Opublikowano 31 maja31 maj Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Ściągnąłem i nie da się grać. Cały czas przycina.Odpaliłem z ciekawości na archaicznym PC i działa zdumiewająco dobrze. Na High +60fps z minimalnymi spadkami. Ogólnie opcji sporo i wygląda na bardzo dobry port, więc nie wiem, co jest problemem u Ciebie. Na Steam Deck również trzyma stabilne klatki, choć oczywiście kosztem detali.Ale osobiście powtórzę sobie na PS5, jak wyjdzie nowe DLC i japońskie głosy. Na PC już są do wyboru i brzmią... ok. Może będę musiał się przyzwyczaić po tylu godzinach z koreańskim, ale top japońskiego VA to na pewno nie jest.
Opublikowano 31 maja31 maj No to sprawdź może swojego kompa, bo mam słabszego niż ty i u mnie na Very High z DLSS klateczki stabilne. Chociaż jakiś dziwny bug jest, bo co jakiś czas proc zaczyna mielić na 100% - pomaga wejście do menu pauzy i wyjście.
Opublikowano 31 maja31 maj Jeśli chodzi o jakiekolwiek różnice to demko na PC ma inne stroje do wyboru w trybie bossa niż na PS5
Opublikowano 31 maja31 maj Ta gra pod względem walki dostaje potem jakiegoś boosta? Bo ten początek dramat. Jedynie co mi sie spodobało to muzyka
Opublikowano 31 maja31 maj Obczaj sobie ten tryb z bossem, jeśli chodzi o walkę to w głównej mierze będzie coś takiego jak w tym trybie
Opublikowano 31 maja31 maj Dobra obczaiłem bardziej. Gra tnie tylko przy zapisywaniu i gdy jakaś scenka się wczytuje.Po podpieciu do tv 4k wszystko na full dlss jakość 110 fps +. Sprawdziłem i w sumie dobrze, że demo wyszło, bo jednak niechce mi się w to grać ponownie. Różnić w grafice oprócz rozdzielczości nie zauważyłem .
Opublikowano 31 maja31 maj 14 godzin temu, Square napisał(a):Po przejściu dema na PC jest nowy zwiastun, a w nim dwa nowe stroje. Ten pierwszy Oj, będzie kolejne przejście na NG+
Opublikowano środa o 14:314 dni To jest naprawdę dobra gra. Na początku traktowałem ją trochę jak sexy mema, ale im dalej w las tym historia oraz sama rozgrywka robi się coraz ciekawsza. Jak już się trochę dopakuje Eve to ciacha się przyjemnie i sama eksploracja potrafi wciągnąć.
Opublikowano środa o 17:064 dni Eve to ma chyba tutaj więcej ciuchów niż ruchów. Pograłbym sobie znowu, ale nie chce mi się kończyć ng+ i potem znowu przebijać się do Oazy.
Opublikowano czwartek o 20:453 dni Deweloperzy z Shift UP są bardzo zajęci. Oprócz portu na PC zaczęli również pracę nad kontynuacją Stellar Blade, ale także kolejnym nowym IP, tj. Project Spirits. Poniższa oficjalna grafika świadczy o tym, że celują w podobny, albo i nawet odwaznieszy design bohaterek.
Opublikowano piątek o 06:343 dni Przy kolejnej grze to już będą z biustami do kolan i paradować w paskach zasłaniających wiadome miejsca.
Opublikowano piątek o 07:443 dni Już do dema są odpowiednie mody, ale spoko, że nie tylko nagie, powiększające atrybuty itd., ale też fajne dość odsłaniające stroje ludzie robią.
Opublikowano piątek o 08:133 dni Gracze PC zrobią z kolejną świetną grą konsolową to co zawsze, dorobią wielkie cycki, sprawdzą 1 godzinę czy karta graficzna daje z siebie 100%, jak nie to zrobią filmik 2h o błędach, napiszą że gra nareszcie jest świetna, ale czekają na łatkę, i słuch po graniu zaginie.
Opublikowano piątek o 08:463 dni 32 minuty temu, Rtooj napisał(a):dorobią wielkie cyckiTo już jest przecież.Godzinę temu, tjery napisał(a):fajne dość odsłaniające stroje ludzie robią.Zapodaj screeny.
Opublikowano piątek o 11:452 dni 3 godziny temu, Rtooj napisał(a):Gracze PC zrobią z kolejną świetną grą konsolową to co zawsze, dorobią wielkie cycki, sprawdzą 1 godzinę czy karta graficzna daje z siebie 100%, jak nie to zrobią filmik 2h o błędach, napiszą że gra nareszcie jest świetna, ale czekają na łatkę, i słuch po graniu zaginie.Słyszałem też, że podobno gracze PC podczas grania w świetne konsolowe gry śpiewają piosenki na cześć Nawrockiego.2 godziny temu, Square napisał(a):Zapodaj screeny.Będę w chacie w niedzielę to coś ogarnę, ale można sobie zobaczyć na Nexus, daj w Google Stellar Blade mods to wyskoczy Ci jako pierwszy Nexus i tam jest wszystko powrzucane że screenami. Edytowane piątek o 11:462 dni przez tjery
Opublikowano sobota o 10:212 dni Nie spodziewałem się trzech postaci, skin za 60 dolców też pokazaliTrzeba będzie kupić Stellar Blade w końcu, sam kostium w Nikke to $60, może da się go sprzedać i się zwróci trochę kasy