Skocz do zawartości

Abandoned

Featured Replies

Opublikowano

Psychofani kojimy wysylają grozby smierci 

They won't be able to control themselves

Edytowane przez 20inchDT

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 87,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hal Emmerich
    Hal Emmerich

Tweety Hideo z dzisiejszego poranka:         Obraz dołączony do tekstu to The Night Watch autorstwa Rembrandta van Rijna. Gdzie przyszedł na świat Rembrandt? W holendersk

• Bardzo wymowne, że gdy ludzie mają ubaw z tej całej sytuacji, grzebią po sieci, snują teorie spiskowe, które nikomu krzywdy nie robią, mają zajawkę i dostarczają rozrywkę innym graczom w tym chwilami

• I cyk pan obiektywny trzyma rękę na pulsie . Po 1 zdaniu zapowiedzi i 4 fotkach, już wie że gierka będzie generyczna. Wyrok wydany, wyrok wykonany, EX    

Opublikowano

Ale komu wysyłają? Bo w tym apelu użyta jest liczba mnoga, a z tego co kojarzę, jedyne nazwisko powiązane z tym studiem to Hasan Kahraman. W tym komunikacie napisano też że oprócz gróźb online pojawiają się również groźby w realu. Chyba nikt nawet nie wie gdzie tak naprawdę jest siedziba tej firmy, ani gdzie mieszka Hasan, więc znowu coś tu śmierdzi bullshitem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

"Prologue chapter" w aplikacji będzie dostępne w Q1 2022, dokładna data wkrótce.

Opublikowano

Czekamy panie wielki kojima,  rozyeb nas swoją boskością 

Opublikowano

Może już japa o tym, że Kojima cokolwiek ma wspólnego z BlueBoxem ? :P

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie no cotek, przecież na redicie jest śledztwo, wszystkie kropki łączą się w całość. :dynia: 

Chuj, że pod nosem mają na tweeterze podpięte coś takiego :
image.png.866e41651f39757c9d553956cf1df735.png

xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grają na was jak PiS na wyborach. XD 

Opublikowano

Zainstalowałem to niby demo demonstracyjne, ale tyle co się dowiedziałem i zobaczyłem to, to że kiedyś pokażą trailer i demo, w które zagramy. Długo nic głupszego nie widziałem, jak chcieli wkurzyć publikę to im się udało. Chyba, że to troling lvl max :D

Opublikowano

nie, choć podobny i nawet sam żartował że jest w grze

Opublikowano

Kahraman chyba nie zapomniał jakie problemy wywołał hajp z nazwiskiem Kojimy latem. Teraz ta gra prawie nikogo. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w tym momencie czekam na ten tytuł chyba tylko po to żeby go hejtować za niespełnione obietnice itp. 

Oczywiście przyjmuję też taki scenariusz, że to może być spoko tytuł, ale nie liczę na to :>