Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 291

Featured Replies

Opublikowano

Słońce w szybie, chmurki na niebie i pole w innej fazie dojrzewania. Środek lata, a rolnik nadal w tym samym zimowym kubraku, co w pozostałe dni roku.

Chyba klima mu się w ciągniku rozregulowała.

• Odpowiedzi 111
  • Wyświetleń 17,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Może mam już zwidy, ale zauważyłem ostatnio, że coraz częściej pojawia się tendencja do łaskawszego spoglądania na gry, jeśli te znajdą się w GamePassie. Takie wiecie - "no gra jest przeciętna, ale je

• Tadzia nie ma drugi numer I to jest dobra zmiana.

• Trzeba będzie kupić 4 egzemplarze, żeby skompletować Vivaldiego 

Opublikowano

Skoro pismo ma z tego kase, to pani z kiosku moze mnie wziąć za pasjonata rolnictwa.

Opublikowano

Pamiętajcie, że wychodzą też symulatory żula lub alfonsa, jest jeszcze wielki potencjał do zagospodarowania w temacie okładek.

Opublikowano

No nie da sie ukryc, ze w tym miesiacu nie bylo duzego gracza, ktory bylby chetny na okladkowa reklame. Ale dobrze, ze w ogole jakis jest. Od razu tez widac, ze redakcja nie wziela tyle ile by chciala, wiec zeby podreperowac budzet wydala 4 okladki dla p a s j o n a t o w  p i s m a.

Opublikowano

Ja się spodziewałem okładki z Guardians of the Galaxy tym bardziej mając wcześnie recenzję. I wtedy różne okładki by nawet pasowały, a tak ten ciągnik z NPCem w środku słabo wygląda. Po raz pierwszy mi brakuje ankiety odnośnie oceny okładki.

Opublikowano

no pewnie by pasowały i pewnie byłyby ładniejsze, ale dlaczego mamy na okładce traktor, a nie co innego, to chyba oczywiste

Opublikowano

Ej, ale faktycznie różnica między wiosenną a letnią okładką jest na moje oko chyba prawie żadna, przynajmniej na ekranie. :D 

Opublikowano

słońce odbija się w innym miejscu szyby

Opublikowano

Inna faktura pola w lewej części okładki :banderas:

Opublikowano

Może to jest na zasadzie tych drukowanych łamigłówek z dzieciństwa: "znajdź 10 różnic". :yao:

Szmatławiec znów dostarcza jeśli chodzi o nostalgię. 

Opublikowano

W sumie jakbym miał wybierać to najładniejsza jest jesienna (dobry kontrast). W sumie :obama:

Opublikowano

Fajnym pomysłem byłoby w jesiennej wersji okładki wrzucić prawdziwe foto siedzącego w ciągniku Rogera z doklejonym wąsem. 

Opublikowano
  • Autor

Liczyłem na Wasze komentarze w temacie okładki i się nie zawiodłem :D 

Opublikowano

I mozna by je uwiecznic na lamach pisma w Glosie Ludu... a nie, czekaj.

Opublikowano

Głos Ludu? To jakiś organ prasowy PZPR z lat 60-ych XX wieku?

Opublikowano

Tak dawno to bylo, ze zdazylem zapomniec nazwe.

Opublikowano
19 minut temu, Mejm napisał:

Tak dawno to bylo, ze zdazylem zapomniec nazwe.

:(  Nawet nie rok... Co za cios!

Opublikowano

Okładka jak z periodyka Agrounii albo gazetki Postępowy Rolnik! Nieźle ktoś tam pojechał po bandzie. Nie zdziwił bym się jakby sklepowe w kiosku lub w salonikach prasowych umieściły to wydanie w prasie specjalistycznej :)

Edytowane przez SebaSan1981

Opublikowano
11 godzin temu, dee napisał:

Pamiętajcie, że wychodzą też symulatory żula lub alfonsa, jest jeszcze wielki potencjał do zagospodarowania w temacie okładek.

Wyobraź sobie jakby succubus trafil na okładkę. Szmatławca trzeba by było prosić wtedy 'spod lady' 

Opublikowano
Godzinę temu, SebaSan1981 napisał:

Okładka jak z periodyka Agrounii albo gazetki Postępowy Rolnik! Nieźle ktoś tam pojechał po bandzie. Nie zdziwił bym się jakby sklepowe w kiosku lub w salonikach prasowych umieściły to wydanie w prasie specjalistycznej :)

No jak Działkowiec ma dalej swoją sprzedaż, to numer PE z traktorem obok mógłby zrobić wynik ;). 

Opublikowano

@Perez będzie recka FS2022 w Twoim wykonaniu?

Edytowane przez Kmiot

Opublikowano

Ile trzeba zapłacić za okladke PE? Moze sie zrzucimy na jakąś ładna dla odmiany.

Opublikowano
56 minut temu, Kmiot napisał:

@Perez będzie recka FS2022 w Twoim wykonaniu?

Daj spokój, Roger ma takie stawki, że szkoda odpalać konsolę ;). 

36 minut temu, Shen napisał:

Ile trzeba zapłacić za okladke PE? Moze sie zrzucimy na jakąś ładna dla odmiany.

Ile byś dał za cover w takim magazynie? 

Opublikowano

Kiedyś w latach 90tych w widziałem reklamę w piśmie CHIP i tam była cena 12.000 zł, ale za reklamę z tylu. 
Tylko jaki nakład wtedy miało tamto pisemko? Dziś gazetki się słabiej sprzedają, maja mniejszy nakład to i ceny chyba spadły… chociaż z drugiej strony średnia krajowa w 1998 była sporo mniejsza niz dziś.