Opublikowano sobota o 09:032 dni Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Ściągnąłem i nie da się grać. Cały czas przycina.Odpaliłem z ciekawości na archaicznym PC i działa zdumiewająco dobrze. Na High +60fps z minimalnymi spadkami. Ogólnie opcji sporo i wygląda na bardzo dobry port, więc nie wiem, co jest problemem u Ciebie. Na Steam Deck również trzyma stabilne klatki, choć oczywiście kosztem detali.Ale osobiście powtórzę sobie na PS5, jak wyjdzie nowe DLC i japońskie głosy. Na PC już są do wyboru i brzmią... ok. Może będę musiał się przyzwyczaić po tylu godzinach z koreańskim, ale top japońskiego VA to na pewno nie jest.
Opublikowano sobota o 09:042 dni No to sprawdź może swojego kompa, bo mam słabszego niż ty i u mnie na Very High z DLSS klateczki stabilne. Chociaż jakiś dziwny bug jest, bo co jakiś czas proc zaczyna mielić na 100% - pomaga wejście do menu pauzy i wyjście.
Opublikowano sobota o 09:582 dni Jeśli chodzi o jakiekolwiek różnice to demko na PC ma inne stroje do wyboru w trybie bossa niż na PS5
Opublikowano sobota o 10:072 dni Ta gra pod względem walki dostaje potem jakiegoś boosta? Bo ten początek dramat. Jedynie co mi sie spodobało to muzyka
Opublikowano sobota o 10:092 dni Obczaj sobie ten tryb z bossem, jeśli chodzi o walkę to w głównej mierze będzie coś takiego jak w tym trybie
Opublikowano sobota o 10:142 dni Dobra obczaiłem bardziej. Gra tnie tylko przy zapisywaniu i gdy jakaś scenka się wczytuje.Po podpieciu do tv 4k wszystko na full dlss jakość 110 fps +. Sprawdziłem i w sumie dobrze, że demo wyszło, bo jednak niechce mi się w to grać ponownie. Różnić w grafice oprócz rozdzielczości nie zauważyłem .
Opublikowano sobota o 21:011 dzień 14 godzin temu, Square napisał(a):Po przejściu dema na PC jest nowy zwiastun, a w nim dwa nowe stroje. Ten pierwszy Oj, będzie kolejne przejście na NG+