Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 327,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę pograłem i rzeczywiście w kilku elementach mało Bethesdowa ta gra. - poruszanie się, walka, wszystko mega responsywne, płynne, naprawdę fajnie się strzela, a byłem nastawiony na jakieś dre

• Strzelanie do NPC    

Opublikowano
  • Autor

20210918_154704.jpg.b7b348508540d292667a2fb1bfa533f0.jpgsuper kombinezon

Premiera za 420 dni.

Opublikowano

No taki bardziej pasujący do Halo czy STALKERa, a nie do klimatów związanych z kosmosem - gdzie miało być dodatkowo stawianie na realizm. Ten kombinezon powoduje to, że zaczynam się bać o dizajn w Starfield :( 

Opublikowano

Tu miał być realizm? A nie że to taki rpg w kosmosie? Bo ja nie wiem, ale chyba ciężko byłoby zrobić coś w stylu otwartego świata z przygodami w kosmosie a jednocześnie realistycznego?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Ok. 2300 

Opublikowano

Niech tylko chociaż postacie w TPP będą się naturalnie poruszać, a nie z kijem w dupie jak w F4, czy inne skyrimy. 

Opublikowano

2300 i taki kombinezonik? No to moje obawy wzrastają, bo to wygląda jak 1980. Jeszcze jak byłoby to około 2050 pod warunkiem, że byłyby to wyścigi motocyklowe - to dałoby przeboleć, ale 2300 i kosmos to już odległa przyszłość i taki kombinezonik nie pasuje. Brawo Bethesda :( Wystarczy poczytać Sci-Fi albo fantastykę naukową i zobaczyć wyobraźnie i technologię takiego okresu.

A tutaj 2300 i nawet nie lvl 1 w skali Kardasheva. 

Opublikowano

Rok 2300? Wtedy to było :banderas:

Opublikowano
  • Autor

Widzę że Jerome oprócz wybitnej wiedzy nt. soulsow i mody, jest również ekspertem od roku 2300

Opublikowano

Od Astronomii i Sci-fi bym powiedział, bo uwielbiam. Wiadomo, że to tylko jeden strój, ale nie podoba mi się i nie pasuje do tak odległej przyszłości. Bethesda umie zbudować klimat otoczeniem, muzyką itd, ale postacie i ubiór to już tak średnio. 

Czekam na jakiś trailer, a może i gameplay, bo do premiery rok, a nic praktycznie nie widzieliśmy. Liczę na tą grę, ale wymagam.

Opublikowano
  • Autor

No spoko, ja jestem amatorem w tym temacie i dla mnie ten kostium wygląda tak jak każdy w innych grach sci-fi

Opublikowano

No ja też nie wiem, czy tak świat pójdzie do przodu w te 280 lat że moda na kombinezony się drastycznie by zmieniła;) Kiedyś pisarze mieli fajne pomysły bo też naiwnie każdy wierzył że skok technologiczny będzie widać co dekadę jakoś mocno (np. Los Angeles w Blade Runner 2019 roku) ale teraz wszyscy wiemy jak to idzie. Oczywiście, można użyć wyobraźni i zrobić jakiś kosmiczny projekt, tylko pytanie czy w takim duchu będzie ta gra, czy bardziej przyziemna

Opublikowano

Miała być przyziemna. 280 lat to szmat czasu jeśli mowa o technologiach. W naszych czasach już robią kombinezony nowocześniejsze niż ten na zdjęciu. Wielki hełm jak dla motocyklisty, jakieś pipe'y duże i widać, że niekomfortowy. Zobaczymy do czego akurat ten model w grze będzie służył. Mnie się w ogóle nie podoba. Natomiast to tylko jeden strój z wielu które będą w grze. 

Opublikowano

a może w 2170 Brdzie wielkie boom i wszystko od początku się będzie działo i tworzyło?  Tego nie wiesz Jeromie, ani twoje książki!

Opublikowano

Masz rację, wszystko dokładnie będzie zależeć od fabuły gry itd. Mimo, że kombinezon mi się nie podoba to na grę czekam i marzę o tym by wyszedł killer, bo takich gier mi brakuje. Jedno wiem na pewno - muzyka będzie epicka :) 

Opublikowano
W dniu 18.09.2021 o 15:48, ASX napisał:

20210918_154704.jpg.b7b348508540d292667a2fb1bfa533f0.jpgsuper kombinezon

Premiera za 420 dni.

To kurtka z hełmem. Kombinezon ma też spodnie. Wiem co mówię jestem robolem.

Opublikowano

Może za 300 lat jakiś odpowiednik Jerome'a będzie sobie biegał po księżycu Saturna w stylowym kombinezonie Kanye West x Balenciaga Summer 2321 edition, ale zwykły robol który tam promem śmiga z bazy orbitalnej, żeby przez 12 godzin siedzieć na koparce będzie miał właśnie coś takiego, tanie, solidne, do naprawienia obcęgami i kawałkiem taśmy izolacyjnej.

Edytowane przez mugen

Opublikowano
W dniu 18.09.2021 o 16:00, Vins3nt napisał:

Tu miał być realizm? A nie że to taki rpg w kosmosie? Bo ja nie wiem, ale chyba ciężko byłoby zrobić coś w stylu otwartego świata z przygodami w kosmosie a jednocześnie realistycznego?

Nie wiem czemu ale moje zmysły mi podpowiadają, że to konto to Jerome.

Opublikowano

Widzę ruch w temacie, więc wchodzę poczytać coś nowego o gierce, a to tylko typowy forumowy śmietnik. Jak chcecie karmić trola, to róbcie to w CW, ok?

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież żurom juz ma.konto.

Jak on o sobie mówi w trzeciej osobie, tacy ludzie posiadają kilka osobowości

Opublikowano

Już kończę kolego @Hum, doprecyzuję tylko coś.

1 minutę temu, Figaro napisał:

Jak on o sobie mówi w trzeciej osobie, tacy ludzie posiadają kilka osobowości

Ew. pamięta, że jego powroty zawsze kończyły się banem i za wczasu robi grunt pod transfer.