Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Callisto Protocol

Featured Replies

Opublikowano

No bo każdy się nastawiał na kozak grę, a wyszła chyba po prostu dobra produkcja. Tylko tyle i aż tyle. 

Napewno spędzi się miło tych kilkanaście godzin mimo wszystko 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 137,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na wstępie od razu zaznaczę, że jest to tytuł, z którym bawiłem się chyba najlepiej z tegorocznych premier (no, może na równi z A Plague Tale: Requiem), co absolutnie nie jest jednoznaczne z "najlepsz

• będzie normalna premiera na Xboxy i PC w tym samym czasie co na PS4 i PS5. Czasowa ekskluzywność obejmuje tylko możliwość zrobienia preordera xd 

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Następne Hogward Legacy. 

Tym razem się chyba wstrzymam od preodera :kekw:

Opublikowano

Pecetowa wersja jak zwykle spierdolona.

IMG-20221202-073327.jpg

Nawet preloadu nie zrobiłem do końca a już muszę prosić o refund. :yao:

Opublikowano
17 godzin temu, YETI napisał:

26 minut temu, iluck85 napisał:

Nextgen nadchodzi i goty jak nic.

Nie będzie. Ta gra zdefinuje na nowo gatunek horrorów. ND będą się wzorować przy swoim nowym IP.

:leo:

klątwa donka i yeti + devi sony podtrzymana :reggie:   szkoda że posypało wieloma 6/10, poczekam na promocje albo grę w Nadpass :xboss:

Dobrze że w styczniu DS Remake :obama:

Opublikowano

Trochę mi żal twórców, machina reklamowa ruszyła, Scofield wyglądał jakby postawił swoje ostatnie pieniądze na to i mieszkał w przyczepie. A tu zaraz inna ekipa odświeży ds1, zbierze pewnie solidne 8 i wszyscy będą zadowoleni. 

Opublikowano
4 minuty temu, Bigby napisał:

Nawet pracownicy Sony nie pomogli. :kekw:

Jak to nie? Z recki Gmana wynika, że jest dużo sekcji pod tytułem "przeciskam się przez szczelinę", przecież to jest trademark chińczyków :kekyayaya:

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Jak to nie? Z recki Gmana wynika, że jest dużo sekcji pod tytułem "przeciskam się przez szczelinę", przecież to jest trademark chińczyków :kekyayaya:

To mogli całą grę tak zrobić, bo na kartach za 5 tysi działa w 20 fpsach. :sadkek:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

150 osób namawiało na linkę i nie dało rady, no i mamy klopsa.

Opublikowano

a mnie się podoba na pierwszy strzał, :) klimat, grafika, dawno nie miałem efektu WoW a tu mam :) 

Opublikowano

Nudne już te premiery. Owczy pęd pięknie działa w momencie, kiedy coś jest nie tak. Wysyp za dobrych lub za złych opinii idzie łańcuszkiem. Na redditach callisto i survival horrory piszą wszyscy, że jest miazga. I komu ufać? Ja jako fan horroru biorę. 

Opublikowano

Jest ciężko na Hardziorze :obama: Klimacik super, sci-fi horror pełną gembą :cool:

Opublikowano
3 minuty temu, Nyu napisał:

Nudne już te premiery. Owczy pęd pięknie działa w momencie, kiedy coś jest nie tak. Wysyp za dobrych lub za złych opinii idzie łańcuszkiem. Na redditach callisto i survival horrory piszą wszyscy, że jest miazga. I komu ufać? Ja jako fan horroru biorę. 

Sobie ufać. Też chyba biorę. 

Na easy mi odpadnie problem z niewyważony poziomem trudności.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Fajnie jakby napisał dlaczego to jest junk as fuck, bo po 1,5h to po prostu Dead Space z melee combat xD

Opublikowano

Pewnie nie wie, tylko produkuje gówno zaczepki żeby inne nie specjalnie bystre jednostki miały co w sieci dytrybuować. 

Opublikowano

Od tego żeby wytłumaczył o co chodzi będziecie mieli jego recenzje.

Opublikowano

Ale czuć pod skórą, że coś z tą grą jest nie tak jednak. Zdaje się być nie wiem, taką ładną klimatyczną pustą skorupką jajka :kekw: 

Ale za wczesnie, żeby wyrokować. Gra się fajnie, choć jestem w stanie sobie wyobrazić, że 12 godzin bez większych MOMENTÓW będzie ot takim poprostu survival horrorem bez żadnych nowości i tyle. Ot podróba Dead Spacea.

Nie zdobyłem jeszcze broni palnej. Radzę się od razu na pierwszym przeciwniku zapoznać z unikami dokładnie xD

Opublikowano

Już zaczyna się narracja o przekupionych recenzentach XD Tuman

6 minut temu, Szermac napisał:

Fajnie jakby napisał dlaczego to jest junk as fuck, bo po 1,5h to po prostu Dead Space z melee combat xD

No nie wiem czy akurat twoja opinia na temat walki wrecz jest istotna, bo ty grasz w wiele horrorowych drewniaków przypominajacych lata 90 i polecasz.

70+ to wciaż dobra ocena. Kubeł wody na łby forumowiczow, ktorzy uzywaja skali 7-10.

Opublikowano

Ja ci już nie ufam Szermac. :nosacz3:

Edytowane przez Bigby