Opublikowano 19 września 20213 l No ale to chyba było tak, że 2 kliknięcia parowały z konsolą, a przytrzymanie przycisku Guide przez 6 mignięć loga Xbox na padzie z PC. Teraz tylko 2 kliknięcia wystarczą do przełączenia urządzenia.
Opublikowano 19 września 20213 l Autor 1 godzinę temu, messer88 napisał: A to całe przygaszanie światełek już działa? Tylko u insajderow, w normalnym dashboardzie wciąż tego nie ma
Opublikowano 20 września 20213 l Kupiłem 5 raz elite 2. 5 raz jest gównem w którym nie łapią przyciski. 2 na premierę. 2 po roku. 1 po 2 latach i oni (pipi)a dalej nie naprawili tego w padach za 800 zł. Jakie to jest wku**...
Opublikowano 20 września 20213 l Pady zaczynając od one to jakiś dowcip. Ten od 360 był nie do zajebania.
Opublikowano 20 września 20213 l 20 minutes ago, ASX said: Mnie się starły gałki w padzie od 360-tki po kilku latach xd mi się pada do 360 nie udało dobić, padło wszystko inne, adapter do pc i charge&play bateria, pada wyrzuciłem On 9/19/2021 at 5:31 AM, ASX said: wstawiam bo może ktoś nie wiem że Xboxowy pad potrafi takie rzeczy i dlatego lubię cie mordko, nie wiedziałem a przyda się, choć mam nadzieje ze z elite 2 będzie działać Edytowane 20 września 20213 l przez Labtec
Opublikowano 20 września 20213 l Nie wiem, widocznie mam jakiegoś farta, bo o ile w obu padach (bundlowym i dokupionym) do One padły mi bumpery całkiem szybko, tak mam obecnie dwa pady do Series X (też bundle i dokupiony) i zero problemów, a gram całkiem dużo, nie cackam się jak z jajkiem.
Opublikowano 20 września 20213 l Pady od 360 mi się tylko normalnie zużywały (chociaż od ciągłego sprintu w CoD kiedyś dodatkowo odłamał mi się kawałek gałki), jeden od One rzeczywiście miał problem z triggerem i poszedł na gwarancję, tak to ok, chociaż w niektórych na słuchawkach był szum mniej słyszalny w innych. Do tego niektóre są nieco lepiej spasowane, inne nieco gorzej.
Opublikowano 27 września 20213 l Chciałem rozkręcić pada xbox ale jest problem. W środku śróbki jest jakiś bolec który uniemożliwia włożenie śrubokrętu. Tak jak n zdjęciu pod tym linkiem: https://ibb.co/bLRtZ2K Błagam pomocy co mam zrobić ???
Opublikowano 27 września 20213 l @Bercikus nabyć śrubokręt z dziurką. to są typowe śrubokręty torx, serwisowe, jak do telefonów na przykład. bez problemu można je dostać.
Opublikowano 2 października 20213 l Pad mi się chyba spierdolił, nagle zgubił połączenie i go sparować z konsolą nie mogę, na kablu też nie działa zawibruje na chwilę i kaplica, najlepsze jest że na PC od strzała trybi na kablu i działa jak należy. Wcześniej już miałem że się rozłączał ale wystarczyło go włączyć i było git.
Opublikowano 2 października 20213 l A czy na komputerze można ściągnąć jakaś aplikacje do pada która pokazywałby stan baterii?
Opublikowano 2 października 20213 l @easye a po wejściu w to menu bluetooth na win10 nie pokazuje ci? W którymś miejscu mnie się obił o oczy pasek ze stanem naładowania.
Opublikowano 3 października 20213 l Moje odczucia co do Series pada są raczej negatywne. Być może trafiłem na wadliwą sztukę, ale po kilku miesiącach użytkowania zapada mi się prawy trigger, lewy dpad działa jedynie przy dużym nacisku (używałem go tylko do Injustice 2 przez około 10 godzin), a przyciski i gałki są tak głośne i... plastikowe? że nie wiem jak to przeszło kontrolę jakości. W porównaniu z padem od One'a to jak niebo a ziemia. Edytowane 3 października 20213 l przez Bigby
Opublikowano 3 października 20213 l Ojezu ja też nie lubie tego plastikowego kilkania face buttonow, ale w padach od one jest dokładnie to samo. Naciskanie dpada jest satysfakcjonujące, ale i tak wolalbym, zeby byl cichy No nie wiem, są ludzie ktorzy lubia takie plastikowe stukanie?
Opublikowano 3 października 20213 l U mnie to klikanie jest tak z 2 razy głośniejsze niż w padzie od One'a.
Opublikowano 10 października 20213 l W euro jest pad z okazji 20 lecia xboxa za 269. Klępnałem, bo jest petarda
Opublikowano 10 października 20213 l Autor już zamówiony ;D trochę śmiesznie bo niedługo będę miał więcej kontrolerów do XSX niż kupionych gier w pudełkach xD
Opublikowano 10 października 20213 l A niedługo liczba edycji padów przewyższy liczbę wiadomo czego ;D