Opublikowano 7 października7 paź Czy to znaczy że dostałem doceniony ?Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Opublikowano środa o 10:595 dni To znaczy, że cie szantażują, chcesz płacić ile płaciłeś? Nie przerywaj subskrypcji, w innym wypadku zapłacisz więcej.
Opublikowano czwartek o 00:285 dni Nominacje do Golden joystick i nie ma gry roku, ale są takie szroty jak Diuna czy Mario kart Co jest powodem? Nie wiem, ale się domyślam.
Opublikowano czwartek o 00:495 dni Golden.. golden to może być golden shower i golden cake dla fetyszystów ludzkich wydzielin. Ten pseudoplebiscyt nie jest wart żadnej uwagi. To tak jakby TvRepublika robiła plebiscyt na najpopularniejszego dziennikarza lub polityka.
Opublikowano czwartek o 04:334 dni Obchodzą kogoś nagrody golden dildo? The Game Awards się liczy oraz głosowanie na naszym forumku. Reszta absolutnie nikogo.
Opublikowano czwartek o 05:204 dni Prawie racja, z tym, że TGA się nie liczy. Biorą pod uwagę gry wydane od 01.01.202x do 31.12.202x? Nie? Więc na wejściu imprezka do śmieci. Chuj nie GOTY.
Opublikowano czwartek o 05:284 dni Tak naprawdę jedyne nagrody czy ranking jako ma znaczenie to ten nasz własny. Ale gracze zawsze będą się ekscytowac lub irytowac że jakaś ich ulubiona gra nie wygrała/ nie dostała nominacji i inne takie
Opublikowano czwartek o 05:384 dni TGA to tylko zapowiedzi jakiś gier. A nóż cos fajnego sie pojawi. Plebiscyt popularności. Nic więcej.
Opublikowano czwartek o 05:424 dni Chodzi mi o to, że ta gala ma przełożenie na sprzedaż gry chociażby. No i same zapowiedzi też budują jej prestiż. Wiadomo, że każdy sobie indywidualnie GOTY wybiera.
Opublikowano czwartek o 05:514 dni Niestety, od kiedy klakier bronił za darmo interesów Sony i ceny PS5PRO to wiem, że jedyne na co mogę liczyć to stykanie się fiutami branżowych kurewek. No, ale niestety tak się dzisiaj buduje "tożsamość marki".
Opublikowano czwartek o 05:544 dni 5 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a):Golden.. golden to może być golden shower i golden cake dla fetyszystów ludzkich wydzielin.Ten pseudoplebiscyt nie jest wart żadnej uwagi. To tak jakby TvRepublika robiła plebiscyt na najpopularniejszego dziennikarza lub polityka.Ludzie w komentarzach już ich ładnie wyjaśnili co do braku Clair Obscur. Zresztą samych komentarzy i tak nie ma zbyt dużo, co świadczy o "popularności" tej gównogali. Do zaorania i proszę więcej na forum o tym dziadostwie nie wspominać.
Opublikowano czwartek o 06:094 dni 5 godzin temu, Shen napisał(a):Nominacje do Golden joystick i nie ma gry roku. Co jest powodem? Nie wiem, ale się domyślam.To nie jest tak, że jej kompletnie nie ma
Opublikowano czwartek o 06:264 dni Ale nie ma w najważniejszej kategorii. Już mniejsza czy by wygrała czy nie, ale zasłużyła co najmniej na nominację.
Opublikowano czwartek o 09:354 dni no to zrób minimalny risercz i dowiesz się, że kandydaci do najważniejszej kategorii „ultimate goty” czy coś tam zostaną ogłoszeni dopiero w listopadzie. normalna sprawa, że ostatecznie wszystko rozstrzygnie się między hadesem a ekspedycją i te pozostałe nagrody są rozdawane na zasadzie docenienia jakiejś produkcjiold man yells at cloud moment z waszej strony Edytowane czwartek o 09:424 dni przez shoegaze
Opublikowano czwartek o 09:544 dni Ooo, są nominowane Potężne Bloobery. Edytowane czwartek o 09:554 dni przez Czokosz
Opublikowano czwartek o 10:024 dni Mam nadzieje że chociaż horrorowa perełka od mistrzów z Krakowa ma nominacje do goty!
Opublikowano czwartek o 10:494 dni Geoff jakby mógł, to by wsadził fiuta Kojimy do pyska i ciągnął jak odkurzacz przemysłowy, więc odpowiedź na to pytanie nasuwa się sama.
Opublikowano czwartek o 10:534 dni W tym roku jest naprawdę potężna konkurencja, więc piesek na smyczy PlayStation i cum-pel Kojimy ze łzami w oczach, niedowierzając w to co widzi, przeczyta, że statuetkę gry roku zgarnia Clair-fuckin'-Obscure Expedition 33.