Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Giveaway, kliknijcie suba i dzwoneczek.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 304 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gwoli ścisłości informuję jedynie, że Zagul jako bonus wybrał sobie figurkę Sonica. Przesyłka już do niego dotarła, ale odpakować ją będzie miał okazję dopiero po świętach.   A co poza tym?

• PROSZĘ BARDZO. Standardowo zwycięzców zapraszam do wysłania mi PM z adresem.

• No i jest . Udało się, kurde ale stres i sam do siebie mówić  - masakra.  to  mój pierwszy taki film, starałem się to zrobić na jedno podejście, prawie się udało z małymi problemami. Plan był aby op

Opublikowano

Kmiot rozdaje fanty za dobre ponad 1k zl a na forum pojawiaja sie prosby o kopie jego podpsiu. :philosoraptor:

Opublikowano
  • Autor

@Kosmos witam serdecznie, zapraszam.

@Rudiok jak tam u Ciebie? Oferta losowania nadal aktualna? Bo zbliżamy się chyba do zamknięcia listy chętnych.

Opublikowano

Nie biore udzialu czy cos ale napisze ze fajna akcja a na filmiku Dudka myslalem ze to bongo xD

Edytowane przez Sven Froost

Opublikowano
30 minut temu, Kmiot napisał:

@Kosmos witam serdecznie, zapraszam.

@Rudiok jak tam u Ciebie? Oferta losowania nadal aktualna? Bo zbliżamy się chyba do zamknięcia listy chętnych.

Tłumów nie widać, dej znać i odpalamy maszynę.

seagalsalute-copy.jpg

Opublikowano

Kurna, książka, no nie może mnie ominąć!

10 Extremely Funny DOOM Memes To Get You Ready For DOOM Eternal

Opublikowano
  • Autor

@Bzduras Ooo, stary, nie wiem czy jeszcze się załapiesz, bo @Rudiok już kilka dni temu dostał zlecenie na losowanie. Więc masz szansę tylko jeśli jeszcze tego nie zrobił. Ogólnie czekamy na wyniki ;]

Opublikowano

Trudno, sumienie mam czyste - zgłoszenie wysłałem? Wysłałem. Mogę spać spokojnie.

Opublikowano

@Bzdurastrafił rzutem na taśmę bo jutro będę odpalał maszynę losującą :lapka:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Chipsy już zjedzone? Szampany wypite? Kac wyleczony? To jedziemy z koksem :hi:

Przypominam - nie wołamy zwycięzców, niech się sami pofatygują :dance2:

Spoiler

Opublikowano

O ku.rwa xD

Spoiler

Dwojka jamnik.

Opublikowano
  • Autor

Ja jebie xd

To straszne, że coraz trudniej będzie tym losowaniom dorównać i w końcu czeka nas spadek formy, bo ileż można podnosić poprzeczkę.

Ale to "zmartwienie" na przyszłość, póki co w Nowy Rok wjechano z przytupem oraz jajem, gratulacje @Rudiok i dzięki za włożony trud.

Spoiler

Dobrze, że nie było dużo chętnych, bo więcej pierogów w załączniku by nie przeszło xd

Laureatów oczywiście zapraszam do kontaktu w celu podania danych adresowych.

Opublikowano
42 minuty temu, Mejm napisał:

O ku.rwa xD

Ukryj zawartość

Dwojka jamnik.

:[

Opublikowano
Spoiler

Spoiler

Coś miałem przeczucie, że tym razem się uda :D ale emocje i głos Rudiok. Duże słowa uznania dla Pana sponsora i Pana wykonawcy losowania XD

A i fajny easteregg w słoju z ciastkami Xd

Opublikowano

Haha co za zwroty akcji i niespodziewane rozwiązania! Rzutem na taśmę się załapałem.

Dziękuję Panu @Kmiot za wspaniałe rozpoczęcie roku oraz @Rudiokza emocje i podnoszenie ciśnienia! Brawa za kreatywność!

Opublikowano

Dzięki dzięki, zależało mi na jednym ujęciu więc pewne elementy trochę jak z kina klasy B, ale sam się dobrze bawiłem :D

Opublikowano

Gratulacje dla sponsora, dla losującego i oczywiście dla zwycięzców. Losowanie pierwsza klasa. :wub:

@Kmiot PW do Ciebie poleciała.

I ze swojej strony chciałbym podziękować za świetny prezent urodzinowy :)

Edytowane przez mitra

Opublikowano
  • Autor

Właśnie chciałem bić na alarm, że nam jeden laureat zaginął. 

Teraz będzie musiał dłużej poczekać, bo przesyłki do pozostałych dwóch Panów dzisiaj wyleciały z gniazda.

No, ale skoro picie alkoholu i społeczna aktywność są ważniejsze od forumka, to nawet mi Cię nie żal.

Opublikowano

Dzisiaj dotarła nagroda. Zdziwiłem się gdy zobaczyłem, że jest zapakowana w papier prezentowy i miała tez karteczkę z nickiem. Przyznam, że miło mi się zrobiło, moja też byla zdziwiona i się śmiała. Dzięki :)