Opublikowano 4 czerwca4 cze Jak dla mnie najgorszy motyw to jak wjeżdża baba z mocami, ten fioletoróż (to jest kolor całej tej jebanej generacji) pasuje tu jak post przerywany do Roziego.Może hooyowo też wybrali lokacje bo ciekawsze rzeczy to w tych przebitkach na koniec widać
Opublikowano 16 czerwca16 cze Rzekomo do premiery ,,Wolviego" Rosomaka od Insomniaca... (ależ poszedł rymik) zostało około 3 miesięcy (a myślałem, że będzie to początek grudnia 2026!). Na Ps5-teczce już sobie zacieram rączki... jak to będzie wyglądało, bo gameplaye pokazują ogólną moc samej rozgrywki, dopracowanej i szybko przetwarzanej szaty graficznej. Najdziwniejsze jest to, że za jakiegoś mocnego Deluxa na PSStore trzeba na Ps5 wybulić prawie 400zł. No ale... raz się żyje; co zawiera taka edycja ,,Deluxe":• Marvel’s Wolverine• 5 wyjątkowych kostiumów: „Niesamowity”, „Dzikość”, „Nocne łowy”, „Nowa skóra”, „Era Apocalypse’a”• 5 wyjątkowych par szponów: gładkie szpony, wydrążone szpony, ząbkowane szpony, zwężone szpony, grube szpony• 3 punkty techniki• Dodatki przedsprzedażowe: wcześniejszy dostęp do kostiumu „Klasyczny brąz” i lustrzanych szponów, 1 punkt techniki, 4 awatary PlayStation®
Opublikowano 16 czerwca16 cze Nie wiem... czy to ,,fake AI" zrobiony przez jakiegoś Youtubera, no ale... jeśli tak ma wyglądać insomniacowy ,,Rosomak" w wersji kolekcjonerskiej, to hohohoho. Ja prdl! Umrę jak nie kupię...No ale... ponoć w Polsce nie ma w sprzedaży żadnej z wersji kolekcjonerskiej tej gry. Także jeśli coś, to taka ewentualność istnieje, ale jako coś do kupna przez nas zagranicą. Szkoda, pomarzyć można, chyba że... :D
Opublikowano 17 czerwca17 cze Odpowiem sztucznej inteligencji: to fake, a Insomniac potwierdziło na twitterze, że nie będzie kolektorki. Co jest dziwne, biorąc pod uwagę z jakim rozmachem wychodziły inne first-party
Opublikowano 17 czerwca17 cze Gierka pewnie krótka jak ostatni Ratchet to nie będą ryzykować z limitkami.
Opublikowano 17 czerwca17 cze Co ma wspólnego długość gry z edycją limitowaną? Od jakiej długości gra dostaje artbook, a od ilu h maskę?
Opublikowano 17 czerwca17 cze Również i Ja sprawdziłem ten powyższy niby-kolekcjonerski egzemplarz ,,Rosomaka" od Insomniac Games. Faktycznie, to fake, a raczej ,,concept art" wsparty AI, od jakiegoś Youtubera. Szkoda, bo pasowało to po prostu wszystko; na moje oko w Polsce taki zestawik kosztowałby dla gracza... 1500-1800zł. Już ta ,,niby-figsa" z łebkiem Strażnika pewnie z 1000zł co najmniej, no a jeszcze reszta, plus gra oczywiście.... Może kiedyś... Przynajmniej Jean Grey kurnia balans w gameplayu do Wolviego prezentowała się całkiem, całkiem. :D
Opublikowano 29 czerwca29 cze Można już składać zamówienia na album, którego premiera odbędzie się trzeciego listopada bieżącego roku.
Opublikowano 29 czerwca29 cze Przynajmniej nie będzie cwaniaków co by tą EK wykupili, a potem chcieli sprzedać z przebitką. W którejś sieciówce u nas, w tamtym tygodniu jeszcze kolekcjonerkę SM2 wyprzedawali. W sumie po tych gejplejach jakoś mi totalnie siadł hype na ten tytuł.
Opublikowano 17 lipca17 lip Zero jaranka, ale mam nadzieje że chociaż te komentarze przełożą się na kupno tych pudełķowych wersji i różnica będzie znacząca.
Opublikowano 17 lipca17 lip No, ładne to CGI. Poza tym czy tylko dla mnie Logan ma strasznie nieproporcjonalnie krótkie nogi? Komicznie to wygląda.
Opublikowano 18 lipca18 lip Z GTA VI rywalizować będzie ciężko, ale ,,Rosomakowa" gra od ,,Insomniaca".... teoretycznie może zarobić i lekko na starcie (ale chyba co najwyżej na pierwszym biegu xD) podburzyć idealny zarobek dla legendy GTA. Widziałem na razie dwa dość długie gameplay'e marvelowskiego ,,Wolviego", sporo zwiastunów i grafik w UHD i HDRach... i chyba to nie ma prawa się nie udać. Ta gra musi wizualnie wypalić. Oczywiście Paradoksu Doliny Niesamowitości ona nie osiągnie, ale sądzę odpowiedni ,,dolar w kieszeni" dowiezie, no i zadowolonko u graczy również.
Opublikowano 19 lipca19 lip W dniu 17.07.2026 o 21:12, Michu_M napisał(a):No, ładne to CGI. Poza tym czy tylko dla mnie Logan ma strasznie nieproporcjonalnie krótkie nogi? Komicznie to wygląda.Zgadza się, wygląda trochę jak karzełek. Od początku wkurzał mnie ten wielki łeb i nieproporcjonalne ciało.
Opublikowano 19 lipca19 lip Chyba serio nie wierzą w ten tytuł i nie upitolili EK z figurką, steelem z kodem i 3 bonusowymi ciuchami i punktami XP za 1299zł.
Opublikowano 19 lipca19 lip 12 minut temu, Masorz napisał(a):Bo to karzeł jest, w komiksach ma 160cm wzrostu XDAle XD że niskiego XD wzrostu, czy XD karzeł XD z wielką głową XDBo XD czytałem dużo Logana, i XD nie kojarzę by XD miał w Weapon X XD wielki XD łeb. Edytowane 19 lipca19 lip przez Rtooj