Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Rayos już przeszedł astro to by było na tyle z exow śmiecia 4.5 bez gier :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dziala jak marzenie, cale szczescie ze mi sie pokasowaly te gry bo nie mialbym kiedy zjesc kolacji tyle jest dobra do ogrania :banderas:

Opublikowano

Moze nie wyjmuj tych demonsow z folii, bo to twoje pierwsze soulsy i sie jeszcze odbijesz i stracisz na uzywce. Oddaj do sklepu od razu.

Opublikowano

Gosciu, ja jestem graczem, demonsy to ja przechodze grajac stopami podczas pisania postow na forum

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
10 godzin temu, Redmitsu napisał:

A wy co zielone robaki, Fil wam naobiecywał najpotęzniejszej konsoli.  Nawet mi was nie żal

Czyli lepsze multiplatformy na PS5, exy pokazujące moc nowej generacji na PS5, lepszy pad który zachwycają się wszystkie redakcje na PS5.

Ale za to na Xboxie abonament 500+ na stare gry i patologiczne community dla którego rozrywką jest znęcanie się nad zwierzętami.

Xbox to takie elektroniczne podlasie.

Opublikowano

O chooj, jeden geniusz w ramach testu wsadził coś w wentylator, żeby się nie obracał, bo chciał zbadac źródło terkotania xDDD Klapy, please dont change

Opublikowano

4n33bt.jpg

Opublikowano
Just now, 20inchDT said:

O chooj, jeden geniusz w ramach testu wsadził coś w wentylator, żeby się nie obracał, bo chciał zbadac źródło terkotania xDDD Klapy, please dont change

Dobrze, że w gniazdko nie wsadził, by zbadać źródło prądu. 

Opublikowano

Fajne to playstation. Z kazdym uruchomieniem konsoli trzeba instalowac/sciagac gry od nowa :shieeet: Sony robi wszystko, zeby wyscigowcy nie skonczyli gry w weekend

Opublikowano

Pierwszy dzień śmiecia 4.5. a klapy już chcą rozkręcać konsole bo wentylator hałasuje xDDDDDDDD

Opublikowano
7 minut temu, MaZZeo napisał:

I pomyśleć ze developerzy nie maja w ogóle narzędzi do xboxa :obama: jak tylko Spencer udostępni SDK na początku 2021 to was zayebie

niebieskie robactwo też ma swoje SDK - Sony Dojące Klapy

Opublikowano

Wsadzać coś do wentylatora, żeby sprawdzić jakieś trajkotanie? XD No tego to jeszcze nie grali.

Opublikowano

Gościu do mnie pisze że odpalił AC na Series X i w życiu takiego HDR nie widział, podesłał fotkę, No ja mu też i odpisał że to fake hahaa

9ABC0A7C-10C0-4944-910E-CD8D4CE0373A.jpeg

C47A1381-A473-4B79-B6B6-E32DA415C002.png

Opublikowano

Lekarze, prawnicy, arystokraci, hrabiowie, inżynierowie, biznesmeni...

Spoiler

9fc41361656ca.png

Opublikowano
4 godziny temu, Wesker napisał:

Gościu do mnie pisze że odpalił AC na Series X i w życiu takiego HDR nie widział, podesłał fotkę, No ja mu też i odpisał że to fake hahaa

9ABC0A7C-10C0-4944-910E-CD8D4CE0373A.jpeg

C47A1381-A473-4B79-B6B6-E32DA415C002.png

Niesamowity ten hdr

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

Lekarze, prawnicy, arystokraci, hrabiowie, inżynierowie, biznesmeni...

i ten kaloryfer w barwach marki :wub:

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

i ten kaloryfer w barwach marki :wub:

Trzeba doceniać easter eggi <3

Opublikowano

Wyglada jak randomowy pokoj w jakim the last of us. 

Prawdziwy fan.

Opublikowano

dosyć tego, daję temu tematowi jedną gwiazdkę

Opublikowano
11 minut temu, mcp napisał:

dosyć tego, daję temu tematowi jedną gwiazdkę

Przecież ten temat nigdy nie zasługiwał na więcej :philosoraptor:. Taki kącik, gdzie można bezkarnie się upodlić i poprawić sobie nastrój :)

Opublikowano

Zgodnie z oczekiwaniami można zamykać temat, sytuacja jest jasna.

Klapy skończyły 8-godzinne DLC, przekonały się, że DS to jednak nie do końca takie Uncharted tylko z mieczykami i zostały z konsolą jak Himilsbach z angielskim. Słuchanie terkotu cewek jeszcze nigdy nie było tak ekscytujące.

Podczas gdy koneserzy gejmingu spod bandery Xboksa cieszą sie nową generacją, niebieskie janusze zastosowały wypróbowaną już taktykę wycofania się na z góry upatrzone pozycje. Przewiduję zwiększoną liczbę wypadów do pubu na piwko, niektórzy pewnie już nie wrócą. Inni przyczają się, MASTERUJĄC Astrobota, większość nabawi się nerwicy na dźwięk dzwonka telefonu. Tak, to będzie telefon z Providenta :sapek:  Niech ból i łzy nieszczęsnych botów będzie przestrogą. Pocieszeniem niech będzie przypowieść o synu marnotrawnym. Tak samo pan Spencer w swojej łasce przyjmie do swego królestwa zbłąkane boty, by ucztowały w nieprzebranej ilości gier nextgenowej jakości, zaznając niesamowitego community, wzorcowej kultury pracy i sług wnoszących na srebrnych tacach coraz to nowe sztosy do ogrania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.