Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

Ściągnąłem i nie da się grać. Cały czas przycina.

Odpaliłem z ciekawości na archaicznym PC i działa zdumiewająco dobrze. Na High +60fps z minimalnymi spadkami. Ogólnie opcji sporo i wygląda na bardzo dobry port, więc nie wiem, co jest problemem u Ciebie. Na Steam Deck również trzyma stabilne klatki, choć oczywiście kosztem detali.

Ale osobiście powtórzę sobie na PS5, jak wyjdzie nowe DLC i japońskie głosy. Na PC już są do wyboru i brzmią... ok. Może będę musiał się przyzwyczaić po tylu godzinach z koreańskim, ale top japońskiego VA to na pewno nie jest.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 162,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

No to sprawdź może swojego kompa, bo mam słabszego niż ty i u mnie na Very High z DLSS klateczki stabilne. Chociaż jakiś dziwny bug jest, bo co jakiś czas proc zaczyna mielić na 100% - pomaga wejście do menu pauzy i wyjście.

Opublikowano

Jeśli chodzi o jakiekolwiek różnice to demko na PC ma inne stroje do wyboru w trybie bossa niż na PS5

Opublikowano

Ta gra pod względem walki dostaje potem jakiegoś boosta? Bo ten początek dramat. Jedynie co mi sie spodobało to muzyka

Opublikowano

Obczaj sobie ten tryb z bossem, jeśli chodzi o walkę to w głównej mierze będzie coś takiego jak w tym trybie

Opublikowano

Dobra obczaiłem bardziej. Gra tnie tylko przy zapisywaniu i gdy jakaś scenka się wczytuje.

Po podpieciu do tv 4k wszystko na full dlss jakość 110 fps +. Sprawdziłem i w sumie dobrze, że demo wyszło, bo jednak niechce mi się w to grać ponownie. Różnić w grafice oprócz rozdzielczości nie zauważyłem .

Opublikowano
14 godzin temu, Square napisał(a):

Po przejściu dema na PC jest nowy zwiastun, a w nim dwa nowe stroje. Ten pierwszy obama

Oj, będzie kolejne przejście na NG+ banderas