Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
41 minut temu, Bigby napisał:

Przepiękne są te dwa ujęcia (pierwsze wykasowałem, bo jakoś nie lubię tych rozmazanych, udających ruch), zwłaszcza to z Jeepem - i to w tym małym pudełeczku za 1300zł :mog:

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 302,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Easy możesz od razu mnie raportować, ale weź już kurwa zamknij się. Pragnę ci przypomnieć typie, że Forza Horizon to wolność i fun.  Tam nie ma zmuszania do czegokolwiek tworzenia sztucznych barier, g

• Lucek ma Fanateca CSL 2.5, ja mam Thrustmastera TX  

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w temacie "US and A", będąc w ubiegłym roku w NY odwiedziliśmy Microsoft Experince Center. Kilka pięter X-bąkowej dobroci. Figurki, pięknie przedstawiona historia poszczególnych mo

Opublikowano

To z Jeepem to wygląda jak jakiś zmodowany Crysis na sterydach XD Gra wyglada obłędnie tylko czekać co wyczarują z Fable i FH6 true nextgen za kilka lat   8)

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Akurat posiadam xox i x series s i o wiele lepiej działa i prezentuje się wersja next genowa. Dużym plusem jest klatkarz(60 fps) , który powiedzmy "klaruje" pewne niedociągnięcia i wygląda wszystko o wiele lepiej. I dodajmy do tego SSD i wszystko jasne ;)

Opublikowano
55 minut temu, Plackus napisał:

Jestem po pierwszej ekspedycji i pominąłem jeden podpunkt.

Teraz za cholere nie wiem jak odhaczyć tą fotkę... 

ee717df5-44c8-427b-a494-c2d7103a3534.png

Zagraj ekspedycję jeszcze raz, można je powtarzać.

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Zagraj ekspedycję jeszcze raz, można je powtarzać.

Jak je powtarzać?  Szukałem i nie mogłem znaleźć. 

Edytowane przez Plackus

Opublikowano

Na mapce są normalnie, pofiltruj po wydarzeniach i ekspedycjach.

Opublikowano

20211107_054020.thumb.jpg.90c292a8d02b298624fc1480d0484390.jpg20211107_054013.thumb.jpg.fd5dfdf075333588387d205113aa6fe6.jpg20211107_054007.thumb.jpg.4abff434031c4d9cc67593a8d9da1fe0.jpg20211107_054023.thumb.jpg.38fcc7abc6ccac361588ed466cf70a29.jpg

Wygląda jak życie

5 godzin temu, balon napisał:

Tryb Quality z XSS to taki preformance z XSX?

Tryb quality z XSS to taki tryb quality z XSX tylko z wyższą rozdzielczością

5 godzin temu, balon napisał:

Tylko 1080p vs 4k?

Nie, 1440p vs 2160p

Opublikowano

Graficznie to mega na mnie wrażenie robią uliczne wyścigi. Zarąbiście też jeden wyścig cross z wulkanu wyglądał jak kurz z pod opon każdego auta leciał. .

Opublikowano

Pięknie to wygląda

co na mnie z punktu widzenia grafiki 3d zrobiło wrażenie to fakt, iż poruszające się na niebie chmury rzucają cień.

Opublikowano

4 odpuściłem, bo setting chuujowy, nie czułem tam w ogóle żadnego funu i kompletnie nie ciągnęło mnie do grania, ale w 5 klimat aż wylewa się z ekranu. Idealne ciepelko na chłodne i zimowe wieczory. Wymasteruje Cuszime, wydadzą jakieś pacze i lecimy do Mexico City :asax:

PS. Chyba nikt się nie wypowiadał w kwestii stacji radiowych. Kawałki dają radę? 

Opublikowano
4 odpuściłem, bo setting chuujowy, nie czułem tam w ogóle żadnego funu i kompletnie nie ciągnęło mnie do grania, ale w 5 klimat aż wylewa się z ekranu. Idealne ciepelko na chłodne i zimowe wieczory. Wymasteruje Cuszime, wydadzą jakieś pacze i lecimy do Mexico City :asax:

PS. Chyba nikt się nie wypowiadał w kwestii stacji radiowych. Kawałki dają radę? 
Dają... Jak usłyszałem Beastie Boys to mnie kupili [emoji16][emoji16]
Opublikowano

Dopiero po 10h grania odkryłem stunty XD. I byłem na północy gdzie są kaniony. Niesamowicie gra wygląda.

