Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Obstawiam jakieś mocne 78. Na koniec roku kilka osób napisze, że to była niedoceniona perełka.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 52 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):Straszne, co tam musi się dziać na tych platformach z jakością, że developer i wydawca są zmuszeni do tak drastycznych kroków, mających na celu ulepszenie jakości.9 minut temu, Pix napisał(a):Obstawiam jakieś mocne 78. Na koniec roku kilka osób napisze, że to była niedoceniona perełka.70.7, w zaokrągleniu 71.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 19 minut temu, Pix napisał(a):Obstawiam jakieś mocne 78. Na koniec roku kilka osób napisze, że to była niedoceniona perełka.75-80 na meta. Takie moje typy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dostałem info od sprzedawcy na allegero, ciekawe czy faktycznie będzie opoznienie w dostawie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, szurubur napisał(a):Dostałem info od sprzedawcy na allegero, ciekawe czy faktycznie będzie opoznienie w dostawie.Tam musiało być mocne paczowanko, ciekawe co z tego będzie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Tam musiało być mocne paczowanko, ciekawe co z tego będzie.Ale co płytę mu spaczują i bity dograją?Gra nigdy na mega hit nie wyglądała.Ja tak wziąłem bo jednak klimat bonda zrobił mi smaka
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, Basior napisał(a):Ale co płytę mu spaczują i bity dograją?Gra nigdy na mega hit nie wyglądała.Ja tak wziąłem bo jednak klimat bonda zrobił mi smakaNo bez patchy jak nagrali na tłocznię, to raczej zostanie. Pewnie walczyli do ostatniego dnia, stąd różnorakie opóźnienia.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Na płycie to masz dostęp tylko do prologu/samouczka, bez pobrania patcha dalej nawet nie zagrasz 🙃
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 godziny temu, ogqozo napisał(a):Denuvo przechodzi ciężki okres teraz (jeśli ktoś nie słyszał, w ciągu marca i kwietnia nowa metoda sprawiła, że zcrackowano wszystkie gry) i nie jest to pierwsza gra w ostatnim czasie, która trochę z tym kombinuje. Nie wiem, jaki właściwie ma być z tego wniosek. Wydawcy często coś robią żeby ich gra była mniej spiracona. Gejmerzy zawsze na to jęczą, pewnie związane z tym że nie ze swojego portfela dali kilkaset milionów na produkcję, ale ostatecznie niejedna z tych gier była wielkim sukcesem i mało kto pamięta.No i dobrze, niech wyjebią to denuvo. Nie ma to jak płacić hajs i mieć mniej klatek niż ktoś kto spiracił gierkę. 2 godziny temu, Bartg napisał(a):Kompletnie nie mam pojęcia, jaka jest skala piractwa na PC obecnie, stawiam, że nie za wielka? Skoro taki wielce ogłaszany leak FH6 miał jak widać zerowy wpływ na sprzedaż. Aż człowiek tęskni za czasami, jak 10 minut po wyjściu gry na torrencie już leciał download z prędkością 20kb/s, bo był 1 seed i 50000 leacherów. Potem często pograło się godzinkę-dwie i uninstall.Na pewno o wiele mniejsza niż kiedyś. Mi nawet przez myśl nie przechodzi, żeby coś spiracić bo mam wystarczający backlog do końca życia. Dobra gra się zawsze sprzeda a sporo świadomych graczy odmawia kupowania gier z denuvo więc nie wiem czy im się to opłaca w ogóle.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, Chewie napisał(a):No i dobrze, niech wyjebią to denuvo. Nie ma to jak płacić hajs i mieć mniej klatek niż ktoś kto spiracił gierkę.Na pewno o wiele mniejsza niż kiedyś. Mi nawet przez myśl nie przechodzi, żeby coś spiracić bo mam wystarczający backlog do końca życia. Dobra gra się zawsze sprzeda a sporo świadomych graczy odmawia kupowania gier z denuvo więc nie wiem czy im się to opłaca w ogóle.Co do Denuvo to nie wiem, jednak trochę pomaga i np. cracki są do tych gier na pewno nie na premierę. Zabawne są teksty o tym, że skala piractwa jest niska, Europa, Japonia i USA to nie cały świat. W Rosji, czy Indiach dalej tak głównie "kupuje" się gry.Problemem Denuvo jest tylko to, że zamula często gry niestety, a to jednak nadrzędny priorytet dla wydawcy, często olewany.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ostatnio właśnie nowe gry są już praktycznie na premierę złamane (np. nowy LEGO Batman) czy chwilkę po (Pragmata, Resident). Do tego większość gier wstecz z denuvo została złamana właśnie przez jedną grupę - voices38
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, bartiz napisał(a):Ostatnio właśnie nowe gry są już praktycznie na premierę złamane (np. nowy LEGO Batman) czy chwilkę po (Pragmata, Resident). Do tego większość gier wstecz z denuvo została złamana właśnie przez jedną grupę - voices38Właśnie czytam o tym, że to jakieś chamskie obejście, nie "perma hack", brak preloadu ma niby pomóc w tym, żeby tak się nie stało.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No super, odwleką proces o dwa dni, a ludzie będą tylko wkurwieni, bo nie mogli ściągnąć gry wcześniej.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, Square napisał(a):No super, odwleką proces o dwa dni, a ludzie będą tylko wkurwieni, bo nie mogli ściągnąć gry wcześniej.No niestety, taka sytuacja. Zawsze to kilka sztuk więcej sprzedanych :D.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 29 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Właśnie czytam o tym, że to jakieś chamskie obejście, nie "perma hack", brak preloadu ma niby pomóc w tym, żeby tak się nie stało.To są dwie inne rzeczy. Voices38 normalnie crackuje gry z denuvo, "Obejście" w wielkim skrócie polega na ściągnieciu zabezpieczeń na płycie głównej przez co nie wszyscy z tego korzystają. Ja strzelam w 75 na MC ale mi gierka siedzi więc niezależnie od oceny gram na premiere.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, szurubur napisał(a):Dostałem info od sprzedawcy na allegero, ciekawe czy faktycznie będzie opoznienie w dostawie.U nas bez opóźnień.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jakoś na podjebe uncharted nie mam zbytnio ochoty obecnie, wiec u mnie ląduje na liście w kategorii do ogarnia kiedyś tam jak wpadnie do abonamentu.
Opublikowano 42 minuty temu42 min 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Straszne, co tam musi się dziać na tych platformach z jakością, że developer i wydawca są zmuszeni do tak drastycznych kroków, mających na celu ulepszenie jakości.70.7, w zaokrągleniu 71.Te preloady to gowno warte potem day one patch potrafi zawierac i tak caly build i ściągasz i tak drugi raz tyle co cała gra :). Edytowane 41 minut temu41 min przez Kangus
Opublikowano 26 minut temu26 min 2 godziny temu, szurubur napisał(a):Dostałem info od sprzedawcy na allegero, ciekawe czy faktycznie będzie opoznienie w dostawie.Który sklep?
Opublikowano 3 minuty temu3 min 4 godziny temu, MYSZa7 napisał(a):Zabawne tłumaczenie, akurat z obu konsol to ps5 jest złamane, a preloady na ms store zaszyfrowane