Opublikowano 18 lipca 20222 l A ja sobie właśnie ogrywam god of war wstąpienie na tym streaming i i nawet to znośnie chodzi, możliwe, że nawet skończę na hardzie.
Opublikowano 18 lipca 20222 l https://lowcygier.pl/subskrypcje/playstation-plus-premium-za-darmo-przez-7-dni-sony-udostepnilo-okres-probny-abonamentu/ Czyli Stray za darmo.
Opublikowano 18 lipca 20222 l xD Ale to chyba tylko dla osób nieposiadających PS+ w jakiejkolwiek formie Taa, "nowym abonentom". Lojalnym klapom zawsze wiatr w oczy
Opublikowano 18 lipca 20222 l Jeżeli będzie działało to ogra się Stray, a Extra się weźmie dopiero kiedyś tam.
Opublikowano 18 lipca 20222 l Z Returnalem mogę pomóc, w jakieś 5 godzin zrobimy całość. Reszta zależy od ciebie. @Figuś nie smutaj mi tu. Jak powiedziałem, że ogram to ogram.
Opublikowano 18 lipca 20222 l 59 minut temu, Bigby napisał: Pytanie, czy dam radę w 7 dni ograć Stray, Final Fantasy i Returnala. urlop wez, to dasz rade
Opublikowano 18 lipca 20222 l 1 godzinę temu, Square napisał: Jak powiedziałem, że ogram to ogram. Wiedźmin, DS czy coś jeszcze innego?
Opublikowano 18 lipca 20222 l Teraz chodzi w cenie 2 paczek fajek, ale bez łatki do next gena bym nie siadał
Opublikowano 18 lipca 20222 l Autor zapomnij, on codziennie odmawia paciorek za to żeby nigdy nie wylądował w plusie, a ty chcesz żeby to kupił
Opublikowano 18 lipca 20222 l 12 minut temu, mario10 napisał: Teraz chodzi w cenie 2 paczek fajek, ale bez łatki do next gena bym nie siadał No tak, będę płacił za grę w którą mam wyjebane. Jak kiedyś trafi do Plusa to ogram, bo tak obiecałem Farmerowi.
Opublikowano 18 lipca 20222 l Jak masz wywalone to nawet bym jej w plusie nie ogrywał. Jest tyle dobra do ogarnia, że na gry, które nas nie kręcą szkoda czasu. No chyba, że poszedł jakiś gruby zakład.
Opublikowano 18 lipca 20222 l W ogóle to wydaje mi się, że w tureckim plusie tych gierek jest mniej. I dosyć ważna uwaga. Assasins Creed Vallhala występuje tylko w ang/rus wersji językowej. Nie czaje dlaczego, ale tak sobie wymyślili.
Opublikowano 18 lipca 20222 l Dali by w bibliotece PS2 Front Mission 4 ... Ktoś tu wspominał, że Observer'a może tylko strumykiem ogrywać, u siebie widzę,że mogę pobrać
Opublikowano 18 lipca 20222 l 9 minut temu, Szajka napisał: Dali by w bibliotece PS2 Front Mission 4 ... raczej piąteczkę
Opublikowano 18 lipca 20222 l Raczej trójeczke z dodanymi trofeami, chętnie przejde piąty i szósty raz
Opublikowano 18 lipca 20222 l Jest na ps store amerykanskim, wiec mam nadzieje, ze dostaniemy kiedys.
Opublikowano 19 lipca 20222 l O chuj tu chodzi? Mam zwykła wersje z ps4 z plusa, ale Intergrade ma dlc z Yuffie Niby jest upgrade, ale do podstawki znowu
Opublikowano 19 lipca 20222 l Od czasu pobrania upgrejdu FF7R do PS5 te interfejsy były już niedostępne, za to osobno można było dokupić Yuffie. Chyba po to, by nie duplikować licencji? Zresztą porąbany ten system licencyjny, w końcu gry z PS+ nie są na wieczność tylko na czas trwania subskrypcji.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Ściągam te wersje ps4, zobacze jak to bedzie wygladac, ale pojebany jest ten ps store.