Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie minęło nawet pół roku od debiutu konsoli, a kruszy się już najtwardszy beton playstation. 

#ForThePlayers nabiera nowego znaczenia. Teraz już rozumiem, gry Sony będą dostępne dla wszystkich graczy, niezależnie od platformy. 

Opublikowano

Opublikowano

To zamknięcie sklepików było raczej oczywiste, ale że te kurwy do końca sprzedawały devkity na Vitę, a później wyjeżdżają, że kończą definitywne wsparcie dla tej platformy :dynia: Niesamowita firma.

Opublikowano
42 minuty temu, LiŚciu napisał:

Schabinio odpuszcza, mi też już mniej chce sie pisać bo chłopaki nie potrafią bić konsoli tylko jej użytkowników. Zaraz w temacie zostaną same boty bez konsoli nowej generacji. 

A za chwile ciśnie Soula, Liściu jesteś tak żałosny ze az szkoda strzępić ryja.

Opublikowano

Zamykanie najstarszego studia sony, podwyżka cen gier, ruchanie indie devów i graczy, slabsza i brzydsza konsola, pad na 500h, Jim chlor Ryan, brak Multi tlou2 i pewnie milion innych rzeczy. Przecież ta firma to jest jakiś żart :) gdzie to sony z początku zeszłej generacji? Szkoda

Opublikowano

Xbox - zieloni.

Nintendo - czerwoni.

Qrwa Sony nawet nie ma swojego koloru, nie dość, że wszystkie nowinki od Ninny kopiują to jeszcze kolor zajebali od Segi.

Opublikowano

Wcale bym się nie zdziwił, gdy te gierki na Vitę niedostępne już w sklepie Sony, zostaną wrzucone na PS5. Oczywiście w NOWYM STANDARDZIE CENOWYM :yao:

Opublikowano

Pisior, Listerin, Puzon? Czekamy na fikołki. Jeżeli jest jakiś pozytyw wyjebania tych sklepów to wy nam go objawicie.

Opublikowano

No powiedzą że w stare gry nikt nie gra A później będą się jarać remasterami gier z ps3 albo jak dostaną w końcu psnow w Polsce to zapłacą za dostęp do tych gier jeszcze raz jak to grzeczne pieski mają w zwyczaju  :)

Opublikowano

Sony w tej generacji jest teraz taką straszną spierdoliną, gdzie MS siada im na mordę i równo sra pokazując im gdzie ich teraz miejsce, w kiblu. Jak można było spierdolić po poprzedniej udanej generacji jakim był PS4 i masa gierek jaką wypuścili. Się skasztanili za 350 zł i nie wiedzą, co robić, a że baza skurwionych i spierdolonych niebieskich pokrak jest duża, to mają te szczęście, że kupują cipkę PS5, fakt, że dużo gorszą od XSX to tylko pokazuje jak potrafi ten Ryan takimi graczami wyjebać w ich ryj. 

Opublikowano
Godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

A za chwile ciśnie Soula, Liściu jesteś tak żałosny ze az szkoda strzępić ryja.

Filmik z nawalonym soulem jest z CW nie z regularnych tematów. Ja nie biegałem jak leszcz po tematach i jakies bzdury przynosiłem tylko boty. Film soula doytyczy exów o których on przed chwilą napisał że nie mają znaczenia - więc to jest hipokryzja. 

Ponieważ nie wielu czyta ze zrozumieniem a waszze napinki mają mocne podłoże osobite plus cała masa epitetów to też zaczynam mieć CW w dupie, zyebaliście je po całości. Może w regularnych tematach będzie można bardziej z wami pogadać. :lapka:

Opublikowano

W normalnych tematach sie nie pojawiasz, bo nie grasz w gry.

Spoiler

Wypyerdalaj pajacu

Opublikowano
2 godziny temu, schabek napisał:

W swietle ostatnich wydarzen zawieszam swoja dzialalnosc na rzecz marki playstation w tym temacie do momentu opamietania sie tego pijackiego ryja menela ryana. 
Zostawiam sobie jednak prawo do okazjonalnych, personalnych, balansujacych na granicy warna atakow w strone uzytkownikow daddy i deep throat. Z powazaniem

Szkoda czasu marnowac po tym co sie odpierdala. Dawac swoje wlasne gierki za poldarmo do uslugi konkurencji jednoczesnie golic swoich pelna cene. Juz obojetnie jaka to gierka, sram na ten bejsbol ale kurwa no rece opadaja. 
Playstation daje swoja gre do gamepassa na xboxa za grosze a kasuje uzytkownikow ps5 pelna cene xDDDDD Jak to brzmi? Przeciez to kurwa wstyd na glos wypowiadac. Ogram se na xsmieciarzu ten baseball za frajer i nie bede patrzyl na korporacyjnego debila co rozkrada esencje PlayStation. Chuj z nim

Do budy coorwo

Coś głośno zagrzmiało za oknem. Czyżby pierwsza pierwsza wiosenna burza? Tak sobie pomyślałem. Nie! To detonacja doopy golonka:D Jako bandaż proponuję Returnal za ponad cztery bomby:rofl:

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

Filmik z nawalonym soulem jest z CW nie z regularnych tematów. Ja nie biegałem jak leszcz po tematach i jakies bzdury przynosiłem tylko boty. Film soula doytyczy exów o których on przed chwilą napisał że nie mają znaczenia - więc to jest hipokryzja. 

