Il Brutto 1 618 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 1 hour ago, BrandonLee_z_TheCrow said: Kiedy Wy napykaliście te levele na hell? Ja nie mogę się doczołgać do konca I aktu, a gram chyba tylko dlatego, że kupiłem Jednak brazylijski serial nie cieszy jak kiedyś. 1 akt to robie w gora 2h. Juz pisalem wczesniej, gra jest od dawna rozlozona na czynniki pierwsze i jak lubisz wyzwania to jedziesz szybko na hell i tam robisz endgame. Spodziewanie sie czyszczenia lokacji powoli jak 20 lat temu to jest doslownie poziom starych bykow ktorzy co roku w grudniu pisza ze w tym roku to nie czuc magii swiat. 6 minutes ago, Sedrak said: A to pewne, że wprowadzą? Żeby grać offline też trzeba się połączyc z serwerem blizzarda? Oficjalnie ludzie z Blizzarda potwierdzili ze pracuja nad tym. Musza dodac bo w tej chwili na konsoli masz wybrakowany produkt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bisoner 99 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Gra ktos jeszcze na xbox? Fajnie byloby sie umowic kiedys w 4 osoby conajmniej i pograc. Ja obecnie lece duriela kosz. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) Dzisiaj dla odmiany postać zniknęła... Ktoś miał podobne problemy? edit: dobra, już widzę, że to nic specjalnego, a raczej normalnego.. Edytowane 11 Października 2021 przez zagul Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Normalne to to nie jest - ten weekend to była istna sraka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Mnie zniknęła Kostka Horadrimów, oraz runki w nej schowane. Musiałem ponownie udac sie pod Suche Wzgórza aby zdobyć kostkę. Run już nie odzyskałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Jakieś rzadsze runki? Kpina jest z tymi czkawkami serwerów - w oryginalne nie było takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 4 minuty temu, stoodio napisał: Jakieś rzadsze runki? Kpina jest z tymi czkawkami serwerów - w oryginalne nie było takich problemów. NIe pamiętam jakie runy tam miałem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Ja miałem tylko problemy z logowaniem w niedzielę a szkoda bo miałem masę czasu na granie Od premiery nie miałem tyle wolnego czasu co w piątek i niedziele i jak nazłość w wszystko walneło w ostatni dzień weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 No ja sobie chyba offline postać zrobię, może nawet HC bo coś często takie akcje się dzieją.Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 No i znowu wszystko leży, kurva, co to za gówniane serwery w tym Blizzardzie Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 niestety krążą przypuszczenia, że to powtórka z rozrywki z orginału, czyli duperzy crashują w jakiś sposób serwery by kopiować przedmioty. Najpopularniejsze metody zostały niby załatane, ale jakieś przegrywy piwniczne na pewno coś kombinują nowego. W takim układzie lepiej, żeby servy leżały aż blizz znajdzie przyczynę. Wczoraj wieczorem dropnąłem ramię leoryka, jeśli mi to zniknie to trochę smuteczek będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Dałem sobie spokój z online, pograłem rano z pół godziny świeżą postacią ale takie granie jest nez sensu bo doświadczam lagów i freezów w czasie grania. Wszystko na ekranie zamiera na sekundę lub dwie. Poza tym wolę już chyba na spokojnie dłubać samemu offline. Najlepszy był początek, gdy MUSIAŁEM założyć nowe konto na Battle.net bo stare używane lata temu (do Starcraftów i starego D2) nie działało. Przez adult filter jaki mam na smartfonie odrzucało mi możliwość rejestracji. Udało mi się założyć konto dopiero z przeglądarki Tor. Bez konta, aktywacji, wpisania ciągu cyfr nie da się grać nawet w trybie offline. Patologia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Dokładnie. Ten battle.net żeby uruchomić D2R offline to jakiś "przykry żart". Myślałem że tego typu syf tylko na PC jest wymagany. D3 na PS3/PS4 normalnie się uruchamiał i spodziewałem się tego samego w przypadku D2R. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Poczekajcie na premierę diablo 4 które tak jak np Path of exile ma być online only. Będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Przecież to Blizzard. Każda premiera tak ma, każdy dodatek. Nawet kurwa otwarcie wrót AQ w WoW Classic nie potrafili ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Diablo 3 na premierę przecież też leżało. No firma krzak trochę skoro nie ogarnia serwerów na premierę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DeeI3o 8 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) Udało mi sie zalogować po 5h. Wchodze do menu a tam paladyn z 63lvl ma 23...postac online (tydzień wstecz) Wtf... Cofneło progres , zamiast poziomu hell moge tylko normal i wszystkie dropy poszły w *ujj. Ktos miał podobnie ? , to jest cyrk , normalnie odechciało mi się w to grać. Edytowane 11 Października 2021 przez DeeI3o Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Wiedz, że coś się dzieje: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Będąc trochę zmęczonym nieudanymi podejściami do Diablo, i mając ochotę na kanapowego coopa, wyhaczyłem w miarę tanio używane D3 i jak to wczoraj odpaliłem (po kilkunastu, może 20 godzinach w D2), to ze względu na grafikę i ogólną stylistykę miałem wrażenie jakbym włączył Raymana albo Worms 3D. Przy premierze D3 grałem w to bardzo dużo i wtedy jakoś nie widziałem tej "kolorowości", ale tak bezpośrednio po przesiadce z dwójki na trójkę różnica jest przeogromna. Chaotyczność, ilość różnych interfejsowych świecidełek i wodotrysków jest strasznie odpychająca w D3 tak na początku. Straszna szkoda, że nie ma coopa kanapowego w D2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Zdecydowanie. Było by pięknie! Może jednak kiedyś wprowadzą... Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza
bisoner 99 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Mi w D2 teraz brakuje tylko Rift fajnie jakby dali jakies tp w miescie do takiego wyzwania az napelnisz pasek. Wiem, ze to remaster d2 ale pewne usprawnienia by sie przydaly. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Działają serwery BN? Tak, ale aktualnie nie. Męczy mnie, że już któryś raz z kolei mam akurat czas chwilę pograć, a tu lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Trzeci dzień z kolei około 15 serwery padają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Jakaś katastrofa z tym co tu się wyprawia. Byłem 5 dni poza konsolą, a tu serwery są w jeszcze gorszym stanie niż przed moim ostatnim graniem. A dziś mam cały dzień wolny i pobiegałby człowiek druidem Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 To już prawie pewne, że te crashe i rollbacki to walka z duperami. Oby zakończyła się sukcesem. Dobrze, że ten ladder nie wystartował. Ja chwilowo przesiadka na singla, do czasu uspokojenia sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi