domins80 0 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Trapi mnie jeden temat. Podłączał ktoś dysk zewnętrzny od ps4 do ps5 ? Były jakieś kłopoty ? Na początku tzn od premiery były z tym jakieś problemy a ostatnio nic nie słychać, czy są jakieś błędy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Podłączasz i działa, nie ma żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
aset 8 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Wczoraj naładowałem dwa pady do pełna. Dziś je włączam i na każdym cała rozładowana bateria. Już parę razy mi się tak zdarzało. W czym może być problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 3 godziny temu, aset napisał: Wczoraj naładowałem dwa pady do pełna. Dziś je włączam i na każdym cała rozładowana bateria. Już parę razy mi się tak zdarzało. W czym może być problem? Konsola kupiona na premiere i miałem póki co 2 razy taką sytuacje, nie mam pojęcia ocb, jakiś bug. Cytuj Odnośnik do komentarza
aset 8 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Być może pad poprostu po wyłączeniu konsoli się nie wyłącza i nadal działa przez co bateria się czerpie aż do zera. Pytanie dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza
tomekps5 0 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) Udało mi się kupić ps5 2 tygodnie temu i zauważyłem że jak włączę obojętnie jaką grę to ciut głośniej słychać wiatrak, ale chodzi mi o co innego, otóż obudowa jakby wpadała wtedy w rezonans, jak dojdę i nacisne delikatnie obudowę te panele to rezonans ustępuje, zmiana pozycji nie pomaga. Czy też tak macie? Jakby te panele były słabo sparowane? Edytowane 13 Lutego 2021 przez tomekps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Godzinę temu, piesek045 napisał: jak włączę obojętnie jaką grę to ciut głośniej słychać wiatrak To normalne. Tak samo jak w komputerze, gdy pracuje więcej rdzeni z wyższym taktowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosek0001 0 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Witam posiadam Playstation 5 zakupione przez internet w Neonet w premiere Niestety od wczoraj cos nie tak ze zlaczem hdmi w konsoli brak obrazu dziala tylko wtedy gdy bardzo mocno docisne do srodka i musze tak mocno docisniete trzymac czasami jest taki snieg. zakupilem nowy przewod nie pomoglo. od zewnacz nie widac sladow uzytkowania w srodku zlacze nie lata Pytanie moje brzmi gdzie wyslac na gwarancje przez sony (poprosilbym linka) czy przez neonet gwarancja albo rękojmia. ewentualnie moze czyms tam do srodka psiknac ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Niczym nie psikaj. Jest to nowy sprzęt i styki są czyste. Problem jest prawdopodobnie w połączeniu gniazda z płytą główną i bez naprawy/wymiany się tu nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 zobacz na innym kablu hdmi, te kable to najtansze sa robione masowo bez pewnie zadnych testow Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 zobacz na innym kablu hdmi, te kable to najtansze sa robione masowo bez pewnie zadnych testow"zakupilem nowy przewod nie pomoglo."Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
tomekps5 0 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) 13 godzin temu, RadkoR napisał: To normalne. Tak samo jak w komputerze, gdy pracuje więcej rdzeni z wyższym taktowaniem. to to wiem ale czy w czasie grania to ze ps5 wpada jakby w rezonans, a jak nacisne delikatnie te panele to jest cicho, czy to normalne? zmiana pozycji poziomo czy pionowo nie pomaga, słychac to tylko jak gram, nie jest to bardzo głosne, ale słychać szczegolnie jak siedze 1 m od tv jakby to wina tych paneli wpadają w rezonans przy obciążeniu, ma ktoś podobnie? Edytowane 14 Lutego 2021 przez tomekps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nizar 0 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Witajcie, Może ktoś ma rozwiązanie problemu. Wszystkie gry, które są z płyty działają beż zarzutu. Natomiast te wzięte np z ps plus czy nawet Astro Room po odpaleniu jest black screen i często buczy dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Jak tam mityczne cewy? Zaczęły Wam bzyczeć? Wpisujcie miasta. Chce wiedzieć, że dobrze zrobiłem oddająć tą tandete. