Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alan Wake II

Featured Replies

Opublikowano

Nie mogę ustawić na XSX jasności HDR większej niż 500 nitów, niezależnie jak ustawie HDR w konsoli i czy używam DTM lub HGiG. Ktoś coś?

PS. Podziękowania dla @Bzduras za pomoc przy zakupie gierki :)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 163,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A tu dalej benchmarkiem w temacie napierdalają. A żeby was chuje niemyte i pierdolone gównem w ryju was zajebali na amen. 

• Skonczylem wczoraj. Przegapilem jedna z reklam braci Koskela przez co 100% wpadnie dopiero przy drugim przejsciu  czekam na ng+,  mowili cos czy bedzie w tym roku?   No juz sie nie bede rozp

• 60 ale z dyktą w oknie.

Opublikowano

image.thumb.png.45f5eb5c3da659fbea44f70390aab997.pngEPIC games to gówno, zaraz kupuje na PS5 chyba :D. image.thumb.png.a9f035bfcc90ec0fd2156f4fc50baeec.png

Oczywiście odpaliłem w końcu, ale to naprawdę EPIC już powinien sobie odpuścić te swoje launchery. 

Opublikowano
3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

image.thumb.png.45f5eb5c3da659fbea44f70390aab997.pngEPIC games to gówno, zaraz kupuje na PS5 chyba :D. image.thumb.png.a9f035bfcc90ec0fd2156f4fc50baeec.png

Wyłącz afterburnera ;)

Opublikowano
1 minutę temu, tjery napisał:

Wyłącz afterburnera ;)

:gayos:

Presety dla AMD PC, myślę, że się paru osobom tutaj przydadzą, miłego granka!

Opublikowano

No cumraci, kto sie podzieli pierwszymi wrazeniami z ps5? Mamy 2023, ciezko uwierzyc recenzentom ze cos moze wygladac i dzialac tak dobrze

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

No cumraci, kto sie podzieli pierwszymi wrazeniami z ps5? Mamy 2023, ciezko uwierzyc recenzentom ze cos moze wygladac i dzialac tak dobrze

Gram w trybie Quality. Wygląda świetnie i oferuje stabilne 30 FPS, które o dziwo wydaje się być jednym z najpłynniejszych 30 FPS jakie doświadczyłem.

Opublikowano

No przekonaliście mnie panowie. Zostały mi 2 ostatnie misje w pająku i biorę się wieczorem za Anala. 

Trzeba tylko będzie na jutubie jakiś recap obejrzeć, bo już niewiele pamiętam z jedynki. A do tego jeszcze były przecież 2 dlc plus dodatek z Alanem w Control. 

Opublikowano
19 godzin temu, messer88 napisał:

na Islandii masz za około 170zł 

Nawet dobra cena. O ile tyle w efekcie ściągnie mi z konta. Nie ma jakiś dodatkowych opłat za przewalutowanie zakupów? Czy to trzeba z revoletem?

Opublikowano
1 minutę temu, Elitesse napisał:

Nawet dobra cena. O ile tyle w efekcie ściągnie mi z konta. Nie ma jakiś dodatkowych opłat za przewalutowanie zakupów? Czy to trzeba z revoletem?

Zawsze jak tam kupowałem brało dokładnie tyle ile miało. :)

Opublikowano
4 minutes ago, Elitesse said:

Normalnie polską kartą płacisz. Recap dobry oficjalny był od Remedy w zeszłym tygodniu:

Opublikowano
8 minut temu, Bigby napisał:

Gram w trybie Quality. Wygląda świetnie i oferuje stabilne 30 FPS, które o dziwo wydaje się być jednym z najpłynniejszych 30 FPS jakie doświadczyłem.

Singlowy survival horror w klimacie true detective z historia na 20h, ktory dziala i wyglada zajebiscie na konsolach w 2023? :notlikethis:

No nie wiem jak was panowie ale mnie az leb napierdala jak sobie pomysle o tym

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Singlowy survival horror w klimacie true detective z historia na 20h, ktory dziala i wyglada zajebiscie na konsolach w 2023? :notlikethis:

Co Remedy to Remedy jednak

Opublikowano

Nie wytrzymałem do 23 i odpaliłem przed pracą. Mega klimacior i chodzi bardzo dobrze. Też gram w 30 fps i jest git. Tak jak w SP2. Tempo rozgrywka idealne pod 30fps. Wygląda świetnie, ale widać że rozdzielczość nie za wysoka.

Uwielbiam takie klimaty. Detektyw, morderstwa, misteczko hamerykanskie, świry itd.

Aha i jakby co to mam takie coś w oknach, żeby nie było, że źle gram.

20231027_113800.jpg

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

No nie wiem jak was panowie ale mnie az leb napierdala jak sobie pomysle o tym

Tzn. widać pewne ułomności graficzne związane z upscalowaniem do 4K, ale całość i tak robi niesamowite wrażenie.

A klimat, cutscenki, udźwiękowienie, bogactwo detali i smaczków dla fanów uniwersum po prostu rozwala. :obama:

Opublikowano

Ja tylko "odpaliłem", czekam jednak na nockę, może coś się uda pograć. Ale screeny z postaciami to wrzucajcie w spoilery, bo ta gra jest jednak mocno story heavy...

Opublikowano
25 minut temu, Elitesse napisał:

O ile tyle w efekcie ściągnie mi z konta. Nie ma jakiś dodatkowych opłat za przewalutowanie zakupów?

no to zależy od banku/konta jakie masz, mi bierze parę złotych prowizji za przewalutowanie w ING 

19 minut temu, Donatello1991 napisał:

Aha i jakby co to mam takie coś w oknach, żeby nie było, że źle gram.

fajne szafo-okno  

Opublikowano

60. Co to za pytanie? Grasz w grę czy oglądasz album rodzinny?

Opublikowano
11 minut temu, KOŁD napisał:

30 or 60 na pierwszy playthrought?

30.

Opublikowano

30 ale na OLEDzie 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

60 ale z dyktą w oknie.