Opublikowano środa o 21:421 dzień Juha sie leje i o to chodzi. Nie zapowiada sie na dziecinna opowiastki, a to najważniejsze.Jesien oznacza, ze GTA6 to pewniak w maju xd xd
Opublikowano środa o 21:451 dzień Jest Omega Red, jeden z moich ulubionych złych, ciekawe kogo tam jeszcze dorzucą
Opublikowano środa o 21:561 dzień Wygląda super, ciekawe czy to będzie bardziej liniowa gra czy open world jak w Spider-Manie.
Opublikowano środa o 21:561 dzień Mystique będzie, Sentinele.In this global thriller, Wolverine’s search for answers will send him on perilous excursions to exotic locales, including the island nation of Madripoor, the frosted wilderness of Canada, and the narrow city streets of Tokyo – all potential battlegrounds for fierce, bloody, destructive action.Czyli pewnie taki semi open world, z hubami, dla mnie git.
Opublikowano środa o 22:001 dzień No chyba nikt by nie chciał latać Wolverine bez ładu i składu po 100km2 i ganiać złodziejaszków po alejkach.Po cichu marzę o flashbackach i przeleceniu gamplayowo CAŁEGO weapons X. Walka z niedźwiedziem, tego chcą fani. Wtedy całkowicie gra pozbędzie się elementów cukierkowatosci. Edytowane środa o 22:011 dzień przez Rtooj
Opublikowano środa o 22:021 dzień To będzie trochę taki Uncharted, ale brutalny i komiksowy, z bardziej otwartymi przestrzeniami jak w TLOU 2.
Opublikowano środa o 22:041 dzień Bardzo dobrze, ile można w sandboxy, a tempo rozgrywki na tym pewnie zyska.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W końcu coś konkretnego, jeśli chodzi o brutalność z tytułem od Insomniac. Wyobrażając sobie Wolverina, właśnie taki efekt końcowy miałem w głowie. Liam McIntyre idealnie nadaje się do tej roli, jeśli ktoś oglądał Spartakusa to wie, że facet ma doświadczenie szczególnie dla tej roli i nie gada za dużo jak wielu aktorów.Gierka wpada day one.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Szkoda, że hype na Marvela skończył się jakieś 5 lat temu, a Wolverine nie jest tak popularną i lubianą postacią, żeby gra z jego udziałem sprzedała się tak dobrze jak np. Spider-man. Trailer taki sobie, mocno cinematic, a combosy wyglądają biednie w hooy, jestem ciekaw czy przez całą grę będzie się dusić dwa razy kwadrat i raz trójkąt, żeby pokonać każdego przeciwnika czy jedak będzie w tym jakiś bardziej finezyjny sznyt. Na plus oczywiście brutalność, roboty czy nie roboty wygląda to nieźle i podchodzi trochę pod Mortal Kombat z tą ilością juchy oraz pazurami Rosomaka przebijającymi się przez czaszki, z drugiej strony gryzie mi się to z lokacjami, wyglądają zbyt kolorowo i radośnie. Naprawdę tak ciężko zrobić teraz grę w mroczniejszej stylistyce? Zwłaszcza, że twórcy raczej nie celują tu w pokolenie Robloxa tylko w nieco starszych odbiorców.Anyway, nic mnie na ten moment nie przekonuje do zakupu day 1, ani nawet day 500, po tak długim okresie dewelopingu liczyłem na więcej. Ogra się kiedyś w Plusie. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Josh
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 2 minuty temu, Josh napisał(a):Szkoda, że hype na Marvela skończył się jakieś 5 lat temu, a Wolverine nie jest tak popularną i lubianą postacią, żeby gra z jego udziałem sprzedała się tak dobrze jak np. Spider-man. Dlatego zeszłoroczny Deadpool & Wolverine zarobił tyle co dwie poprzednie części razem wzięte i jest w topce największych kasowych sukcesów jeśli chodzi o komiksowe filmy. Do tego Wolverine jest najpopularniejszym mutantem i w różnych rankingach popularnosci postaci marvela jest zazwyczaj na drugim miejscu za Spider manem. Pierdolisz.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Widzę, że skrzywienie dobre w naszym temacie o Wolverine, jak nie narzekanie na juchę z robotów, to na Marvela. Nikt nie zauważył, że to może być najlepsza gra Insomniaca i do tego pozbawiona największego gówna, czyli open world.8 godzin temu, Rtooj napisał(a):Wygląda super, ciekawe czy to będzie bardziej liniowa gra czy open world jak w Spider-Manie.Będzie podobna struktura, jak w Rift Apart, hub i kilka plansz do eksploracji.