Opublikowano poniedziałek o 21:591 dzień 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Nie no te lokacje fajne, niestety sam będę od jutra na takiej, więc gra musi poczekać, ale recenzje na pewno pooglądam :DHmm usunęli z oficjalnego kanału, dziwny to wydawca, ciekawe, czy chodziło o jakiś spoiler, czy raczej komentarze o Dałnuvo.Widziałem na zagranicznych forach, że była jakaś drama o jakiegoś typa, który się pojawia na tym filmie ale ja osobiście nie mam pojęcia kto to jest. Może to przez to usunęli.
Opublikowano poniedziałek o 22:261 dzień 23 minuty temu, Qbon napisał(a):Widziałem na zagranicznych forach, że była jakaś drama o jakiegoś typa, który się pojawia na tym filmie ale ja osobiście nie mam pojęcia kto to jest. Może to przez to usunęli.Albo wrzucili za wcześnie i dopiero przed premierą miał być upload… w każdym razie jest jeszcze tu. Mocno Hitmanem zalatuje i bardzo dobrze.
Opublikowano poniedziałek o 22:401 dzień 13 minut temu, Uzytnik30 napisał(a):Albo wrzucili za wcześnie i dopiero przed premierą miał być upload… w każdym razie jest jeszcze tu. Mocno Hitmanem zalatuje i bardzo dobrze.I Uncharted 4 trochę. Też bardzo dobrze. Może być fajny akcyjniak.
Opublikowano wczoraj o 01:44 1 dzień To już dziśTytuł na który w tym roku zaraz po GTA 6 najbardziej czekałem na premierę. Równo o 16 zaczynam pobierać by max kwadrans po zacząć tą piękną mam nadzieję przygodę.
Opublikowano wczoraj o 04:46 1 dzień 6 godzin temu, Qbon napisał(a):Widziałem na zagranicznych forach, że była jakaś drama o jakiegoś typa, który się pojawia na tym filmie ale ja osobiście nie mam pojęcia kto to jest. Może to przez to usunęli.O to chodzi, powinniście z memów kojarzyć:
Opublikowano wczoraj o 06:14 1 dzień Omg, już kojarzę tego bezbeka. Ciekawe kiedy zaczną wrzucać do gier Mr.Beasta, MoistCritikala albo Logana Paula.
Opublikowano wczoraj o 06:25 1 dzień 7 godzin temu, Qbon napisał(a):I Uncharted 4 trochę. Też bardzo dobrze. Może być fajny akcyjniak.Jak widzę tą animację jak on łapie broń w powietrzu to od razu się z Uncharted kojarzy.
Opublikowano wczoraj o 06:34 1 dzień 8 hours ago, Uzytnik30 said:Albo wrzucili za wcześnie i dopiero przed premierą miał być upload… w każdym razie jest jeszcze tu. Mocno Hitmanem zalatuje i bardzo dobrze.Od razu mam w głowie "Welcome to Vietnam 007" powiedziane głosem Diany z Hitmana.
Opublikowano wczoraj o 06:38 1 dzień 21 minut temu, Josh napisał(a):Omg, już kojarzę tego bezbeka. Ciekawe kiedy zaczną wrzucać do gier Mr.Beasta, MoistCritikala albo Logana Paula.IO lubi umieszczać w swoich grach celebrytów/znane osoby. W Hitmanie to elusive targety, tutaj jakieś poboczne postacie. StreamableWatch Bond | Streamable
Opublikowano wczoraj o 08:13 1 dzień Ktoś jednak w pompce miał embargo, nie mam pojęcia kto to, ale dał 9.5edit. dobra już dostał bana xD Jakiś kanał z 60k subów
Opublikowano wczoraj o 09:28 1 dzień 2 godziny temu, wrog napisał(a):IO lubi umieszczać w swoich grach celebrytów/znane osoby. W Hitmanie to elusive targety, tutaj jakieś poboczne postacie.StreamableWatch Bond | StreamableDobra, dalem sie nabic w butelke co napawa mnie optymizmem. Ale ze mnie błazen
Opublikowano wczoraj o 09:42 1 dzień 2 godziny temu, Bartg napisał(a):Recenzje równo z premierą early access? No można i tak...Podobno recenzje 2h przed early accessem, a to embargo dotyczy streamów. Ogólnie zamieszanie jakby to nie wiadomo co za gra wychodziła.
Opublikowano wczoraj o 10:03 1 dzień 19 minutes ago, wrog said:Podobno recenzje 2h przed early accessem, a to embargo dotyczy streamów. Ogólnie zamieszanie jakby to nie wiadomo co za gra wychodziła.Jedyne wytłumaczenie to jakiś duży patch, który wjechał na ostatnią chwilę przed premierą.
Opublikowano wczoraj o 10:06 1 dzień Pytanie jak ta gra się zmieni za miesiąc, dwa. Bo na przykład RT ma być w ogóle dodany "za jakiś czas" po premierze (przynajmniej na pecetach). Dziwny zabieg. Edytowane wczoraj o 10:07 1 dzień przez l33t
Opublikowano wczoraj o 10:13 1 dzień Od pierwszej zapowiedzi widać było problemy optymalizacyjne, więc najpewniej o to chodzi.
Opublikowano wczoraj o 10:16 1 dzień 7 minut temu, l33t napisał(a):Pytanie jak ta gra się zmieni za miesiąc, dwa. Bo na przykład RT ma być w ogóle dodany "za jakiś czas" po premierze (przynajmniej na pecetach). Dziwny zabieg.What? Teraz dopiero to doczytałem. Jprdl no słabo w opór...
Opublikowano wczoraj o 11:07 1 dzień Godzinę temu, l33t napisał(a):Pytanie jak ta gra się zmieni za miesiąc, dwa. Bo na przykład RT ma być w ogóle dodany "za jakiś czas" po premierze (przynajmniej na pecetach). Dziwny zabieg.Tyle czasu temu wydali specjalny trailer, a teraz brak na premierę, standard z tym PT (bo to reklamowali tak hucznie z Nvidią), ale umówmy się, to jest ficzer dla bardzo ograniczonej grupy.2 minuty temu, Bartg napisał(a):Chyba coś więcej, niż poprawka stabilności xD.