Opublikowano 26 grudnia 20204 l Kmiot rozdaje fanty za dobre ponad 1k zl a na forum pojawiaja sie prosby o kopie jego podpsiu.
Opublikowano 27 grudnia 20204 l Autor @Kosmos witam serdecznie, zapraszam. @Rudiok jak tam u Ciebie? Oferta losowania nadal aktualna? Bo zbliżamy się chyba do zamknięcia listy chętnych.
Opublikowano 27 grudnia 20204 l Nie biore udzialu czy cos ale napisze ze fajna akcja a na filmiku Dudka myslalem ze to bongo xD Edytowane 27 grudnia 20204 l przez Sven Froost
Opublikowano 27 grudnia 20204 l 30 minut temu, Kmiot napisał: @Kosmos witam serdecznie, zapraszam. @Rudiok jak tam u Ciebie? Oferta losowania nadal aktualna? Bo zbliżamy się chyba do zamknięcia listy chętnych. Tłumów nie widać, dej znać i odpalamy maszynę.
Opublikowano 31 grudnia 20204 l Autor @Bzduras Ooo, stary, nie wiem czy jeszcze się załapiesz, bo @Rudiok już kilka dni temu dostał zlecenie na losowanie. Więc masz szansę tylko jeśli jeszcze tego nie zrobił. Ogólnie czekamy na wyniki ;]
Opublikowano 31 grudnia 20204 l Trudno, sumienie mam czyste - zgłoszenie wysłałem? Wysłałem. Mogę spać spokojnie.
Opublikowano 31 grudnia 20204 l @Bzdurastrafił rzutem na taśmę bo jutro będę odpalał maszynę losującą
Opublikowano 1 stycznia 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chipsy już zjedzone? Szampany wypite? Kac wyleczony? To jedziemy z koksem Przypominam - nie wołamy zwycięzców, niech się sami pofatygują Spoiler
Opublikowano 1 stycznia 20214 l Autor Ja jebie xd To straszne, że coraz trudniej będzie tym losowaniom dorównać i w końcu czeka nas spadek formy, bo ileż można podnosić poprzeczkę. Ale to "zmartwienie" na przyszłość, póki co w Nowy Rok wjechano z przytupem oraz jajem, gratulacje @Rudiok i dzięki za włożony trud. Spoiler Dobrze, że nie było dużo chętnych, bo więcej pierogów w załączniku by nie przeszło xd Laureatów oczywiście zapraszam do kontaktu w celu podania danych adresowych.
Opublikowano 1 stycznia 20214 l 42 minuty temu, Mejm napisał: O ku.rwa xD Ukryj zawartość Dwojka jamnik.
Opublikowano 1 stycznia 20214 l Spoiler Spoiler Coś miałem przeczucie, że tym razem się uda ale emocje i głos Rudiok. Duże słowa uznania dla Pana sponsora i Pana wykonawcy losowania XD A i fajny easteregg w słoju z ciastkami Xd
Opublikowano 1 stycznia 20214 l Haha co za zwroty akcji i niespodziewane rozwiązania! Rzutem na taśmę się załapałem. Dziękuję Panu @Kmiot za wspaniałe rozpoczęcie roku oraz @Rudiokza emocje i podnoszenie ciśnienia! Brawa za kreatywność!
Opublikowano 1 stycznia 20214 l Dzięki dzięki, zależało mi na jednym ujęciu więc pewne elementy trochę jak z kina klasy B, ale sam się dobrze bawiłem
Opublikowano 4 stycznia 20214 l Gratulacje dla sponsora, dla losującego i oczywiście dla zwycięzców. Losowanie pierwsza klasa. @Kmiot PW do Ciebie poleciała. I ze swojej strony chciałbym podziękować za świetny prezent urodzinowy Edytowane 4 stycznia 20214 l przez mitra
Opublikowano 4 stycznia 20214 l Autor Właśnie chciałem bić na alarm, że nam jeden laureat zaginął. Teraz będzie musiał dłużej poczekać, bo przesyłki do pozostałych dwóch Panów dzisiaj wyleciały z gniazda. No, ale skoro picie alkoholu i społeczna aktywność są ważniejsze od forumka, to nawet mi Cię nie żal.
Opublikowano 5 stycznia 20214 l Dzisiaj dotarła nagroda. Zdziwiłem się gdy zobaczyłem, że jest zapakowana w papier prezentowy i miała tez karteczkę z nickiem. Przyznam, że miło mi się zrobiło, moja też byla zdziwiona i się śmiała. Dzięki