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 2 minuty temu, Shen napisał(a):Dlatego zeszłoroczny Deadpool & Wolverine zarobił tyle co dwie poprzednie części razem wzięte i jest w topce największych kasowych sukcesów jeśli chodzi o komiksowe filmy. Do tego Wolverine jest najpopularniejszym mutantem i w różnych rankingach popularnosci postaci marvela jest zazwyczaj na drugim miejscu za Spider manem. Pierdolisz.Ten film zarobił tyle tylko dzięki Deadpoolowi, posusze w temacie filmów superbohaterskich (a może ściślej: ogólnej biedzie jeżeli chodzi o to co puszczają w kinach) i zajebiście grubej reklamie (w Poznaniu co 10 metrów przewracałem się o przystanki autobusowe oklejone plakatami z tego filmu), a nie dzięki WolverinowiAlso: reveal trailer Spider mana 2: 31 mln wyświetleń, reveal trailer Rosomaka: ledwo 10 mln. Swoje może i zarobi, ale nie będzie to już taki szał jak ze Spiderem.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 12 minut temu, Josh napisał(a):Wolverine nie jest tak popularną i lubianą postacią, żeby gra z jego udziałem sprzedała się tak dobrze jak np. Spider-man. gość trolluje, nie?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 minutę temu, jimmy napisał(a):gość trolluje, nie?Chyba poważnie pisze
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Teraz, PiotrekP napisał(a):To teraz jeszcze gierkowego Deadpoola niech zrobią.Może Insomniacowi już wystarczy, dałbym im coś poza Marvelem jednak na PS6, ale wydaje mi się, że dopóki nie będzie wtopy z ich strony, to Marvel będzie im przypisany.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Wyparcie widzę mocne na forumku I czytanie ze zrozumieniem pewnie też: ja nie twierdzę, że gra zbombi finansowo. Twierdzę, że nie zrobi takiej furory jak oba ostatnie Spidery i zarobi od nich wyraźnie mniej z uwagi na mniej lubianego bohatera i spadek popularności filmów o herosach. Zresztą, niedługo się o tym przekonamy, chętnie wtedy wrócę do tego wątku. 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a):To teraz jeszcze gierkowego Deadpoola niech zrobią.Mamy Deadpoola w domu
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Wielka szkoda że właśnie brakuje na sklepikach tych gier jak Deadpool, X-Men Origins Wolverine czy Spidermany wcześniejsze
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 10 minut temu, Josh napisał(a):Ten film zarobił tyle tylko dzięki Deadpoolowi, posusze w temacie filmów superbohaterskich (a może ściślej: ogólnej biedzie jeżeli chodzi o to co puszczają w kinach) i zajebiście grubej reklamie (w Poznaniu co 10 metrów przewracałem się o przystanki autobusowe oklejone plakatami z tego filmu), a nie dzięki WolverinowiAlso: reveal trailer Spider mana 2: 31 mln wyświetleń, reveal trailer Rosomaka: ledwo 10 mln. Swoje może i zarobi, ale nie będzie to już taki szał jak ze Spiderem.Ja tylko przypomnę że jak pokazali w trailerze powrót Logana do żółtego stroju to laski zdejmowały gacie przez głowę, wszyscy mieli w pompie deadpoola. Ten film leciał na Loganie jak Schreiberowa na cyckach.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 22 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):to może być najlepsza gra Insomniaca i do tego pozbawiona największego gówna, czyli open world.Jeśli to zapowiada Ci się na najlepszą grę Insomniac to aż boję się zapytać która to druga najlepsza.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Stare Spyro albo pierwsze Ratchety zjadają na śniadanie to co nam wczoraj pokazali. No, ale co kto lubi.1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):Wielka szkoda że właśnie brakuje na sklepikach tych gier jak Deadpool, X-Men Origins Wolverine czy Spidermany wcześniejszeNa pocieszenie mamy Marvel's Avengers oraz z sąsiedniej stajni Gotham Knights i Suicide Squad Natomiast jeżeli komuś podobał się Deadpool z PS3, to na obecnej generacji najbliżej gameplayem stoi tu Wanted: Dead. Polecam, fajna gierka.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. resistance 2. No nie jest to zbyt utalentowane studio. Wyniesieni na piedestał przez klapów w erze ps3 jak każde studio wyrobników jakie posiada sony