Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NINJA GAIDEN: Master Collection

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Podobno ngs to nie wersja z ps3 tylko vitowa xDDDDD jesli to bedzie prawda to nie ma chuja zebym to gowno kupil.

• Odpowiedzi 270
  • Wyświetleń 25,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jestem pewien, że są bo kupiłem tę kolekcję i grałem w te DLC wczoraj.   Na Xboxie do wyrwania za psie pieniądze chyba wyszło mnie to 108 zł za 3 najlepsze slashery na świecie. Gra chodzi

• Izuna drop zsynchronizowany ze stolcem który robi plum 

• Udało mi się ukończyć UN10 z kolekcji (RE) i zrobić poradnik do tego piekła. Tylko 13 graczy na świecie zdołało ukończyć tę próbę solo. Część z nich postanowiła nawet "zglitchować" Elizabeth, nieładni

Opublikowano
6 godzin temu, XM. napisał:

Podobno ngs to nie wersja z ps3 tylko vitowa xDDDDD jesli to bedzie prawda to nie ma chuja zebym to gowno kupil.

Podobno też zgubili kody źródłowe od pierwszych wersji gier i tylko sigmy mogą remasterować:facepalm:

Opublikowano
W dniu 26.03.2021 o 19:25, XM. napisał:

Skąd info ? No przecież tragedia wtedy :C

Opublikowano

To widziałem pytam, bardziej o to że mają być to wersje z Vity w tym remasterze

Opublikowano
  • Autor

Są porównania w necie na których widać, Że efekty i kolorystyka z trailera pasują do wersji vitowej, a nie ps3.

Opublikowano

Nie wiem czy to też oznacza korzystanie z edycji Vitowej ale na PS Storze jest dopisek "Zgodność: PS4–PS Vita" / "Interconnectivity: PS4 - PS Vita" (Remote Play jest oddzielnie wyszczególniony).

Opublikowano

O co kaman z NG 3? to chyba wyszło na xO i nie było tak dobre jak NG B :wub:  wynikało z recenzji. Jest to dobre, jest to na ps4? Wybaczcie lenistwo,ale nie chce mi się wstecz czytać kilku stron :czezky:

Opublikowano

No to serio jak to będzie port z Vity to elo pozdro xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O jezusiczku nazareński, kto wie czy na okoliczność tego remastera nie wrócę do konsolowego grania!:obama:

Opublikowano
  • Autor

Wyglada to fchuj biednie.

Opublikowano
31 minut temu, XM. napisał:

Wyglada to fchuj biednie.

Oj tam oj tam! Daj mi się trochę poekscytować:whyyy:

Opublikowano

Trzeba kupić, tylko w ten sposób jest szansa na NG4. 

Opublikowano

No i jak tu się nie zgodzić ze stwierdzeniem, że Ryu Hayabusa jest największym, najbrutalniejszym zabójcą ze wszystkich gier jakie dotąd się ukazały ever:obama:

Opublikowano

Potwierdzam, będzie grane, dzień po urodzinkach skąd wiedzieli? :obama:

Opublikowano

Alma, jeszcze tylko ponad miesiąc i widzimy się ponownie :obama:

Opublikowano
W dniu 18.03.2021 o 23:55, XM. napisał:

Podobno brak fizyka u nas i w us. Co za pizdiochy, robią to samo co z nioh:ce gdzie tylko w Azji wyszło.

Mówisz o wersji na PS4/X/Switch? w sensie brak nośnika? 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Jak ngs1 będzie z ps3 i będą wszystkie dlc to kupię. Tylko wtedy bo ng2 i 3 w enhanced to od dawna jest na xboxie.

Opublikowano

Nie tykam tej kolekcji, może kiedyś za trzy dychy na przecenie. Na Xboxie mam najlepsze wersje każdej z gierek w wysokiej rozdziałce i stałych 60 klateczkach, styka.

Opublikowano

Ja kupię na xboxa na mocnej przecenie za reale brazylijskie. Sigmy to fajne gry i mają masę side contentu i dodatkowych postaci no i w ten sposób na xboxie będę miał wszystkie Ninja Gaideny.