Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pad do Xbox Series X i S

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam coś zmienili, jak się teraz przełącza pada z konsoli na PC? Nosz kurde, wcześniej wiedziałem, a teraz przeważnie chcąc przełączyć się na komputer włączam konsolę.

• Odpowiedzi 594
  • Wyświetleń 67,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• creatinfreak
    creatinfreak

Kiedyś uważałem pada od Xboxa za najlepszy. Teraz ten pad mega się zestarzał i potrzebuje wibracji haptycznych. Po graniu na dualsensie i pro kontrolerze/switchu jak grałem na xboxie miałem ochotę wył

• Ja mam ten z edycji forzy 5, jest super, nie trzeszczy i jest również gumowany od dołu.

Opublikowano
W dniu 19.09.2021 o 07:31, ASX napisał:

wstawiam bo może ktoś nie wiem że Xboxowy pad potrafi takie rzeczy 

Pojęcia nie miałem a ostatnio ciągle drugiego pada przełączam pomiędzy lapkiem a xboxem. A że xboxa stoi za tv to muszę tam nurkować.

Opublikowano
Po rejestracji okazało się, że była gwarancja do 4 listopada. No trudno, pad jeszcze działa ale ma lekkie dryfy. Będzie jako drugi/zapasowy.
Zdradziłeś Sony które wielbiłeś, to teraz masz za swoje..
Karma to su ka [emoji16][emoji16][emoji16]
Opublikowano

Cóż. Mi na piszące cewki pisali ze u nich nic nie ma, więc zostaje mi odpisać, że przez X naście lat grania nigdy nie dryfował mi analog. W żadnej konsoli [emoji1787][emoji1787]

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał:

Czy w tym jubileuszowym padzie przyciski też są takie głośne?

Takie same, nic się nie zmieniło.

Opublikowano
W dniu 23.12.2021 o 20:58, creatinfreak napisał:

Po rejestracji okazało się, że była gwarancja do 4 listopada. No trudno, pad jeszcze działa ale ma lekkie dryfy. Będzie jako drugi/zapasowy.

Te dryfty to banalna naprawa. Sam to robiłem jakiś czas temu. Wystarczy wymienić sensory przy analogach. Koszt jednego sensora to jakieś grosze na allegro.

Takie same analogi są też np w switch pro controller i tak samo wygląda naprawa.

Opublikowano
2 godziny temu, devilbot napisał:

Te dryfty to banalna naprawa. Sam to robiłem jakiś czas temu. Wystarczy wymienić sensory przy analogach. Koszt jednego sensora to jakieś grosze na allegro.

Takie same analogi są też np w switch pro controller i tak samo wygląda naprawa.

Już wiem komu odeślę jak zadriftuje :)

Opublikowano
2 godziny temu, devilbot napisał:

Jakieś linki? Co prawda aż tak bardzo nie lata i pad będzie jako zapasowy, ale może i bym się pobawił.

Opublikowano
W dniu 21.12.2021 o 10:40, krzysiek923 napisał:

Jeśli dobrze pamiętam coś zmienili, jak się teraz przełącza pada z konsoli na PC? Nosz kurde, wcześniej wiedziałem, a teraz przeważnie chcąc przełączyć się na komputer włączam konsolę.

Ponawiam pytanie, bo już mnie to wkurwia. Kiedyś działało, teraz za każdym razem włącza się konsola.

Opublikowano

Pytanie o jakość wykonania padów series w porównaniu do tych z one. 

Czy jest to mniej więcej to samo czy któryś jest dużo lepszy jeśli chodzi o awaryjność? 

Opublikowano

Moim zdaniem bumpery są wytrzymalsze, a reszta raczej bez zmian wartych odnotowania w kwestii jakości.

Opublikowano

Złożony temat i nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na podstawie kilku stron tego tematu. W moich dwóch poprzednich padach od One dość szybko padły bumpery, wydawały się delikatniejsze (może gorsze przełączniki, może do tego delikatna zmiana ergonomii/kształtu), na dwóch padach od Series X gram od premiery, całkiem sporo i problem miałem z dryfującym analogiem w jednym z nich. Oczywiście z lewym, który często się wciska, aby biegać postacią. U mnie w obu nic się nie klei jeśli chodzi o triggery.

Edytowane przez krzysiek923