Ponieważ nie wielu czyta ze zrozumieniem a waszze napinki mają mocne podłoże osobite plus cała masa epitetów to też zaczynam mieć CW w dupie, zyebaliście je po całości. Może w regularnych tematach będzie można bardziej z wami pogadać. :lapka:

Ty nie dość nie nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to jeszcze sobie non stop dopowiadasz, gdzie i kiedy napisałem, że exy nie mają znaczenia wspomniałem jedynie, że beka z tych co mają problem, że ktoś zagra na innym sprzęcie w jedną grę więcej, która i tak w Polsce nikogo. 

To po pierwsze a po drugie, filmik ten był zrobiony dla beki przed premierą Halo 5 czyli obstawiam jakiś 2014 rok czyli jakieś 7 lata temu czaisz typie? 7 LAT KURWA temu wsiałeś u ojca w jajach i nie wiedziałeś co to CW, bo wybacz ale nie pamiętam twojej mordy w tym temacie. 

Więc przestań szukać na siłę dziury w całym i tłumaczyć sobie czegoś czego nie ma, bo nawet jeśli miałem faktycznie takie zdanie na ten temat to zawsze mówiłem jak jest a i było to tak dawno, że nawet jeśli mi się od tamtego czasu zdanie zmieniło to miałem do tego PRAWO, bo tylko świnia nie zmienia zdania i poglądów. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten co jest taką samą osobą jaką był 7 lat temu...

@eX4cT_PL napisał Ci jak jest, jesteś żałosnym flakiem na którego zwyczajnie szkoda strzępić ryja, no ale czasami się nie da :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
3 godziny temu, schabek napisał:

Szkoda czasu marnowac po tym co sie odpierdala. Dawac swoje wlasne gierki za poldarmo do uslugi konkurencji jednoczesnie golic swoich pelna cene. Juz obojetnie jaka to gierka, sram na ten bejsbol ale kurwa no rece opadaja. 
Playstation daje swoja gre do gamepassa na xboxa za grosze a kasuje uzytkownikow ps5 pelna cene xDDDDD Jak to brzmi? Przeciez to kurwa wstyd na glos wypowiadac. Ogram se na xsmieciarzu ten baseball za frajer i nie bede patrzyl na korporacyjnego debila co rozkrada esencje PlayStation. Chuj z nim

A za chwile jeszcze Days Gone na PC. Po nim pewnie God of War i Ghost of Tsushima. I kolejny pocisk Ryan'a upokarzający całą filozofie exów, jaką od dekad żyli fani playstation. 

Opublikowano

Fani PlayStation takie Days Gone, God of War czy Cuszimę mają już dawno za sobą. Sony i tak dba o sekwencyjność wydawania gier lepiej niż konkurencja. Microsoft niemal od razu wydaje swoje gry na PC, Sony po kilku latach. 

Opublikowano
1 minutę temu, Nemesis napisał:

Fani PlayStation takie Days Gone, God of War czy Cuszimę mają już dawno za sobą

Fani ps z tego tematu sprawiają trochę inne wrażenie 

Opublikowano
Teraz, Nemesis napisał:

Fani PlayStation takie Days Gone, God of War czy Cuszimę mają już dawno za sobą.

Ale chyba nie mówisz o tej armii niebieskich klapków sikających z wrażenia w komentach na innych portalach nad możliwościa zagrania w te gry w 60fps po patchu na PS5?

I większość z nich tak sie radowała że nie ograli tego na PS4/PS4Pro, że przysiągłbym że dla nich to będzie nowa gra.

Opublikowano

Cumszime to maja na ryju po cotygodniowym spuscie Ryana. Długo nie przebije tych dwóch plaskaczy z tego tygodnia, ale będzie próbował!

Opublikowano

A jeszcze Death Stranding miało być na PS5, ale to tylko kompozytor ogłosił, że spierdala z tego niebieskiego bagna.

Opublikowano

Porty na PC gier z PlayStation to fajna opcja również dla tych którzy ograli te gry na starych konsol. Ponieważ dzięki takim portom będzie można ograć te tytuły w lepszej jakości nieosiągalnej dla PS4 czy PS5, więc dla wszystkich graczy to fajna opcja.

Inna sprawa, że taki port na PC daje też większe bezpieczeństwo dla przyszłości cyfrowej danej gry, gdyby Sony za kilka lat znowu zdecydowało się zamknąć  sklep skazując te gry na zapomnienie. 

Jedyny minus to fakt że na razie te porty pecetowe wychodzą z opóźnieniem względem edycji konsolowej ale to z czasem powinno się zmienić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.