprawdzenia, bo wygląda fajnie jak kiedyś widziałem. Ace combat no nie wiem. Już mogli dać Armored Core.