Opublikowano 15 maja15 maj Nom, Francuziki pięknie wyjaśniły innych Francuzików i przy okazji 3/4 całej branży. Zostać pokonanym przez nowe IP, z bądź co bądź niszowego gatunku, które przeszło bez wielkiej kampanii marketingowej, Ubisoft zezłomowany po całości
Opublikowano 16 maja16 maj Pamiętacie jeszcze Concord 2.0?No więc... nie jest zbyt dobrze :( ponoć gierka wypadła fatalnie w fazie testów, a krótko po tym szefowa studia postanowiła się zwolnić. Kurcze, ciekawe czemu, tak fajnie się to zapowiadało
Opublikowano 31 maja31 maj Ciekawe czy to jest peak tej spierdoliny, czy to jeszcze przed nami. W każdym razie facet ma zagrać księżniczkę Zeldę w adaptacji
Opublikowano 31 maja31 maj 4 hours ago, Homelander said:Ciekawe czy to jest peak tej spierdoliny, czy to jeszcze przed nami. W każdym razie facet ma zagrać księżniczkę Zeldę w adaptacjiMoże w grze Zelda też jest transem, nie ma dowodów, że nie jest.
Opublikowano 31 maja31 maj Najśmieszniejsze jest to że jakby nie pisali że to trans to nikt by się nie skapnął no ale jedno słowo i już jest nagonka. Najwidoczniej, przynajmniej wyglądem, jest najbliżej oryginału. :)
Opublikowano 31 maja31 maj No ale lookalike jest spory, to, że tranzystor to już tam walić bo chyba Zeldziocha nigdzie w gierkach nie ściągała majtów i nie krzyczała MAM BROCHĘ, LINK PA NA TO! Skille aktorskie też chyba jakieś ma (nie wiem, nie oglądałem, ale chwalono za Euforię w sieci). Na pewno lepszy cast niż ziemniaczana Ellie
Opublikowano 31 maja31 maj Tylko to taki tranzystor typu: od dziś jestem kobietą. Bez żadnych operacji, formalności i tak dalej. W paszporcie wpisane "male". No nic, widać z castingów wyszło, że nie na na tym świecie aktorki zdolnej zagrać Zeldę i musi to robić facet. Jak w starożytnej Grecji
Opublikowano 31 maja31 maj Just now, Pupcio said:No i luks. Chłop i tak lepiej zagra lepiej babe od babyCiekawe czy będzie z Linkiem jadł truskawki
Opublikowano 31 maja31 maj Godzinę temu, Homelander napisał(a):Tylko to taki tranzystor typu: od dziś jestem kobietą. Bez żadnych operacji, formalności i tak dalej. W paszporcie wpisane "male".Ale bzdury xdHunter przeszła normalnie tranzycję jakieś 10 lat temu a w paszporcie ma 'male' bo jej tak zmienili bez jej zgody jak Trump doszedł do władzy podpisując "Executive Order 14168". Normalnie miała "female" w paszporcie przed tym.Zresztą jeżeli myślisz że tak potrafi wyglądać osoba która nie zrobiła NIC w kwestii tranzycji to ja już nie wiem jak to skomentować xD Edytowane 31 maja31 maj przez suteq
Opublikowano 31 maja31 maj Serio już zaczynamy się zgadzać na gości z cyckami grającymi kobiece role? Ja pierdolę, kiedy to forum się tak stoczyło?
Opublikowano 31 maja31 maj No, ale z ryja pasuje, i właśnie takie jurne elfice napastuje kratościo. Biorąc pod uwagę, że to nintendo, to wszystko zostaje w rodzinie.
Opublikowano 31 maja31 maj Ja powiem to co wszystkim w tym temacie chodzi po głowie, że wolałbym jednak babę, żeby można było podwalać do księżniczki i nie być gejem. Z transem może być ciężko, ale kto wie.
Opublikowano 31 maja31 maj Godzinę temu, Josh napisał(a):Serio już zaczynamy się zgadzać na gości z cyckami grającymi kobiece role? Ja pierdolę, kiedy to forum się tak stoczyło?Stoczyło się między innymi przez ludzi Twojego pokroju.
Opublikowano 31 maja31 maj Ej kurde oglądałem Euforię i nie wiedziałem, że to trans. Nie skapnąłbym się.
Opublikowano 31 maja31 maj Nie no, tu akurat trzeba się zgodzić. Wolałbym być przez 10 godzin hardkorowo ruchany przez 10 transów niż przez 5 sekund całować się z Bellą.