Opublikowano 26 lutego26 lut Dodanie tego Lossless do Skyrima 2 żeby lag wynosił równo 1 sekundę :-)? Czemu nie
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Wrzucam tutaj, bo w sumie nie znalazłem lepszego miejsca. W zeszłym roku trochę siedziałem na linuxie i brakowało mi wsparcia dla modów, głównie chodziło o Wieśka 3 i narzędzie do zespajania skryptów które nie działało pod moim systemem. Wydaję się że jest coś na warto rzucić okiem, program nazywa się Amethyst i już na tą chwilę wspiera sporo gierek, jest integracja z nexusem i wiele innych możliwości z których nigdy nie skorzystam, ale zostawiam tutaj żeby było dla "potomnych"GitHubGitHub - ChrisDKN/Amethyst-Mod-Manager: A Linux native mo...A Linux native mod manager for a variety of games. Contribute to ChrisDKN/Amethyst-Mod-Manager development by creating an account on GitHub.Przy okazji ma prosty i czytelny interfejs, czego chcieć więcej?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ja jebe. Cena Steam Machine może zabic jak oni tyle chcą za ten staroć.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Niech mnie chuy, jak mawiał klasyk. Te AI i ceny pamięci nas wykończą
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Niech to wszystko yebnie bo ta sytuacja z cenami wszystkiego jest po prostu chora.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dalej się łudziłem na w miarę przystępną cenę steam machine ale właśnie straciłem nadzieję
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jak to AI nie pyerdolnie to co dalej? Steam i konsole jako bezsprzętowa apka na tv z grami działającymi w chmurze? Tak będzie.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Idę przetrzeć szybkę w moim OLED bo w tym tempie to za rok dwa sobie go wymienie za kawalerkę w centrum jakiejś mieściny.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 godzin temu, Ins napisał(a):Niech to wszystko yebnie bo ta sytuacja z cenami wszystkiego jest po prostu chora.Ale co ma yebnac ? Firmy nie chcą sprzedawać ze stratą, ba! dalej chcą kosić kasę (i co pokazują wyniki firm całkiem dobrze im to idzie), a gracze są w stanie wziąć na siebie wszystko przecież.To brzmi jak układ idealny
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Chyba chodziło o jebnięcie banki AI która w większości odpowiada za te sytuacje. No i gracze aż tyle to na siebie nie wezmą, po prostu przestaną kupować konsole. Co już teraz widać po spadkach sprzedaży sprzetu.I dla Valve to nie jest może taki duży problem, ich biznes nigdy nie był i nigdy nie będzie oparty o sprzedaż hardware'u. Steam Deck i Steam Machine to dla nich poboczny quest, mogą go sobie sprzedawać nawet za 2000 dolarów i Steamowi to nie zaszkodzi. Ale dla Sony, Nintendo czy nawet Xboxa dla których fundamentem biznesu wciąż jest sprzedaż własnych urzadzeń ta sytuacja nie jest do pozazdroszczenia w dluzszej perspektywie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak by mi dzis SD umarl to bym nawet nie pomyslal zeby kupic jeszcze raz za tyle ile chca. Serio ludzilem sie ze zobacze Steam Machine za 4k.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Najlepsze jest to ze lenovo potrafi wycenić lepszy sprzęt na 2600 zł. Zaraz sie zlecą obrońcy ze nie ma OLeda. Ale Lenovo legion go s ma 8 cali, vrr, 120 Hz i 1080p. Dla mnie cena za tak przestarzały sprzęt jest śmieszna.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, Dragon13 napisał(a):Najlepsze jest to ze lenovo potrafi wycenić lepszy sprzęt na 2600 zł. Zaraz sie zlecą obrońcy ze nie ma OLeda. Ale Lenovo legion go s ma 8 cali, vrr, 120 Hz i 1080p. Dla mnie cena za tak przestarzały sprzęt jest śmieszna.a skąd ta pewność że Lenovo, Asus lub ktokolwiek inny nie podniesie cen?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Valve to biedna amerykańska firma prowadzona przez prywaciarza cierpiącego na otyłość. Lenovo to potężny moloch dotowany przez wielkie Chiny.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No niesamowite jest to. W grudniu 2023 kupiłem OLED za 2599zł a trzy lata później jest kilkaset złotych droższy xD Już w tamtym roku raczej nie poleciłbym nikomu (mimo, że go uwielbiam) Steam Decka w tamtej cenie bo często już po prostu nie domaga, a ci jeszcze podwyżki robią.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jakiś dramat. Steam deck mam od sierpnia zeszłego roku i uwielbiam ten sprzęcik do tego stopnia, że chciałem na steam machine zrobić pre-order (pierwszy pre-order w moim w życiu). No nic, konkretne info pewnie na dniach, zobaczymy.
Opublikowano 40 minut temu40 min Ze steam deckiem mały problem, kto miał kupić już dawno kupił.Za to nowe konsole po 8tys zł coraz bardziej realne
Opublikowano 33 minuty temu33 min Wyszedłem lepiej niż myślałem na zakupie Steam Decka w najtańszym wariancie niedaleko po premierze i podmiance dysku we własnym zakresie. Teraz mimo sympatii do tego sprzętu miałbym opory z zakupem nówki. Edytowane 33 minuty temu33 min przez Jukka Sarasti
Opublikowano 9 minut temu9 min No a deck ma tylko 16GB pamięci xd powodzenia ze sprzętami które mają 32GB. Jak to szło preorderowcy to frajerzy? No źle się zestarzało. Dobrze, że jestem zapakowany w topowy sprzęt to na czas tej burzy mam spokój.