Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Czy to znaczy że dostałem doceniony ?81146b37c9e57af764a81460367c1429.jpg

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 230,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Josh, przeglądałem dziś MS Store i znalazłem takie cudo Niebieskooka czarna backpackerka trafia na Olimp (?) i pomaga greckim bogom w odnajdowaniu ich zapomnianych wspomnień. Cudowny desig

• Smutny dzień dla prawdziwych graczy, dobry dla fanboyów jednej marki.

• No cóż,czarny dzien dla światowego gejmingu. Gratulacje dla krótkowzrocznych graczy I dla syna Pani sędziny bo z pewnością w microsofcie już czeka awans. Najważniejsze, że koniec już tego cyrku co i t

Opublikowano

To znaczy, że cie szantażują, chcesz płacić ile płaciłeś? Nie przerywaj subskrypcji, w innym wypadku zapłacisz więcej.

Opublikowano

Nominacje do Golden joystick i nie ma gry roku, ale są takie szroty jak Diuna czy Mario kartbeka Co jest powodem? Nie wiem, ale się domyślam.

Screenshot_20251009_022425_Firefox.jpg

Opublikowano

Golden.. golden to może być golden shower i golden cake dla fetyszystów ludzkich wydzielin.

Ten pseudoplebiscyt nie jest wart żadnej uwagi. To tak jakby TvRepublika robiła plebiscyt na najpopularniejszego dziennikarza lub polityka.

Opublikowano

Obchodzą kogoś nagrody golden dildo? The Game Awards się liczy oraz głosowanie na naszym forumku. Reszta absolutnie nikogo.

Opublikowano

Prawie racja, z tym, że TGA się nie liczy. Biorą pod uwagę gry wydane od 01.01.202x do 31.12.202x? Nie? Więc na wejściu imprezka do śmieci. Chuj nie GOTY.

Opublikowano

Tak naprawdę jedyne nagrody czy ranking jako ma znaczenie to ten nasz własny. Ale gracze zawsze będą się ekscytowac lub irytowac że jakaś ich ulubiona gra nie wygrała/ nie dostała nominacji i inne takie

Opublikowano

Chodzi mi o to, że ta gala ma przełożenie na sprzedaż gry chociażby. No i same zapowiedzi też budują jej prestiż. Wiadomo, że każdy sobie indywidualnie GOTY wybiera.

Opublikowano

Niestety, od kiedy klakier bronił za darmo interesów Sony i ceny PS5PRO to wiem, że jedyne na co mogę liczyć to stykanie się fiutami branżowych kurewek. No, ale niestety tak się dzisiaj buduje "tożsamość marki".

Opublikowano
5 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):

Golden.. golden to może być golden shower i golden cake dla fetyszystów ludzkich wydzielin.

Ten pseudoplebiscyt nie jest wart żadnej uwagi. To tak jakby TvRepublika robiła plebiscyt na najpopularniejszego dziennikarza lub polityka.

Ludzie w komentarzach już ich ładnie wyjaśnili co do braku Clair Obscur. Zresztą samych komentarzy i tak nie ma zbyt dużo, co świadczy o "popularności" tej gównogali. Do zaorania i proszę więcej na forum o tym dziadostwie nie wspominać.

Opublikowano
5 godzin temu, Shen napisał(a):

Nominacje do Golden joystick i nie ma gry roku. Co jest powodem? Nie wiem, ale się domyślam.

To nie jest tak, że jej kompletnie nie ma

rfrgtt.jpg

Opublikowano

Ale nie ma w najważniejszej kategorii. Już mniejsza czy by wygrała czy nie, ale zasłużyła co najmniej na nominację.

Opublikowano

no to zrób minimalny risercz i dowiesz się, że kandydaci do najważniejszej kategorii „ultimate goty” czy coś tam zostaną ogłoszeni dopiero w listopadzie. normalna sprawa, że ostatecznie wszystko rozstrzygnie się między hadesem a ekspedycją i te pozostałe nagrody są rozdawane na zasadzie docenienia jakiejś produkcji

old man yells at cloud moment z waszej strony

Edytowane przez shoegaze

Opublikowano

bloober.png

Ooo, są nominowane Potężne Bloobery.

Edytowane przez Czokosz

Opublikowano

Wyrobnicy z Krakowa nie mają szans z Sandfall)

Opublikowano

Nikt nie ma, ale fajnie, że Blooberki dostali nominacje.

Opublikowano

Mam nadzieje że chociaż horrorowa perełka od mistrzów z Krakowa ma nominacje do goty!

Opublikowano

Przyjmuje zakłady czy u Geoffa wygra DS2 czy Ekspedycja

resize?type=webp&url=https%3A%2F%2Fshack

89rdqt1grf721.jpg?width=640&crop=smart&a

Opublikowano

Geoff jakby mógł, to by wsadził fiuta Kojimy do pyska i ciągnął jak odkurzacz przemysłowy, więc odpowiedź na to pytanie nasuwa się sama.

Opublikowano

W tym roku jest naprawdę potężna konkurencja, więc piesek na smyczy PlayStation i cum-pel Kojimy ze łzami w oczach, niedowierzając w to co widzi, przeczyta, że statuetkę gry roku zgarnia Clair-fuckin'-Obscure Expedition 33.

Opublikowano

Sony już dobrze tam posypie by stało się inaczej niki