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 No nie wiem czy dobrze zrobiłeś, bo u mnie jak wspominałem zależy od gry. W BL3 coś tam słychać jak jest cicho (czyli praktycznie nigdy), a w Control i Astro nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 U mnie najbardziej pogwizdują chyba w valhalce. Ogólnie mam wrażenie że z biegiem czasu gwiżdżą coraz to radośniej ale szczerze jak pisałem już dawniej mam to najzwyczajniej w żyći. Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 U mnie pyrka ale jakbym nie przeczytał o tym na forum to pewnie nie zwróciłbym na to uwagi ze względu że inne urządzenia jak subwofer czy projektor też wydają podobne dźwięki. Jak myslicie jak te dzwieki z czasem staną sie głośniejsze bedzie mozna wymienić wiatrak bez utraty gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 U mnie nic nie pyrka Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 to PS5 wydaje jakieś dźwięki? po ostatniej aktualizacji firmware jest spokój z napędem ze sprawdzaniem licencji co jest bardzo sweet Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Jak akurat nie słyszę żadnych niepokojących dźwięków, może dlatego, że skupiam się na graniu i gram na słuchawkach. W dodatku siedzę jakieś 3 metry od konsoli :-) Jedynie odpalanie napędu mogło być irytujące, ale teraz rzeczywiście jest i z tym spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Siedzę pół metra od konsoli i nic nie słychać. Jedynie napęd jest denerwujący. Konsola z styczniowej dostawy, przegrane może z 50h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Symeon_88 39 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Ja siedze tez bliziutko konsoli bo mam ją na biurku i no bez przesady, że jej nie słychać. Coś tam słychać, troche napęd troche wiatrak. Jak jest zupełna cisza na chacie w nocy to słychać cewki. Aleee to wszystko to pikuś w porównaniu do odkurzacza ps4, także jest sponio. A że gram w słuchawkach to juz w ogole nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 4 godziny temu, nero2082 napisał: po ostatniej aktualizacji firmware jest spokój z napędem ze sprawdzaniem licencji co jest bardzo sweet Jakoś nie zauważyłem aby napęd przestał sprawdzać płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 22 minuty temu, Symeon_88 napisał: Ja siedze tez bliziutko konsoli bo mam ją na biurku i no bez przesady, że jej nie słychać. Coś tam słychać, troche napęd troche wiatrak. Jak jest zupełna cisza na chacie w nocy to słychać cewki. Aleee to wszystko to pikuś w porównaniu do odkurzacza ps4, także jest sponio. A że gram w słuchawkach to juz w ogole nie robi Hah. Ile razy można o tym samym. Naprawde never ending story. W przypadku Twoim czy też innych szczęśliwców którzy załapali się na naprawdę cichutkie myszki nie pozostaje nic innego jak podwójnie się cieszyć.Dla mnie np można zaczynać biadolic na słynne cewunie w sytuacji gdzie siedzisz dobre dwa i pół metra od konsoli przy dźwięku nastawionym na 12 w skali do 100 by LG i slyszysz jak ta krowa się drze.Ja np mam właśnie tak co i tak mimo wszystko nie przeszkadza mi w dobrej zabawie. Może to zwykle zboczenie po pierwszej sztuce która okazała sie nie dość że zwyczajnie jeszcze głośniejsza to w dodatku uszkodzona...a może przyzwyczajenia z młodych lat gdzie byle jaki blaszak wył pod nogami ino wicher.A i rzeczywiście dziwna sprawa z tymi Waszymi napędami bo mój rownierz co pół godziny bite rozpedza się na moment jak maly odrzutowiec Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Serio możesz wstawic film nagrany komórka z miejsca gdzie siedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi