Opublikowano środa o 12:232 dni Dla mnie pewniak do zakupu, więc nie potrzebuję 30 minut gameplayu, żeby mi gierkę spoilował.
Opublikowano środa o 14:162 dni W tych 30 minutach to połowa chyba na gadające głowy. Jestem ciekaw, bo zapowiedź była fajna, a i nasz heros kojarzy mi się mocno z Drake'iem z czasów U1/U2.
Opublikowano środa o 18:292 dni Dla mnie must have. Wyglada jak polaczenie uncharted z hitmanem. Czekam
Opublikowano środa o 18:372 dni Napiszę tylko Początek w willi trochę ostudził mój zapał ale to co się dzieje dalej to już pierwsza liga. Sporo tam głupotek różnorakich, coś tam można byłoby poprawić ale to jest must have dla mnie. No i jak pięknie jest James animowany Nic już więcej nie oglądam, day one jak ptaszek w ci.pke.
Opublikowano środa o 18:382 dni Hitmanowska piaskownica przeplatana oskryptowanym akcyjniakiem z fabułą? Sieeedzi Premiera 27 marca 2026, day1 elo
Opublikowano środa o 19:042 dni Nie zazdroszczę devom bo zaraz zaczną się porównania z Uncharted 4. Jazda samochodem skojarzyła mi się z Mafią 3, podobne oświetlenie, efekty i filtry na ekranie.
Opublikowano środa o 20:412 dni Spłynęły po mnie pierwsze zapowiedzi, ale to demko mnie przekonało. Piaskownica rodem z Hitmana (infiltracja na wiele sposobów) plus oskryptowane sekwencje akcji. Będzie grane.
Opublikowano środa o 20:582 dni 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Hmm jak sie zrobi preorder zwykłej, to dają deluxe. Pułapka?pułapka to fpsy lecące na ryj jak próbują zrobić coś unchartedowego..na razie to takie U4 z Temu, nothx
Opublikowano środa o 22:481 dzień Nie widzę tam hitu na ten moment. Raczej niezły akcyjniak z potencjałem na kilka widowiskowych i miłych dla oka akcji. Niemniej ostatnie Hitmany mi się bardzo podobały, jedynkę to nawet wymaksowałem więc na pewno ogram aczkolwiek zamiast z Uncharted czy ostatnim Indianą Jonesem bardziej mi się gra kojarzy z wydanym w 2008 roku The Bourne Conspiracy albo 007 Blood Stone.
Opublikowano wczoraj o 05:36 1 dzień Wygląda fajnie, można powiedzieć, że takiego Bonda można było się spodziewać. Czekam na efekt końcowy!
Opublikowano wczoraj o 05:45 1 dzień Wyglada jak połączenie Hitmana, nowej Mafii i niestety, ale też Mindseye.
Opublikowano wczoraj o 06:49 1 dzień Zapowiada się bardzo solidnie, widać miejscami, że to wygląda jak nakładka na Hitmana, bo niektóre momenty trącą 2022 rokiem, ale może być bardzo dobrze.
Opublikowano wczoraj o 06:59 1 dzień Mocne rwania animacji zauważyłem podczas jazdy autem (zazwyczaj jak widać na ekranie auto, które gonimy). Czuje, że będzie do tego mocny downgrade graficzny by to zoptymalizować.
Opublikowano wczoraj o 07:21 1 dzień Autor Wygląda znakomicie, reskin Hitmana z elementami Uncharted. Poprawić tylko wydajność, bo gra ewidentnie ma spadki animacji w dynamiczniejszych sekwencjach i będzie pięknie.
Opublikowano wczoraj o 07:52 1 dzień 52 minuty temu, oFi napisał(a):Mocne rwania animacji zauważyłem podczas jazdy autem (zazwyczaj jak widać na ekranie auto, które gonimy). Czuje, że będzie do tego mocny downgrade graficzny by to zoptymalizować.I to niby zapis z ps5pro. Na "fat" to dopiero będzie downgrade.
Opublikowano wczoraj o 08:29 1 dzień 35 minut temu, PiotrekP napisał(a):I to niby zapis z ps5pro. Na "fat" to dopiero będzie downgrade.Na początku pokazu jest napis PS5. Nie ma nic o pro.
Opublikowano wczoraj o 08:33 1 dzień 3 minuty temu, McDrive napisał(a):Na początku pokazu jest napis PS5. Nie ma nic o pro.Może to zagranie PRowe, gracze mają dość kłamstw. 1 godzinę temu, oFi napisał(a):Mocne rwania animacji zauważyłem podczas jazdy autem (zazwyczaj jak widać na ekranie auto, które gonimy). Czuje, że będzie do tego mocny downgrade graficzny by to zoptymalizować.jw
Opublikowano wczoraj o 08:51 1 dzień Przynamniej widać, że gameplay, a nie jakieś ściemnione demko na silniku.
Opublikowano wczoraj o 08:55 1 dzień 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Wyglada jak połączenie Hitmana, nowej Mafii i niestety, ale też Mindseye.Po zadymie na płycie lotniska (z wybuchającymi samochodami) również pomyślałem o MindsEye, ale w innym kontekście - że w Bondzie wygląda to zajebiście i tak jak być powinno, a ktoś w tych czasach ma czelność jakieś MindsEye wypuszczać i zwalać winę za niepochlebne opinie na jakiś wyimaginowany hejt w sieci.Wygląda to świetnie, choć dla mnie momentami trąci Mafią the Old Country - brakuje mi płynnych przejść pomiędzy animacjami czy cut-scenką, a gameplayem, żeby to na poważnie porównywać do U4.
Opublikowano wczoraj o 08:56 1 dzień Autor Nie no Krychu z tym Mindseye to dojebał przeokrutnie, co to za porównanie w ogóle. @Wredny w Mafii masz płynne przejścia z gameplayu do cutscenki jak nie dasz gry w tryb wydajności
Opublikowano wczoraj o 08:58 1 dzień 1 minutę temu, MYSZa7 napisał(a):Nie no Krychu z tym Mindseye to dojebał przeokrutnie, co to za porównanie w ogóle.@Wredny w Mafii masz płynne przejścia z gameplayu do cutscenki jak nie dasz gry w tryb wydajności Ale Mindseye dobrze wyglądał na trailerach :D.