Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minutes ago, Daddy said:

ALE  CIEEEEEEKŁY   METAAAAL!!!    :yao:

4dxo.gif

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
15 minut temu, Soul napisał:

tak się kończy wsadzanie forzy horizon 4 do plejśmiecia

sie c00rwa zagotowała jak yeti we wrześniu i teraz wait until cooldown:problem: 

Opublikowano

Spokojnie klapy zaraz wymyślą jakiś argument za tym że to dobrze że tak się dzieje. Przerwa na zrobienie herbaty, wyjście z psem, siadanie na butle od vanisha ze zdjęciem kaza itp.

Opublikowano
20 minut temu, u55r napisał:

:mog:

1604612180097.jpg

1604611504844.png

nie zebym chcial bronic tego (pipi) obesranego, ale zamykanie sprzetu w takiej gablocie to chyba sredni pomysl

Opublikowano

Dobrze, że na zimę to ps5 wychodzi, bo łatwiej nad temperaturami zapanować. 

Na lato da się update systemu i podbije chłodzenie do poziomu odrzutowca.

Opublikowano

Konsole sa zawsze w gablotach, seksiak tez. Zabawne, ze przygotowali taki komunikat. Wiedza co się święci :usmiech: Zrobili taką krowę, a i tak bedzie grzać, bo zostali zlapani z opuszczonymi gaciami i podręcali gpu.

Opublikowano

Wieża do niebieskiej kurwy masz pozwolenie na start 

bbbb7749b62a22615f57adde3bf20101.gif

Ear-Bleeding.jpg

Xbox series x to nie tylko najlepsze miejsce dla gracza ale również najlepszy wybór dla zdrowia twoich uszu  :)

Opublikowano

TUJH.gif

juz za pare dni u każdego niebieskiego śmiecia

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

ALE NIE WIDZICIE ŻE TO W GABLOTCE SIEDZI?! MUSIAŁO SIĘ PRZEGRZAĆ

bo to pierwsza konsola, która w gablotce była umieszczona

ja pie.rdole xDDDDD

Opublikowano

ahhh standy gdzie te czasy :banderas:

xbox360.jpeg

na takim w empiku to spędziłem wszystkie wyjazdy na zakupy za guwniaka

pgr 3, rockstar table tennis i fifka 07 :banderas:

Opublikowano

Na xbox fun day w pobierowe też stało w gablotach 2 tygi i nic nie umarło nigdy, przez całe wakację. 

Opublikowano

Przecież sony już pomyślało o wszystkim. 

Wystarczy kupić słuchawki ps5  za 500zł i nie słychać konsoli aż tak bardzo.

Opublikowano
2 hours ago, eX4cT_PL said:

tak btw to pojawiła się jakaś dobra informacja o PS5 w ostatnich kilku dniach? pytam poważnie....codziennie dają bomby ale śmiechu.

Jak dla mnie ostatnie dni to same dobre wieści odnośnie PS5 zwłaszcza te 

oraz 

6BCC3811-3913-46F0-8004-99666E96096E.jpeg

A embargo dopiero jutro schodzi xd nie wiem jak wg ale ja już mam naszykowany popcorn :banderas:

Opublikowano
17 minut temu, maciucha napisał:

ahhh standy gdzie te czasy :banderas:

xbox360.jpeg

na takim w empiku to spędziłem wszystkie wyjazdy na zakupy za guwniaka

pgr 3, rockstar table tennis i fifka 07 :banderas:

ki.erwa kiedyś to było, standy z x360 i ps3 + lcd z ustawieniami obrazu ''żywy'' na max kontrast i kolory wypalające oczy z mega lagiem w sterowaniu  :banderas:

Opublikowano
9 minut temu, kubson napisał:

Jak dla mnie ostatnie dni to same dobre wieści odnośnie PS5 zwłaszcza te 

oraz 

6BCC3811-3913-46F0-8004-99666E96096E.jpeg

A embargo dopiero jutro schodzi xd nie wiem jak wg ale ja już mam naszykowany popcorn :banderas:

bedzie co czytac w pracy, po tym jak wygladalo premierowe ps4, pady w szczegolnosci, kupowanie ps5 day1 to niezly heroizm

Opublikowano

No nie wierzę, historia zatacza koło i będzie boeing 747, ja piedolę, te tumany nigdy się nie nauczą w chłodzenie, bo komunikat Ci wywala, że konsola się przegrzała.

Opublikowano

Sony oszukalo z mozliwoscia rozszerzenia pamieci do ps5:dynia:. Kiedys tam bedzie taka opcja ale to niezla beka ze tego niema na start. Jeszcze z szacunku do klientow pisza to na 2 tygonie przed premiera, o w morde:mog:

Szokiem jest to dla mnie.

Co najsmieszniejsze karaluchy pisza, ze nic sie niestalo bo np "i tak drogo" itp OMG jak to ku rwa mozna bronic.

Opublikowano

Może nie da się jeszcze rozszerzyć pamięci w ps5, bo sony dało możliwość włożenia dowolnego, pod warunkiem, że szybki i od sony?

Bo jakoś niepodobne to do nich, że nie chcą swoich markowych sprzedawać za absurdalne ceny. 

Opublikowano
7 godzin temu, bluber napisał:

Dobre jaja z tym upgradem gier od EA 

PS5 ty kur,wo je,bana HAHA 

Star wars Squadrons to bardzo dobra gra na 9 może na -9 ale pod warunkiem, ze gra sie na googlach VR ty zielony niedorobiony z(pipi)ie genetyczny. Po drugie to śmiejesz się, ze remake JEDENASTOLETNIEJ gry nie obsługuje ray traycing!Osz kurwa! serio? A co ma do tego z przed ilu lat jest ta gierka jesli to jest remake? Zrobia remake pacmana ktory bedzie przegrzewal rtxy3090 tak jak twojego kalafiora ktorego masz zainstalowanego pod kopułą. Nie pozdrawiam.

Opublikowano
57 minut temu, smallv86 napisał:

Star wars Squadrons to bardzo dobra gra na 9 może na -9 ale pod warunkiem, ze gra sie na googlach VR ty zielony niedorobiony z(pipi)ie genetyczny. Po drugie to śmiejesz się, ze remake JEDENASTOLETNIEJ gry nie obsługuje ray traycing!Osz kurwa! serio? A co ma do tego z przed ilu lat jest ta gierka jesli to jest remake? Zrobia remake pacmana ktory bedzie przegrzewal rtxy3090 tak jak twojego kalafiora ktorego masz zainstalowanego pod kopułą. Nie pozdrawiam.

:obama:

Opublikowano

Co te Sony? Xd

Wypłyną recenzje to może się okazać że to wszystko na wyrost, ale na tą chwilę to wtf? Aż nie chce sie wierzyć że tak doświadczony gigant zrobi wielką przegrzewającą sie konsolę 

Opublikowano

ps5 nie jest z niczym kompatybilne nawet ze standami od sony

Opublikowano

Dobry diesel musi kopcić, a dobra konsola musi się grzać. To oznaka MOCY.

Opublikowano

Dobrze, niech się grzeje. Zarobi się znowu kilka stówek na znajomkach, co ich kobieta bije kapciem za włączenie konsoli wieczorem i przyjdą prosić, żeby im ciekły metal wymienić xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.