Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Tomb raider miłe zaskoczenie mimo, że jakiś czas temu kupiłem na switcha.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Ja mam zakupione IV - VI i czwórkę myślałem że pocisne ale jednak spasowalem i tylko na szóstkę miałem hype by ją skończyć.I bym ją skończył gdyby nie pokonała mnie w sekcji niezniszczalnych szkieletów
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi PS Plus na kwiecień 2026 wygląda... może i nie bardzo tragicznie i mega ,,szitowo", xD, ale mogło być ciutkę lepiej. ,,SOA" w grze na Ps5, przykładowo, prezentuje się najbardziej intrygująco z zestawienia. Z racji tego, że kończę niedługo s01 z Uniwersum anime ,,SAO", to chyba w to gierdajło na Ps5 zagram sobie najpierw. ,,LOTF" mogłoby być ok, ale jak dla mnie... meeeeega duży Świat do eksplorki, no i gatunek growy nie pod moje gusta, no ale... może się kiedyś skuszę, bo coś tam mnie na to kusi. :D
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ponoć do extra wpadnie:Horizon Zero Dawn RemasteredThe Crew Motorfest Football Manager 26
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Prawda https://blog.playstation.com/2026/04/15/playstation-plus-game-catalog-for-april-the-crew-motorfest-horizon-zero-dawn-remastered-football-manager-26-console-warriors-abyss-and-more/
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Grałem trochę w tegp Motorfest i czuć w niej pasję twórców i napracowanie, ale kurcze znużyłem się i w sumie nie gram.Ciekawi mnie Wild Arms 4. Nie pamiętam by był kiedykolwiek na PSN. Wild Arms 3 był bardzo miodny i ładny ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 13 godzin temu, czarek250885 napisał(a):Te tomb raidery mają pucharki?Za dużo