Skocz do zawartości

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 286,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gwoli ścisłości informuję jedynie, że Zagul jako bonus wybrał sobie figurkę Sonica. Przesyłka już do niego dotarła, ale odpakować ją będzie miał okazję dopiero po świętach.   A co poza tym?

• PROSZĘ BARDZO. Standardowo zwycięzców zapraszam do wysłania mi PM z adresem.

• No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić  - masakra.  to  mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby op

Opublikowano

Kmiot rozdaje fanty za dobre ponad 1k zl a na forum pojawiaja sie prosby o kopie jego podpsiu. :philosoraptor:

Opublikowano
  • Autor

@Kosmos witam serdecznie, zapraszam.

@Rudiok jak tam u Ciebie? Oferta losowania nadal aktualna? Bo zbliżamy się chyba do zamknięcia listy chętnych.

Opublikowano

Nie biore udzialu czy cos ale napisze ze fajna akcja a na filmiku Dudka myslalem ze to bongo xD

Edytowane przez Sven Froost

Opublikowano
30 minut temu, Kmiot napisał:

@Kosmos witam serdecznie, zapraszam.

@Rudiok jak tam u Ciebie? Oferta losowania nadal aktualna? Bo zbliżamy się chyba do zamknięcia listy chętnych.

Tłumów nie widać, dej znać i odpalamy maszynę.

seagalsalute-copy.jpg

Opublikowano

Kurna, książka, no nie może mnie ominąć!

10 Extremely Funny DOOM Memes To Get You Ready For DOOM Eternal

Opublikowano
  • Autor

@Bzduras Ooo, stary, nie wiem czy jeszcze się załapiesz, bo @Rudiok już kilka dni temu dostał zlecenie na losowanie. Więc masz szansę tylko jeśli jeszcze tego nie zrobił. Ogólnie czekamy na wyniki ;]

Opublikowano

Trudno, sumienie mam czyste - zgłoszenie wysłałem? Wysłałem. Mogę spać spokojnie.

Opublikowano

@Bzdurastrafił rzutem na taśmę bo jutro będę odpalał maszynę losującą :lapka:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Chipsy już zjedzone? Szampany wypite? Kac wyleczony? To jedziemy z koksem :hi:

Przypominam - nie wołamy zwycięzców, niech się sami pofatygują :dance2:

Spoiler

Opublikowano

O ku.rwa xD

Spoiler

Dwojka jamnik.

Opublikowano
  • Autor

Ja jebie xd

To straszne, że coraz trudniej będzie tym losowaniom dorównać i w końcu czeka nas spadek formy, bo ileż można podnosić poprzeczkę.

Ale to "zmartwienie" na przyszłość, póki co w Nowy Rok wjechano z przytupem oraz jajem, gratulacje @Rudiok i dzięki za włożony trud.

Spoiler

Dobrze, że nie było dużo chętnych, bo więcej pierogów w załączniku by nie przeszło xd

Laureatów oczywiście zapraszam do kontaktu w celu podania danych adresowych.

Opublikowano
42 minuty temu, Mejm napisał:

O ku.rwa xD

Ukryj zawartość

Dwojka jamnik.

:[

Opublikowano
Spoiler

Spoiler

Coś miałem przeczucie, że tym razem się uda :D ale emocje i głos Rudiok. Duże słowa uznania dla Pana sponsora i Pana wykonawcy losowania XD

A i fajny easteregg w słoju z ciastkami Xd

Opublikowano

Haha co za zwroty akcji i niespodziewane rozwiązania! Rzutem na taśmę się załapałem.

Dziękuję Panu @Kmiot za wspaniałe rozpoczęcie roku oraz @Rudiokza emocje i podnoszenie ciśnienia! Brawa za kreatywność!

Opublikowano

Dzięki dzięki, zależało mi na jednym ujęciu więc pewne elementy trochę jak z kina klasy B, ale sam się dobrze bawiłem :D

Opublikowano

Gratulacje dla sponsora, dla losującego i oczywiście dla zwycięzców. Losowanie pierwsza klasa. :wub:

@Kmiot PW do Ciebie poleciała.

I ze swojej strony chciałbym podziękować za świetny prezent urodzinowy :)

Edytowane przez mitra

Opublikowano
  • Autor

Właśnie chciałem bić na alarm, że nam jeden laureat zaginął. 

Teraz będzie musiał dłużej poczekać, bo przesyłki do pozostałych dwóch Panów dzisiaj wyleciały z gniazda.

No, ale skoro picie alkoholu i społeczna aktywność są ważniejsze od forumka, to nawet mi Cię nie żal.

Opublikowano

Dzisiaj dotarła nagroda. Zdziwiłem się gdy zobaczyłem, że jest zapakowana w papier prezentowy i miała tez karteczkę z nickiem. Przyznam, że miło mi się zrobiło, moja też byla zdziwiona i się śmiała. Dzięki :)