XS to najlepsza dla mnie konsola od czasu PS2 xd.

Opublikowano
10 godzin temu, Plackus napisał:

Jestem po pierwszej ekspedycji i pominąłem jeden podpunkt.

Teraz za cholere nie wiem jak odhaczyć tą fotkę... 

ee717df5-44c8-427b-a494-c2d7103a3534.png

Wróć do lokacji w której była ekspedycja i cyknij fotę tego posągu. Tam są tylko dwa takie posągi.

Opublikowano

MaZZeoPL, RayosPL i schabek666. Zostaliście adminami, możecie przyjmować zaproszenia do klubu żeby nie było marudzenia, że wolno.

Przypominam, nazwa klubu FPSXEXTREME

Opublikowano
6 godzin temu, ASX napisał:

Nie, 1440p vs 2160p

@balon Wprowadziłem w błąd - rzeczywiście 1440p. ;) 

Opublikowano

To trochę śmieszna różnica biorąc po uwagę moc i cenę obu sprzętów. 

Opublikowano

Jest jakis sposob by na mapie rozpoznac, ktore wydarzenie/wyscig bylo do zrobienia jako czesc fabuly? Wybralem te srodkowe ze Street Racing, ale po drodze jakis event wyskoczyl to mysle, jak juz tu jestem...No i teraz odznaczylo mi ten, ktory wczesniej mialem wybrany i za kija, o nie pamietam, ktory to byl.

Opublikowano

Wyścigi są opcjonalne, do "fabuły" zaliczają się Showcase events i ekspedycje, można pofiltrować tylko po nich. No i ostateczne, duże wyścigi.

Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał:

To trochę śmieszna różnica biorąc po uwagę moc i cenę obu sprzętów. 

Przecież 4k to ponad 8 mionów pixeli, a 1440 to nieco ponad 3,5 miliona. Różnica jest gigantyczna. Między 4k, a 1440p jest większa różnica niż między 1440p, a 1080p.

Opublikowano
17 minut temu, zloto napisał:

Przecież 4k to ponad 8 mionów pixeli, a 1440 to nieco ponad 3,5 miliona. Różnica jest gigantyczna. Między 4k, a 1440p jest większa różnica niż między 1440p, a 1080p.

Na papierze i dla obciążania sprzętu może tak, ale na TV 65 cali z 2,5m to dla mnie bardzo mała różnica. Zdecydowanie wolę lepsze efekty, szczegółowość, RT czy 60 ks w 1440p , niż cięcia w grafice czy nie daj Boże w klatkarzu, ale w pełnym, mitycznym 4k. 

Opublikowano

Aż dziwne, że nie pokusili się o tryb performance na XOX. Dali by właśnie niższą rozdziałkę, 60 klatek i może fajnie by to hulało bez straty na detalach w grafice (mocno PeCetowe te wszystkie rozważania ostatnio ;]) Może z czasem w patchu dodadzą taką opcję, no kto wie. Teraz to trzeba ludzi do Seriesów jakoś zachęcić :).

Opublikowano

Cofam swoje słowa, grafika jest lepsza niż zycie20211107_154652.thumb.jpg.ec04d83d9b0343918092a4501930c9c0.jpg

Opublikowano
45 minut temu, balon napisał:

Na papierze i dla obciążania sprzętu może tak, ale na TV 65 cali z 2,5m to dla mnie bardzo mała różnica. Zdecydowanie wolę lepsze efekty, szczegółowość, RT czy 60 ks w 1440p , niż cięcia w grafice czy nie daj Boże w klatkarzu, ale w pełnym, mitycznym 4k. 

To już zależy dla kogo. Na OLED dla mnie różnica między natywnym a podciągniemy 4K jest wyraźnie zauważalna.

Swoją drogą, od których ustawień PC-towych zaczyna się quality z Seriesów? :rayos: