Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano
54 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Kurde tylko czemu Alan Wake 2 nadal trzyma cenę w pudełku? Na necie niecałe 200 zł i to pudełko w języku innym niż angielski. Jeszcze nie grałem, a wypadałoby i wolałbym kupić niż nabijać abonament.

37 minut temu, wojtas011 napisał(a):

Odpowiedz jest prosta, ludzie już nie kupują tyle pudełek co za tym idzie, nie trzeba już konkurować ceną na rynku wtórnym, bo po prostu gier fizycznych jest mniej, niż w czasach ps4. Znikły też tanie serie, które obniżały ceny do w marketach.

Bo pudełko wyszło rok po premierze gry. Wcześniej była tylko cyfra. Do tego w pudełku jest kod na remaster jedynki i DLC które kosztuje 85,99zł

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 373,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano
24 minuty temu, Manor napisał(a):

Ja rocznie mam ochotę zagrać pewnie w jakieś 20-30 gier, a z tego jestem w stanie zagrać w tym czasie w ok. 5-10 max. Także tak, można mieć chęć i w ciągu 2 lat nie zagrać.

Dalej mam ochotę zagrać w Dishonored a jeszcze nie zdążyłem :P

No to jest ogólnie problem graczy po 30tce że wychodzi więcej interesujących gier niż jesteśmy w stanie ogrywać na bieżąco.

Ale myślę że jakbyś miał naprawdę dużą chęć na takiego Alana czy Dushonored to rzuciłbyś wszystko w co aktualnie grasz i zagrał właśnie w to.

Domyślam się że raczej tak nie jest więc Alan wylądował w backlogu pt. "Chce zagrac później, jak wpadnie do Plusa albo na promocji" obok dziesiątek albo setek innych gier. Ale nie aż tak aby zagrać teraz.

Opublikowano
1 hour ago, wojtas011 said:

Odpowiedz jest prosta, ludzie już nie kupują tyle pudełek co za tym idzie, nie trzeba już konkurować ceną na rynku wtórnym, bo po prostu gier fizycznych jest mniej, niż w czasach ps4. Znikły też tanie serie, które obniżały ceny do w marketach.

Niekoniecznie, jest wiele gier kosztujących grosze np. Residenty czy nawet Control od Remedy właśnie. Tutaj cenę pewnie trzyma ze względu na małą ilość pudełek wypuszczonych na rynek, jak wiadomo pierwotnie gra miała być tylko w cyfrze.

Opublikowano

No to będzie coraz czestrzy przypadek. Pudełka jeszcze przez długi czas będą, ale że względu ze ich sprzedaż systematycznie z roku na rok spada, to nakład będzie coraz mniejszy, co odbije się na tym że pudełka będą lepiej trzymały cenę na rynku wtórnym.