Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Działa rewelacyjnie. Wygląda dobrze. Klimacik wylewa się z ekranu. Będzie ciorane po niedzieli.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Również polecam, przeszedłem wstęp i gra wgniata w fotel. Działa świetnie, mimo pierwszego trailera podziałali z optymalizacją co widać. Dźwiękowo bardzo wysoki poziom.
Opublikowano 46 minut temu46 min Zniszczenia otoczenia spoko ale same animacje to trochę uncharted z 2007r zajeżdża. Ale mówię, tak dawno nie grałem w tego typu grę że biorę z całym inwentarzem .
Opublikowano 40 minut temu40 min 5 minut temu, Schranz1985 napisał(a):Zniszczenia otoczenia spokoFajne, jak w Punisherze sprzed 21 lat
Opublikowano 33 minuty temu33 min 8 minutes ago, devilbot said:wygląda na to że zajebiście im się sprzedalo50.000 na Steamie aktualnie, chyba nie ma źle.
Opublikowano 32 minuty temu32 min 5 minut temu, devilbot napisał(a):wygląda na to że zajebiście im się sprzedaloWydaje mi się że idealnie sie wstrzelili.Ostatnie uncharted 10 lat temu wyszło. Bond jako taki też fajny temat na grę, no i do tego na sam koniec wydaje się że zrobili po prostu dobrą grę.
Opublikowano 22 minuty temu22 min PurePC.plTest wydajności 007 First Light - Jaka karta graficzna do...Test wydajności 007 First Light - Jaka karta graficzna do tajnych misji? Kuzyn Borewicza ma duże wymagania (strona 17) Jakie są wymagania sprzętowe gry 007 First Light. Test wydajności kart graficznycNo w 4K z DLSS i 90fps na 5090 to tak średnio A co będzie jak dojdzie path tracing
Opublikowano 22 minuty temu22 min Jest dobrze, peak na steam pewnie będzie podobny do Pragmaty ale do 361k w peaku Hitmana 2 trochę brakuje.
Opublikowano 16 minut temu16 min 8 minut temu, Schranz1985 napisał(a):Wydaje mi się że idealnie sie wstrzelili.Ostatnie uncharted 10 lat temu wyszło.Bond jako taki też fajny temat na grę, no i do tego na sam koniec wydaje się że zrobili po prostu dobrą grę.To było ogromne ryzyko. Zrobić gre z Bondowskim sznytem to tak samo trudne jak zrobić dobry film na podstawie dobrej gry. Sam Bond jako licencja nie wystarczy, znowu robic gre akcji z Bondem w tytule ktory bylby odklejony action-shoterem bez DNA filmowego bohatera to tez by sie kupy nie trzymało. Myśle, ze fani Bonda beda zachwyceni, fani gier akcji beda zadowoleni. To na prawde bardzo dobra gra. Na PS5 Pro wyglada i smiga świetnie. Nie jest to gra idealna bo taka też nie istnieje. Moim zdaniem to miłe zaskoczenie na rynku gier w tym roku jak do tej pory.