Opublikowano 19 maja19 maj Kończy mi się za tydzień akurat. Odpuszczam na razie będę czekał na black frajer
Opublikowano 19 maja19 maj 13 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Zobaczymy ile u nas dowalą, bo prędzej czy później i tak się stanie. Póki co mam jeszcze rok aktywne i tak.Jak przedluzysz, przed końcem to cena u ciebie się nie zmieni, bo podwyżka dotyczy nowych, oraz kont "starych" bez aktywnej usługi. (Nie dotyczy Turcji i Indii, tam dla wszystkich)
Opublikowano 19 maja19 maj Mi się kończy na początku czerwca. Roczny się nie zmienia, więc jak będą promki to pewnie się weźmie znowu.
Opublikowano 19 maja19 maj Mi już się skończył w marcu, poczekam na te Days of Play, zobacze za ile na promce roczny będzie.
Opublikowano 26 maja26 maj PS Plus na czerwiec UJAWNIONE! W zestawie kooperacyjne hi...Sony Interactive Entertainment ogłosiło ofertę gier w ramach PlayStation Plus na czerwiec 2026. Tym razem abonenci otrzymają trzy produkcje nastawione na kooperację, walkę i sieciową rywalizację.Dla mnie meh tym razem.Grounded: Fully Yoked Edition (PS5, PS4)Nickelodeon All-Star Brawl 2 (PS5, PS4)Warhammer 40,000: Darktide (PS5)
Opublikowano 26 maja26 maj Mi się podoba Warhammera już mocno ograłem na XSX i chętnie sobie od początku 2 klasa ogram na ps5.
Opublikowano 26 maja26 maj Te ,,zajawkowe" niby ,,eeeekstra" oferty w PS Plus na Czerwiec 2026... wcale takie nie są. Jak dla mnie można spróbować Nickelodeon All-Star Brawl 2 (PS5, PS4) - ogranie takiego totalnie infantylnego gierdajła, to taka mega prosta i sądzę przyjemna rozrywka, na odmulenie i odkwaszenie mózgownicy fana przed jakimiś ,,Platynami ponad 100-godzinnych gier". To może być to miłe coś, co każdemu się należy. xD. Ciekawi mnie jedynie... jak w czerwcu i lipcu będzie stała oferta gier w ,,abo" Premium na Plusie: czy będzie kasowanko, czy coś się doda. Warto by iść w tą drugą stronę: w końcu cena za miech wzrosła z 70zł do 77... LoooL
Opublikowano 26 maja26 maj U mnie piękne weszło. Grounded i Warhammer czekały od dłuższego czasu na zakup, a tu proszę.
Opublikowano 26 maja26 maj Grounded niedawno ograny a warhammera kupilem z 3 miechy temu i nawet nie odpaliłem. Czas zaś powrócić do nie kupowania gier na zaś
Opublikowano piątek o 09:333 dni dla osoby która nie miała PS4 i od niedawna ma PS5 - opłaca się brać pakiet PS PLUS? Essential to chyba nie ma sensu. Online nie gram, tylko singlowe granie.
Opublikowano piątek o 09:463 dni Zobacz sobie co jest w ofercie i jak uznasz, że sporo pozycji chcesz ograć to będzie wiadomo czy warto czy nie.Ogólnie to trochę późno, bo 10.06 skończyła się promocja na rocznego Plusa.
Opublikowano piątek o 14:442 dni 5 godzin temu, KRS napisał(a):dla osoby która nie miała PS4 i od niedawna ma PS5 - opłaca się brać pakiet PS PLUS? Essential to chyba nie ma sensu. Online nie gram, tylko singlowe granie.Zazdroszczę, chciałbym móc w te wszystkie sztosy zagrać na świeżo nie znając ich wcześniej. Essential nie, ale Extra w Twoim przypadku zdecydowanie TAK!
Opublikowano sobota o 12:181 dzień W extra dla nowego jest sporo dobra do ogrania. Ale warto sprawdzić
Opublikowano sobota o 14:541 dzień No dobra... trzeba by niedługo za 3 miesiące sobie ,,abo" w PS Plus Premium załadować; ciekawi mnie już teraz oferta na lipiec; oczekuję generalnie od Premium większej ilości ,,ścigałek" i czegoś konkretnego sportowego. Zobaczymy; i tak jest nieźle, chociaż na Microsofcie w GamePass, za 90zł na miech jest sporo contentu do ogrania, a mam w planach ,,tymczasowe!" przerzucenie się na granko na PC. W dniu 10.06.2026 o 18:13, Sylvan Wielki napisał(a):No i dobra nasza, najważniejsze, że coś się dla subskrybentów PS Plus Premium i tej niższej opcji robi! A oferty ze zdjątka... no WoW! FF XVI?, no i ten dziwny Sonic, który chciałem kiedyś ograć!
Opublikowano sobota o 16:371 dzień W dniu 12.06.2026 o 11:33, KRS napisał(a):dla osoby która nie miała PS4 i od niedawna ma PS5 - opłaca się brać pakiet PS PLUS? Essential to chyba nie ma sensu. Online nie gram, tylko singlowe granie.opłaca się, naprawdę masa pierwszoligowych tytułów.i exów Edytowane sobota o 16:381 dzień przez AdiCarrion
Opublikowano sobota o 17:071 dzień Oczywiście, że brać przynajmniej Extra - Essential nie daje dostępu do gier z przeszłości, jeśli ich się nie dodawało do biblioteki. Więc na start byłyby ze 3 gierki niekoniecznie najlepsze na rynku. Extra to setki gier do ogarnięcia, więc dużo wygodniejsza opcja niż kupowanie pudełek.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Dla niegdyś, powtarzam ,,niegdyś" grającego coś tam w Final Fantasy geeka, coś tam ogarniającego to Uniwersum staje się dziwne jedno: w co tu grać po zakupieniu PS Plus Premium - FF XVI czy FF VII (remake)... Kapitalnie obie wersje wyglądają w wysokiej jakości obrazu (no i dźwięku też), tym bardziej na UHD, w systemach Dolby, na 85calowej Bravii MiniLED QLED. Dodajmy do tego pasującą mi rozgrywkę i mechanikę świata... Jakieś polecajki, która wersja?